BÖrtÜ bÖcek doĞa 4 kafadar...

cumartesi gece yarısına kadar pendik sahilde takıldıktan sonra sabah 09 gibi beni telefon ile uyandıran ve kafama gezi fikrini sokan sedat (mahonyy) saat 12 ,00 da yanıma gelip hadi kanka gidelim diyen cenk(cenkşenver) her zaman ki gibi buluşma yerine geç kalan ahmet ( bu sefer evinden zorla çıkarmadık:pl:) ve gezi yapalım diyen fakkat aramıza en son gelen sedat a teşekkür ederim.....:):):) aynı mahallede bir kaç motorcu olmak plansız gezileri yapmaya neden oluyor....

Gelelim gezimiz ney... göçbeylide bir göl..... ( böyle bir göl haritada yok...... ) peki biz bu gölü nerden kimden duyduk..... şarapçı yalçın abi bize göçbeyliden sola yukarı vurunca bir göl olduğunu bir dere yatağının bu gölü beslediğini ve suyunun tatlı olduğunu söyledi.... çıktık yola.... birazda resimler konussun.....( bu arada şarapçı lafına güvenip yola çıkmayın...)))

Bendeniz
RAMAZAN CAN (TEKTEKER RAMÇO...

Uploaded with ImageShack.us

CENK ŞENVER

AHMET KARADENİZ...

[IMG=http://img32.imageshack.us/img32/7710/cimg0159l.jpg][/IMG]

SEDAT ADGU ( MAHONYY)

toplam km miz 148 km ... bu yolun yaklasık 48 km stabilize yol oldu.... taş toprak kum çakıl ve toz motorlarımızı ve bizleri mahfetsede biz gezimizden çok zevkk aldık..... kawasaki en 500 ile cenk çok zorlansada tecrübenin verdiği güven ile yolda hiç sorun yaşamadı.... biz ybr tayfası zaten sorun yaşamadık ahmet ise kendi halinde idi..... gezip görülecek bir yer fakat enduro tercih edilmeli.....

F54

ramço tekerine sağlık güzel gezi olmuş böyle börtü böcek olunca insan kafayı dinliyor dinleniyor yani....

Gezmedikten sora içten yanmalı makineden farkı yok.Motoru garajda yatanlar,motorum var demesin(ben dahil).ayrıyetten imkansızlıgın da gözü kör olsun.

Güzel yollar güzel gezi tekerinize sağlık. Bizde hafta sonları dağ bayır deniz neresi olursa gezeriz.

polisleri ben topladım kanka:flower: az kala benim sayemde ramazan arkadaşa 160 üstünde bir ceza yiyodu adamların insafına düştü artı tanımadıgını diyince polis arkadaşlar beni aramak icin biraktılar:queen:
diyer polislerle olan munakaşamız da sedatın yüzündendi modifiyeliyi araca makas at dedi bende kırmadım arkadaşı adamlara şekil yaptım nerden bileyim polisler de bize şekilin kıralın yapacaklardı tabi eksik bulamadılar düzgün gidin diye tembihlediler ağa bendüzgün gidiyom makine sagolsun yola yakışıyor:bestmt:

---------- Post added at 13:25 ---------- Previous post was at 13:13 ----------

tek derdim bu motoru nasıl yıkıyacagım aslında ramcoya yıkatmam lazım bozuk yolara sürenkişi o şimdi tamizlemeye kalksam 2 veya 3 saat başından ayrılmam biliyorum huyumu:queen:

O Ramazan ne güzel gezmişsiniz tekeriniz sağlık.
Balık var mı o gölde?

balık vardı yılan vardı gurba vardı kesin başka hayvanlarda vardırda ben bukadar gördüm:bounce:

ramço tekerine sağlık güzel gezi olmuş böyle börtü böcek olunca insan kafayı dinliyor dinleniyor yani....

çok deli eylendik ....:):):):):):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------

Gezmedikten sora içten yanmalı makineden farkı yok.Motoru garajda yatanlar,motorum var demesin(ben dahil).ayrıyetten imkansızlıgın da gözü kör olsun.

gezmedikten sonra motorun , yemedikten sonra paranıın ta.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------

Güzel yollar güzel gezi tekerinize sağlık. Bizde hafta sonları dağ bayır deniz neresi olursa gezeriz.

tekeriniz daima düz bassın... yolunuz her daim açık olsun....

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------

O Ramazan ne güzel gezmişsiniz tekeriniz sağlık.
Balık var mı o gölde?

olmazmı abi... biz cenk ile en kısa zamanda gideceğiz.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------

polisleri ben topladım kanka:flower: az kala benim sayemde ramazan arkadaşa 160 üstünde bir ceza yiyodu adamların insafına düştü artı tanımadıgını diyince polis arkadaşlar beni aramak icin biraktılar:queen:
diyer polislerle olan munakaşamız da sedatın yüzündendi modifiyeliyi araca makas at dedi bende kırmadım arkadaşı adamlara şekil yaptım nerden bileyim polisler de bize şekilin kıralın yapacaklardı tabi eksik bulamadılar düzgün gidin diye tembihlediler ağa bendüzgün gidiyom makine sagolsun yola yakışıyor:bestmt:

---------- Post added at 13:25 ---------- Previous post was at 13:13 ----------

tek derdim bu motoru nasıl yıkıyacagım aslında ramcoya yıkatmam lazım bozuk yolara sürenkişi o şimdi tamizlemeye kalksam 2 veya 3 saat başından ayrılmam biliyorum huyumu:queen:

ulan makas atacak başka arabamı kalmadı polis arabasına makas atıyorsun... başımıza iş saracaktın az daha....

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

bu arada göçbeyli çok güzel bir yer....

bunlar masum fotolar olmuş..
atlarken zıplarken foto çekilseydin keşke:)
daha bi adrenalin olurdu ağa:)

slm dostlar ramco en yakın nezaman kacıyoz kanka ben balıkları yutmak için tuzak yapttım :pl: sen ne alacan oltayla gelmez o piranalar:queen: bi kacgün icinde kacalım yada hafta sonuna bırakalım ağa :cherry:

---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:51 ----------

dün akşam makineyi iyice bi yıkadım saat 10 başladım 12 cegrekte bitti dayanamadım 2 turladım mahalle ayaga kalktı gectigim yerden kafayı cevirmiyom sade aynadan kesiyon:queen:

Halen Göçbeylinin nerede olduğunu yazmamışın ganga...

göçbeyli nerdedir.... istanbul kurtköy den formula pistine doğru yönelip formula pistinin önüne gelince pisti solunuza alıp devam ediyorsunuz..... yaklaşık 3-5 km sonra göçbeyli ile karşılaşıyorsunuz.... virajları ve yolu keyif verici....

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------

slm dostlar ramco en yakın nezaman kacıyoz kanka ben balıkları yutmak için tuzak yapttım :pl: sen ne alacan oltayla gelmez o piranalar:queen: bi kacgün icinde kacalım yada hafta sonuna bırakalım ağa :cherry:

---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:51 ----------

dün akşam makineyi iyice bi yıkadım saat 10 başladım 12 cegrekte bitti dayanamadım 2 turladım mahalle ayaga kalktı gectigim yerden kafayı cevirmiyom sade aynadan kesiyon:queen:

kanka gece sesini duydum dedim ulan bu tam sopalık....:cherry:

neyse balık ne zaman istersen... bunlar oltaya gelmez senin icat ile yakalayıp paylaşcaz....:cherry:

aga dayanamayıp 2 turladım uyandırdımı seni ulan bundan tatlıses varmı bileydim uyandıgını havalıya asılırdım oda şerbeti olurdu:sunny: ağları yapıyom az kaldı yer aynı yeremi yoksa başka göletleremi kayalım :cyclopsanama bu kez motoru sitrejlemeyi düşünüyom cok toz olmuş kanka şaka şaka :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar