- Motosikleti
- cbf 150
- Konu Yazar
Neden cp3 gibi kendini ispatlamış motorunuzu baz alan bir super tenere yapmıyorsunuz diye?
Cevabı bekliyorum
Cevabı bekliyorum
www.bigpartystore.net
Çok iyi espri, bunu ben de yapacağımNeden cp3 gibi kendini ispatlamış motorunuzu baz alan bir super tenere yapmıyorsunuz diye?
Cevabı bekliyorum
Uzun süredir süren, güneşte göz alan bir kellik söz konusuysa maalesef dikim olmuyormuş. Biraz saç varsa kurtarıyormuş arkadaşım yeni diktirdi.Ben Peruk takarsam bile yapayını takmam, direk orjinalinden saç alır diktiririm. Orkun herhalde verir bir kuple
Peki aldınız mı?ben de zamanında shozo kawasiye saydrımıştım, niye 400 lük 4 silindir yapmıyorsun diye; yaptılar
ben dedikten 15 sene sonra yaptılar. o saatten sonra gelen paranın diyor ya korkusuz korkak filmindePeki aldınız mı?
Neden cp3 gibi kendini ispatlamış motorunuzu baz alan bir super tenere yapmıyorsunuz diye?
Cevabı bekliyorum
Muhtemelen Burak söylemiştir son dönem baya samimiler....Olgardan nefret ediyorum, benim tenere alıcağımı duydugu için bu vidyoyu çektim. Almıcam ulan ozaman.
ben konuştum japonlarla..Neden cp3 gibi kendini ispatlamış motorunuzu baz alan bir super tenere yapmıyorsunuz diye?
Cevabı bekliyorum
Uzun süredir süren, güneşte göz alan bir kellik söz konusuysa maalesef dikim olmuyormuş. Biraz saç varsa kurtarıyormuş arkadaşım yeni diktirdi.
Ama orkun abimkırmaz verir bi tutam saçından.
Kooperatif şeklinde video çekilen kanal değil mi oOrkunu bir yandanda seviyorum. Elit bir adam aşalar tavırda bakıyor en azından neyse o numarası yok.
Ama 3 tane GSci var Biri laz ah allahım ah adamların muhabbeti ne kötü. Bende lazım ama yani bu müthait laz belli. Orkun tam bir babadan mirası değerlendiren bir tip sevdim yani ama kıskanıyorum.
おらまこまぶらまこ。demiş olabilirler hocam.ben konuştum japonlarla..
''Orama koma burama ko '', diye bişiiler dedi...
İlgileneceklermiş...
Ben eski tek silindir XT660'ları özledim. Pata pata sesi vardı. Hatta aynı motorla bir süper tenere vardı dik farlı.Neden cp3 gibi kendini ispatlamış motorunuzu baz alan bir super tenere yapmıyorsunuz diye?
Cevabı bekliyorum