ybr çok yakmaya başladı....

ybr çok yakmaya başladı.. buji si yeni... karbüratörü temiz , sibob ayarı tamam.. lastik havaları tamam.. dip gaz kullanmıyorum... dedim bu nasıl motor...:p:p:p:p:p:p yamaha motor yapamıyor artık dedim.. aldım elime bidon...:p:p:p en yakın benzin istasyonuna gittim.. bir bidon benzin aldım 4 litre 16 lira.. dedim ne oluyor.... sonra anladımki yamaha çok yakmıyor benzin çok pahalı.....:p:p:p

ne olacak bu ülkenin hali... motorin ise 3.53olmuş.. dobloyuda yaksak olmaz.. :p:p

araba evde yatsın motorda biz bisiklete binelim bari...

benzin 4.00tl
motorin 3,53tl
insan gücünün değeri raha biçilemez.. bir kaç foto...

Uploaded with ImageShack.us

merak edenler için yeşil giysili olan tuncay diyeri benim..

tuncay tam bir iki teker hastası... tomas kadar olmasada oda kendi çapında şov yapar.. bisikletinin değeri 8000 tl civarı.. içinizden yuh diyenleri duyuyorum .... scott yz 2 markası.. 2009 model...
shimano xtr 9 lu arka ruble (dişli)
shimano xtr arka mekanizma (attırıcı)
juice five hidrolik disk fren,
dt jant telleri,
zag 19 jant
michelin lastik
schwalbe iç şambmyel
shimano xt zincir
deore lx ön mekanizma (attırıcı)
ameoba gidon
ameoba fuluş takımı
rock shox reba ön süspansiyon
ameoba koltuk borusu
scott sele (koltuk)
ameoba bogaz
bontrager oktalink önruble (dişli)
shimano iç dış ftes telleri
bulldog balata
shimano lx önarka göbekler
rock shox reba ön süspansiyon
wellgo pedallar
shimano deore lx fites koları

toplam ağırlığıda :11.800kg

ramazan abi yakıt olayı seni baya etkilemiş belli oldu ama senin için bir yönden iyi olmuş spor yapmış olursun bu sayede :D

Bisikletle geziyorsunuz iyisiniz yine :mrgreen:

Ben yürüyüşe başladım artık bazen günde 20-25 km. yol yapıyorum.:)

Hamdolsun zamlar geldikçe kilo vermeye başladım.:p

Hehe :p bu gidişle benzinli araç kalmayacak zaten :)
Tuncay abinin bisiklet dehşet yahu :p

VIA

Farklı bir keyfi var bisikletin, çocukluğumu anımsatır bana :) fotolarda tam replik olmuş :)

:) güzel olmuş gerçekten, bende iş yerim eminönünde iken bisikletimle gidip geliyordum gidiş-geliş 10 km. iyi oluyordu ama çalındı alıcam yenisini ama kısmet bakalım en sevdiğim iki tekerli araç :)

Hehe :p bu gidişle benzinli araç kalmayacak zaten :)
Tuncay abinin bisiklet dehşet yahu :p

kaan bir gün izlemelisin tuncayı bisiklet üzerinde...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 ----------

:) güzel olmuş gerçekten, bende iş yerim eminönünde iken bisikletimle gidip geliyordum gidiş-geliş 10 km. iyi oluyordu ama çalındı alıcam yenisini ama kısmet bakalım en sevdiğim iki tekerli araç :)

çalınan bisikletiniz için üzüldüm..inşallah en kısa zamanda yenisini alırsınız.. ara sıra binmek iyi geliyor...

en iyisini yapmışsınız okul 15km git 15km gel olmasa bende bisiklete basvurcam :)
ybr 100km de kaç litre yakıyo benzin ?

Başlığı meraK edip içeri girdim, çok güzel bir topik :) 18 sene önceyi hatırladım, dayıma yalvarırdım Almanya dan şunu getir bunu getir diye, kayışlı dağ bisikleti yapmıştım kendime, bir mobilet parası harcayıp, taki çalınana kadar :salut:

en iyisini yapmışsınız okul 15km git 15km gel olmasa bende bisiklete basvurcam :)
ybr 100km de kaç litre yakıyo benzin ?

sakin kullanımda 2.5 yakıyor.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:43 ----------

Başlığı meraK edip içeri girdim, çok güzel bir topik :) 18 sene önceyi hatırladım, dayıma yalvarırdım Almanya dan şunu getir bunu getir diye, kayışlı dağ bisikleti yapmıştım kendime, bir mobilet parası harcayıp, taki çalınana kadar :salut:

scott toplamadır.. biz topladık.. benim kullandığım salcano da toplamadır.. bir tek şase salcano... ben amtör takılıyorum ama tuncay işin hakkını veriyor...
mootorun zevki başka bisikletinki başka..kısa mesafelere bundan sonra bisikletle gideceğim...

Kanka senelerdir bu vaziyetteyim.Anladın mı şimdi durumumu? :) Ahh ahh daha ne kadar sabredeceğim bilinmez :) Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim :D

frenler... Disk tamam da hidrolik mi var gerçekten?..

evet ön arka hidrolik fren sistemi.. bende bizzat inceledim... ve çok pahalı bir sistem... mübarek sanki r1... işin en güzelide fren hortumları içten çelik dıstan ise siyah plastik kaplaama ,aynı fren teli geçen kablo gibi....

Dün işe acaba güzel havada bisikletlemi gidip gelsem diye düşündüm hem hafif hem sıfır yakıt hemde spor

ben bir sene boyunca hergün sabah yedi akşam saat 4.30 larda gel git dur, 4.5 km gidiş 4.5 geliş toplam 9 km yapıyordum günde şu anda bacak kaslarım taş gibi :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar