Ceza yemeyecek güzel egzoz var mı?

Motosikleti
Rks sniper pro
Cbr 125r almak istiyorum ama egzozu çok küçük ve kötü görünüyor çevirmeye girdiğinde sıkıntı çıkarmayacak bir egzoz var mıdır?

stock egzozla kullanmak lazım yoksa direk ceza fara bile ceza yazıyolar polisler eskiden hayat çok güzelmiş hatta stock egzosa bile ceza yazıyolar cahil polisler büyük ihtimalle birilerinin torpiliyle polis olmuşlardır

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha Mt-10
Ceza yazılmayan egzoz maalesef yok teknik değişikliğe girdiğinden ses çıkarmayan egzoz bile olsa fabrika çıkışı hariç takılan egzozların hepsine ceza yazıyorlar ben bayiden 50 bin tl para verip akrapovic egzoz taktırdım sonu hüsranla bitti ilk çevirmede cezayı yedim

Bende suzuki ls650 var, egzozu orijinal. Karbüratör ayarı ile ilgili bir konudan dolayı hava filtresini çıkarmıştım geçen gün, şans eseri çevirmeye girdim. Motorun gaz kelebeğinden gelen sesin egzozdan gelmediğine inandıramadım, dürüst olmanıza rağmen inanmıyorlar, çünkü çok fazla motosiklet sürücüsü serseri gibi takılıyor, siz bazen kurunun yanında yanan yaş bile olabilirsiniz. O yüzden kasmayın orijinal egzozla kullanın zaten 125lik motora egzoz takarsanız çevreye rahatsızlık vermek dışında bir işe yaramaz bence, sesleri çok kötü çünkü

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cbr 125r almak istiyorum ama egzozu çok küçük ve kötü görünüyor çevirmeye girdiğinde sıkıntı çıkarmayacak bir egzoz var mıdır?
Tek silindirli motorlarda ekzost sesi zaten iğrenç. Ses ekzostlu 125lik racing mi ekzostu patlak tofaş mı, ekzostu düşmüş ramzey kalipso 125 scooter mı belli değil ses.
400cc üzeri racing ve chopperlar orjinalde de yüksek ses verdiği ve ses ekzostuyla da saygı duyulacak bir ses verdiği için anlaşılmıyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bugün akşam üstü Forum Bornova otoparkında Drift L kullanan bir kertenkele gördüm, öyle osuruktan bir egzoz takmış ki şerefsizi duymamak mümkün değil. Bir de ileride bir kız grubu gördü ve yanlarından geçerken hemen arka tekeri kaydırıp garip garip hareketler etmeye başladı. O an semaya ellerimi uzatıp başladım Alemlerin Rabbiyle konuşmaya ve O'na sordum "Kurban olduğum Allah'ım benim bu ortamda, bu otoparkta ne işim var? Hedef ben miyim?"

Bugün akşam üstü Forum Bornova otoparkında Drift L kullanan bir kertenkele gördüm, öyle osuruktan bir egzoz takmış ki şerefsizi duymamak mümkün değil. Bir de ileride bir kız grubu gördü ve yanlarından geçerken hemen arka tekeri kaydırıp garip garip hareketler etmeye başladı. O an semaya ellerimi uzatıp başladım Alemlerin Rabbiyle konuşmaya ve O'na sordum "Kurban olduğum Allah'ım benim bu ortamda, bu otoparkta ne işim var? Hedef ben miyim?"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar