Arama sonuçlarınız

1. A

Trafik Tahammül Sınırları

Trafik felsefem asla kornaya basmamak, önüme atlayacakları ön görmek, yeşilde bile geçerken kontrol etmek, kırmızıda bile dururken arkayı kontrol etmek. Yani yeşil yanıyor ama tek ben geliyorum diye yola çıkan araca bile yavaşlıyorum. Sinir stres yok.
  2. A

Motorcu Fiziği, Gücü Hakkında.

O da bir ruh sağlığıdır. Sağlıklı bir erkek eşiyle ya da kız arkadaşıyla gezer. İnsanın türünün hemcinsiyle vakit geçirmekten hoşlanması da anomalidir.
  3. A

Japonyaya mesaj yolladım

Ben eski tek silindir XT660'ları özledim. Pata pata sesi vardı. Hatta aynı motorla bir süper tenere vardı dik farlı.
  4. A

Burası şov yeri değil. Amaç bilgi paylaşımı.Yani motorculara ve bana faydalı olan her şey. Tüm konularım bilgi edinmek, bilgi paylaşmak üzerine. Sadece konu dışı bir konu açılmışsa motosiklet konusundan hariç fikirlerimi belirtirim. 1746457817 Hayır. Kas kütlesi, yağ oranı, eklem sağlığı, kemik...
  5. A

Honda Honda sh 125 bilgi paylaşım

Arkadaşlar merhaba ben Antalya'dan SH125i sahibiyim. Motor koduna baktım PCX ile aynı. PCXe takılan 160-180-200cc kitler oluyor mu? 180-200 için soğutma ve yağlama yetersiz gelebiliyor ama 160cc ecu modifiyesi ile oluyor. Ayrıca pcx ile aynı varyatörü kullanıyorlar. Yani prformans varyatör ve...
  6. A

Hayır. Bu site zengin pahalı motorlu gayların sap sapa toplanıp çay, kahve içme anılarını paylaşma yeri değil. Elbette motorcu sağlığı, motor modifiyesi, bakımı, usta tavsiyesi konularında tavsiye ve bilgi alış verişi siteis.
  7. A

Drift l egzoz delmek

Ceza yer ve motor bağlanır. Ceza+otopark+ yeni orjinal ekzost+ işçilik Tek silindirli motorlarda zaten iğrenç bir ses çıkıyor.
  8. A

Şile de Gözlemecilerin yansıması

Tam benim görüş. Amaç araç ilişkisi. Milyonluk enduro, touring, racing alıp, milyonluk kıyafet giyip sap sapa çay ve gözleme içmeye gidiyorlar. Madem o kadar paran var arkana bir metres atıp bir dağ pansiyonuna git. Ek olarak haftasonunu sap sapa geçirenlerin gay, bisex ya da iktidarsız olduğunu...
  9. A

Ceza yemeyecek güzel egzoz var mı?

Tek silindirli motorlarda ekzost sesi zaten iğrenç. Ses ekzostlu 125lik racing mi ekzostu patlak tofaş mı, ekzostu düşmüş ramzey kalipso 125 scooter mı belli değil ses. 400cc üzeri racing ve chopperlar orjinalde de yüksek ses verdiği ve ses ekzostuyla da saygı duyulacak bir ses verdiği için...
  10. A

Arkadaşlar pek bahsedilmeyen ama koruma giysileri kadar önemli olan bir konu. Zaten endurocu ve crossçuların hiç okumasına gerek yok. Enduro ve cross ciddi fiziksel güç, kondüsyon, dayanıklılık gerektirir. Ancak nasıl olsa scooter, chopper, alçak touring ya da cup, cg kullanıyorum diye kendini...
  11. A

Pazar Gezintisi ( Tost Operasyonu )

İşte motorculuk bu. Ne zaman nereye gitmek isterse motoruna atlayıp gidecek.
  12. A

Orijinal yağ

Marka neyi uygun görüyorsa o. Tür(sentetik, yarı sentetik, mineral...vs) ve numara önemli. Marka önemli değil.
  13. A

2025 Model Drift L Sıfır Alınır Mı

Ben 2016'da Vulture aldım sıfır 2025'e kadar kullandım. 52binde sattım. Sıfır arıza. 52binde bile yağ eksiltme yoktu. Asfalt, stabilize yol, rüzgar, fırtına her yolda gittim. Kullandığım en iyi 150cc idi. Honda ve Yamaha commuterları yanından bile geçemez. Drift ile aynı motoru kullanıyorlar ve...
  14. A

Plakalık sız plaka takmak

Yasaklanmamış mıydı plakayı delmek?
  15. A

SH125İ Modifiye

Antalya öyle. Her konuda. Ev tadilatı, eşya tamiri, boya badana...vs Turizm şehri esnafı böyle hazırcı, kolaycı, vur kaççı. İş yapmadan faiş paralar alacak. Ankara, İstanbul'daki motorcu arkadaşlarımız çok şanslı. 1746337058 Masraf değil. Beyaz resim gerçekçi. 110/90-16 arkada yanağı 3mm...
  16. A

Motorsiklet dalginliga gelmez...

Geçmiş olsun. Scooter, enduro, cross ya da koca bagajlı cins hiçbir motor kurtaramaz. Tavsiyeler boş ğstüne deneyeceğin her şey daha büyük kazaya neden olabilir. Rüzgar bildiğin kontra veriyor. Yol geniş ve müsaitse dikleştirip ters kontra ile yola girersin ama devam eder yol boyu Hatta düz...
  17. A

SH125İ Modifiye

SH125İ 2021 sonrası pcxler ile aynı motoru, varyatörü ve debriyajı kullanıyormuş araştırdığıma göre. Yani 160cc pcx kitleri ve performans varyatör ve debriyaj kitleri uyar sanırım. Ayrıca ön arka 110/90-16 mt lastik takma planım da var. Anlas MT1 ya da Çapra R gibi. Biraz daha güçlü, yüksek...
  18. A

Hero XPulse 200 2V yağ değişim ve bakım ışığı resetleme

Harika bir video ve harika bir motor.
  19. A

Arkadaşlar elf 10w 40 yağ motora olur mu ?

Motorda markanın önerdiği numara ve tür(sentetik, yarı sentetik, mineral) kullanılacak. Yağ markası, araba resmi, scooter yağı...vs hikaye.
  20. A

Başlangıç Motoru Tercihi: Yeni Yamaha MT-07 Y-AMT mi, Honda NC750X DCT mi? (Tecrübelerim + Sorularım)

Hocam hangi segmentini, modelini kıyaslarsan kıyasla Yamaha çok agresif, spor üzerine üretim yapıyor. Yüksek devirli, sert süspansiyonlu motorlar. Gezi ve konfor amacı yok markanın. Ayrıca tip olarak çirkin motorlar üretiyor. Hondalar tipi daha güzel, düşük devirli, yumuşak süspansiyonlu motor...

Yeni mesajlar