yeni tip ruhsatlar

arkadaşlar yeni tip kağıt seklideki russatlarla ilgili problemlerim var... russat kabına yaıpışıyor harfler siliniyor yada birbirine giriyor okunmuyor..sonuç git russatı değiştir... 2 ay sonra yine aynı sorun... doblo marka arabam, yamaha ybr ve hyosung gt250r motosikletimin russatları aynı sorunlara yenik düştü... şirket arabalarıda aynı.. sizinde başınıza geldimi bu problem ve russat yapışmasın veya harfleri silinmesin diye nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz...

benim başıma gelmedi daha...
arka cepte hiç taşımam ama ruhsatı. hep ceket cebinde yada el çantamda olur.

Bence ruhsata çok az bir miktar bebek pudrası sürülerek kabına konursa sorun ortadan kalkacaktır. Gerektiğinde ruhsatı kabından çıkarmak da kolay olacaktır.

ruhsattaki yazılar ters e gelcek şekilde katlayın ve kabına koyun aksi takdir de yazılar terleme yapıyor ve naylona yapışıyor trafik polisi kontrolunde ruhsatı istediğinde yazıları düze çevirirsiniz.:rendeer:

ruhsattaki yazılar ters e gelcek şekilde katlayın ve kabına koyun aksi takdir de yazılar terleme yapıyor ve naylona yapışıyor trafik polisi kontrolunde ruhsatı istediğinde yazıları düze çevirirsiniz.:rendeer:

terse gelecek derken 2ye katlayıp yazılar içe bakacacak şekildemi...

Ruhsat Kapları var biliyorsunuz. Ona Koyarken Pudra Dökün. Ve Haftada bir Kez Bu işlemi tekrar edin. Çıkarın Pudra Döküp takın. Yararı oluyor.

Dışarda Türk bayraklı kısım gelcek şekilde koyarsan içeride yazılar mışıl mışıl duruyor.

37230725.jpg

hayalperest kardeşim resimlede göstermiş anlatmış olduğum mevzuyu aynen böyle yapın en etkili ve geçerli yolu budur.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu soruna biraz da dandik ruhsat kapları neden oluyor. Bende böyle bir sorun yok. Abimin ruhsatının başına da aynı şeyler geliyordu ki kendi kullandığım ruhsat kabından verdim ona artık ruhsatı yapışmıyor.

aynı sorun bendede oldu eski ruhsatlar presti bunları yazıcıdan çıkarıyorlar veriyorlar polis görse istese bana ceza keser sizin sucunuz desek artı başka bir ceza keser. gidip yeliletsek para alıyorlarmı bilen varmı

Aynı sorun bendede var 3 aylık ruhsat birbirine girdi fotokopisini çektim her ihtimale karşı

aynı sorun bende de var -dı şimdi içiçe gelecek şekilde koydum :

iç içe koydum 20 gün ama yine yapışma var. naylon kısma yapışmadan daha az ama yeterli değil..pudra yöntemi mantıklı geldi aama daha iyi bir fikir çıkabilir...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:33 ----------

Aynı sorun bendede var 3 aylık ruhsat birbirine girdi fotokopisini çektim her ihtimale karşı

kaplatsak bu sefer katlanmayacağından nereye koyacaz... birde kaplatsak trafik ne der acaba... tabi kaplatırsak muayene alanları yine kaplanmamalı...

üstüne şu kırtasiyedeki koruyucu folyolardan koysanız olmaz mı?Hani şu 3m li olan şeffaf koruyucular...

Motosikleti
Hornet
Ne zamandır açıp bakmadım ruhsata..Hep montumun iç cebinde durur..Çevirmede kapalı polise veririm kapalı alırım :mrgreen:

Bende bi baksam iyi olcak:)

bence klasık cozumler arayınız mesela bayrak kısmı dısa gelecek sekılde. veya arka cebe koymayacak sekılde cozumler bulursanız daha ıyı olur dıye dusunuyorum =)

pudra yöntemini bu akşam uyguladım... ilerde olumlu yada olumsuz sonuçları yazarım....

ben motosikletlerin ve arabanın ruhsatlarını hep yanımda ayrı ruhsat kaplarında taşırım.bu yaz bel çantamda taşıyordum..o bel çantam denize düştü..ama belime bağlı olduğu ve belimde bana bağlı olduğu için olayın içinde bende vardım:queen:
ama enteresan ruhsatlara bişey olmadı ama ehliyetin resmi tam bir yaratığa dönüştü:queen:

sorun çözümü olarak ince şeffaf bir naylonla kaplanarak(gerektiğinde açılacak şekilde) yada beyaz bir kağıtla kaplayarak soruna çözüm getirilebileceğini düşünüyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar