kartal sahilde balığa gidiyorum....

evet kartal sahil ile dragos arasına balığa gidiyorum... bu sezon açılısını yapacağım.... sizlerde balık tutmaktan hoşlanıyormusunuz.... çoşkun abi (babaçi ) var benim bildiğim.... szilerde balığa gidiyorsanız yada hoşlanıyorsanız birlikte hafta içi veya hafta sonu gidebiliriz.... barajlarada gittiğim oluyor zaman zaman.... 15 -20 dakika sonra çıkıp şöyle bir bakıp geleceğim.... buda eskilerden kalma bir resim geçen seneden...

Uploaded with ImageShack.us

F54

dedim sezon açılmadan sazan mı tutmuş ramço:bounce: ama resim eski olduğunu görünce sorun yok daha sezon açılmadı eğer izmitte ki tahtalı barajı tarafına gelirsen haber ver seninle bi gezdirelim sazanları ramço:cat:

dün sabah gittim.pendikteydim..sezon açılışı ve siftah yaptım..bi ara 8-9,8-9 geldi..
istavrit-sardalya....
çevremdekiler dövmeden yemekliğimi çıkarıp kaçtım oradan...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hımm gelebilirim abi fakat hayatımda hiç balık tutmadım :)

evet arkadaşlar şuan eve geldim.. ebubekir 1 saat kadar uğraştım... millet evinde oturamamış erkenden gelip güzel yerleri kapmış.... bana tutacak yer kalmamış... dönüşte kartalda çay içip evimize geldik....

samet abi bir dahaki sefere banada haber verirsen birlikte gideriz...

izmit tarafınada gelebilirim düzceyede ... yeterki siz davet edin bu gün balığa gidiyoruz diye...

Ramço, olta aldım fakat misina ve diğer edevatım yok. Nereden almamı tavsiye edersin. Eskiden mesina ile avlardık, alacağım yerin misinayı kurşunu ve çaparileri bağlaması lazım. Hafta sonu sahil çok kalabalık oluyor, ben hafta arasını tercih ediyorum.

Ramço, olta aldım fakat misina ve diğer edevatım yok. Nereden almamı tavsiye edersin. Eskiden mesina ile avlardık, alacağım yerin misinayı kurşunu ve çaparileri bağlaması lazım. Hafta sonu sahil çok kalabalık oluyor, ben hafta arasını tercih ediyorum.

kaynarcada sahil yoluna yakın bir balıkçı var pendik tarafına doğru sahilden giderken gıt kanat ı geçince sağda... çaparı bir lira.... 5 adet kurşun 1 lira... gidersen haberleşelim birlikte gidelim....

evet kartal sahil ile dragos arasına balığa gidiyorum... bu sezon açılısını yapacağım.... sizlerde balık tutmaktan hoşlanıyormusunuz.... çoşkun abi (babaçi ) var benim bildiğim.... szilerde balığa gidiyorsanız yada hoşlanıyorsanız birlikte hafta içi veya hafta sonu gidebiliriz.... barajlarada gittiğim oluyor zaman zaman.... 15 -20 dakika sonra çıkıp şöyle bir bakıp geleceğim.... buda eskilerden kalma bir resim geçen seneden...

Uploaded with ImageShack.us

israil sazanı değilmi onlar

abi bi akşam buluşalım..kamışın - makinen varsa gerisini dert etme...
30 yıldır balığa çıkıyorum..biraz anlarım olta bağlama işinden..:cherry:

hiçbişeyin yoksa işyerimden emekli bir hemşerimin dükkanı var.gider gerekenleri beraber alırız....:cat:

Şu finaller bir bitsin, bende gelmek isterim balığa maltepedeyim ben de. 4-5 senedir zıpkın kullanıyorum yazları, oltayla da avlandım egede. Ama marmara denizinde şansım hiç tutmadı :( hep birkaç taneyle döndüm eve. İnşallah birlikte dizeriz balıkları.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Siz baliklari tutun,pisirince haber verin gelirim.
Yoksa hayatta isim olmaz.:p

Mt de baya balıkçı varmış:queen::queen::queen: Bir organizasyon yapalım hep beraber bende gelirim.

Ben anlamam bu işten ama muhabbet etmek için gelebilirim. Bir daha ki sefer ne zaman? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar