Kendi Gerçeklerinizle Ne Kadar Yüzleştiniz Bakalım...

nasılsınız arkadaşlar.... yattım kalktım kafama bir konu takıldı....:p:p:p

Acaba kaç kişi trafikte sıfır hata yaptı... :):):)yada ben hata yapmadım diyeniniz varmı???

Mesala 100 metre 1000 metre fark etmez... Kask takmadığınız zaman oldumu... yada kırmızı ışıkta geçtiniz oldumu.... yada benzeri ihlalleri yaptınız oldumu.... yada hiç hata yapmadım diyeniniz varmı.. buna kask takmamak hız yampamamak tüm trafik kurallarına uymak dahil...

Ben zamanında kasksız kısa mesafe kullandım... ehliyetsizde kullandım... ama yaşım tuttuğunda aklım yettiğinde ehliyetimde vardı kaskımda.... bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim 6 yıl kuryelik 4 yıl şöförlük 12 yıl lık motor tecrübem var... bu arada tarlada bahçede deneme amaçlı kasksız kullananlarda lütfen bende kullandım desinlerr... çünkü motora binmeden kask kafada olmalı....

bazı durumlarda kuralları kendin yaratırsan hayatta kalıyorsun.... ama buna kask takmamak dahil değil.. her zaman kask olmalı...

bu arada admin arkadaşlardan rıcam anket ekleye bilirlermi ben beceremedim...

benzer konu varsa affola ...

Son düzenleme:
Kasksız çok kısa olmasa da biraz uzun mesafe gittim.

Eve dönene kadar bildiğim bütün duaları ettim. :)

O an aklıma geldikçe kendime hala kızarım.

Motorumun Geldiği gece Gözüme Uyku Girmedi. sabah oldu İş güç Derken Akşam üzeri Marangozdan Rampa Yaptırmıştım onu aldım Eve Getirdim. Rampadan motoru indirdim .. !!

Ve şeytan kanıma Girdi.. Bir şöyle 100 metre gidim Dedim Üzerimde Bi tshirt- Altımda bi şort :D ve Ayağımda Spor ayakkabısı. Atladım motora gittim 100 metre Döndüm evime .

Lakin Eve geldikten saatler sonra aklım başıma geldi. Kask- Mont- Eldiven niye almadım Ya bişey olsa Ya kazayapsam diye Kendi kendimi yedim ama bidaha Böyle bir Hataya düşmem ( Zor bir durum olmadıkça )

kurye idim ve maslak oto sanayisinde evrak teslimatına girip çıktığımda nolan n 103 kaskımın yerinde yeller estiğini gördüm ... mecburiyet...

_w_

bi çoğunu yaptım ama kırmızı ışıkta geçmedim (kasksız kullandım-ehliyetsiz kullandım-bazen şeytana uyup hızlı kullandım) :pr:

bu arada başlık süper olmu:)ş Testere Gibi :queen:

bi çoğunu yaptım ama kırmızı ışıkta geçmedim (kasksız kullandım-ehliyetsiz kullandım-bazen şeytana uyup hızlı kullandım) :pr:

bu arada başlık süper olmu:)ş Testere Gibi :queen:

:queen::cat::cat::cat::cat:

teşekkürler..

Kask takmadığım zaman kendimi çıplak hissediyorum bu zamana kadar kask takmadığım hiç olmadı, ama çok nadir bom boş yolda kırmızıda geçmişliğim olmuştur :)

kasksız hiç kullanmadım...5 yıl boyunca ehliyetsiz kullandım 2 kere bağlattım...20 li yaşlarda biçok kural ihlalim oldu,şimdi düşününce hayatta olduğum için dua ediyorum :) şu an için full koruma(mont-eldiven-dizlik) olmadan binmiyorum.30 lu yaşların olgunluğunda motora binmek daha keyfli ve güvenli geliyor :)

kasksız hiç kullanmadım...5 yıl boyunca ehliyetsiz kullandım 2 kere bağlattım...20 li yaşlarda biçok kural ihlalim oldu,şimdi düşününce hayatta olduğum için dua ediyorum :) şu an için full koruma(mont-eldiven-dizlik) olmadan binmiyorum.30 lu yaşların olgunluğunda motora binmek daha keyfli ve güvenli geliyor :)

gerçekten yaş 20 yi aşmaya başladımı daha çok güven ve daha uzun mutluluk istiyor insan....

F54

ben yaklaşık 3 yıl kask kullanmadım pejo ile öyle takıldım motosiklet kullanmaya başladım ehliyetim yoktu ve marmarada gitmediğim yer kalmadı bu süre yaklaşık 4 yıl motosiklet kullanmaya başladım yıl 1991 o zamanlar gemici amcam japon yadan hondanın bi modelini getirdi bu günkü today ın 2 zaman lı olanı onunla başladım yani yklaşık 19 yıl ehliyetim yoktu trafik canavarının ta kendisiydim aslında:farao: kırmızı ışıkta geçmeleri sayamadım kusuruma bakmayın bunları bi marifet gibi anlattım o zamanlar öyle sanıyordum şimdi ise aklım başıma geldi artık şehir içi dahi olsa kask dizlik takıyorum zamanla olgunlaştığımı düşünüyorum kendi kendime aslında birkaç kez kaza da yaptım allahtan bana birşey olmadı şimdi mi ?şimdi ise hiç kırmızıda geçmem çok dikkat ederim yol boş olmadıkça şehir dışı dahi olsa 60km/h geçmem zaten zor geçiyor:cherry: benim motor insanlar zamanla akıllanıyor keşke herkez benim gibi başına büyük bi kaza gelmeden akıllansa allah herkeze akıl fikir versin tekeriniz düz bassın her türlü eleştiriye açığım isteyen istediğini söyleyebilir ahlak kurallarını aşmayacak şekilde olursa sevinirim:cat:

kasksız motora bir kaç sefer kısa mesafe 400-500 m bindim birde motor tamiri yaparken motoru denemek için binmişliğim oldu ama diğer zamanlar kasksız çıkmam yola kask olmayınca tuhaf oluyorum kırmızı ışık olayına gelince geçmem kurala uyarım bazen arkamda bir artçı olur geçsene derler yok kardeş geçmeme derim tartıştığım bile olmuştur

bu pazar günü avcılardan çatalcaya gittim sonra çatalcadan kçekmeceye döndüm ordanda avcılar eve dönüşte sahil yolu kilitlendi ama artık millet böyle arabadan inecek duruma gelmiş.hava sıcak 100km dan fazla yol yapmışım bileklerim uyuşmuş.bel ağrısı başlamış falan çıkardım kaskı taktım dirseğe :/ kaldırıma bile çıkılmıyo çok yüksek adım adım gidiyo trafik. denizköşklerden avcıalara kadarda kask takmadım pişmanım affedin arkadaşlar :p :p
Sadece yayalar için kurulmuş olan kırmızı ışıklarda bildiğim yerse arada geçiyorum. ama karşıya geçmeye çalışan biri olmuyo o yollarda, millet gıcıklığına geçerken düğmeye basıyor

Son düzenleme:
ehliyetsiz kaskaız sürdüğüm zamanlar oldu elbet...
ama kırmızı ışıkta hiç geçmedim....
hatalı sollama yapmadım....

ışıklarda düğmelere basanlara uyuz oluyorum... eğitim meselesi tabikide.....

biraz ultra krovari olacak ama geçen c.tesi bağcılardan soğanlıya kadar takım elbiseyle bindim motora düğün olduğu için :D

19 yıldır motor ehliyetim var trafik kurallarını bir çok kez çiğnediğim oldu kırmızı ışık,hız limiti,hatalı sollama gibi ama hiç kasksız bindiğimi hatırlamıyorum

19 yıldır motor ehliyetim var trafik kurallarını bir çok kez çiğnediğim oldu kırmızı ışık,hız limiti,hatalı sollama gibi ama hiç kasksız bindiğimi hatırlamıyorum

dedimya bazen kural ihalali yapmak hayat kurtarıyor.... otoban yada d100 de hız sınırımız çok düşük..ister istemez hız yapıyoruz... ama hayatta kalmak için hala.....

Ehliyeti alalı 22 sene olmuş.
Sanırım evde oturduğum zamanlarda trafik kurallarını çiğnemiyorum :p

Not: aslında kurallara sıkı uyan bir sürücüyümdür ama 22 yılda bir çok kuralı çiğnediğim olmuştur tabiki

Ehliyeti alalı 22 sene olmuş.
Sanırım evde oturduğum zamanlarda trafik kurallarını çiğnemiyorum :p

Not: aslında kurallara sıkı uyan bir sürücüyümdür ama 22 yılda bir çok kuralı çiğnediğim olmuştur tabiki

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar