Japonyaya mesaj yolladım

Motosikleti
cbf 150
Neden cp3 gibi kendini ispatlamış motorunuzu baz alan bir super tenere yapmıyorsunuz diye?

Cevabı bekliyorum

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Orkun Abim kıskanılıyor yine, Öz abim ❤️
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kamyoncu bey sizinde ahenkle dans eden kıvırcık saçlarınız olabilir.

Motosikleti
cbf 150
Ben Peruk takarsam bile yapayını takmam, direk orjinalinden saç alır diktiririm. Orkun herhalde verir bir kuple

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben de zamanında shozo kawasiye saydrımıştım, niye 400 lük 4 silindir yapmıyorsun diye; yaptılar

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ben Peruk takarsam bile yapayını takmam, direk orjinalinden saç alır diktiririm. Orkun herhalde verir bir kuple
Uzun süredir süren, güneşte göz alan bir kellik söz konusuysa maalesef dikim olmuyormuş. Biraz saç varsa kurtarıyormuş arkadaşım yeni diktirdi.

Ama orkun abim ❤️ kırmaz verir bi tutam saçından.

onlara bu yaptıklarının/yapmadıklarının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyleseydin?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neden cp3 gibi kendini ispatlamış motorunuzu baz alan bir super tenere yapmıyorsunuz diye?

Cevabı bekliyorum

üstadım

on the way diyor, yani yoldaymış...

biliyosun japonlar avrupalı gibi 1 yılda motor tasarlayıp cıkarmıyor. hassas adamlar.

biraz daha beklet sen tenere 700 u diyecem de Olgar ın tenere videosunu izledin mi ?

oyle bir anlatmış ki satıp bi tenere 700 alasım geldi.

çok iyi adam yaaaaa.

not:haber 3 yıllıkmış. demek ki yamaha tenere 900 u bu yıl cıkarıyor.

gozun aydın.

Motosikleti
cbf 150
Olgardan nefret ediyorum, benim tenere alıcağımı duydugu için bu vidyoyu çektim. Almıcam ulan ozaman.

Motosikleti
cbf 150
adamın boyuda var tenere ufacık kaldı altında biz yer cücesi gibiyiz

Uzun süredir süren, güneşte göz alan bir kellik söz konusuysa maalesef dikim olmuyormuş. Biraz saç varsa kurtarıyormuş arkadaşım yeni diktirdi.

Ama orkun abim ❤️ kırmaz verir bi tutam saçından.

Mühim olan kel kısmı değil (alan olarak önemli), donör bölgesi mühim. Donör sağlamsa, kelin ne kadar güneşte kaldığının önemi yok. Nerden biliyorsun dersen, 139 gün önce ektirdim, şu an süreç tamamlanmasa bile baya bir fark var.

Ya Orkun'u dinlerken neden yoruluyorum ben, aşırı diksiyon dan mı acaba?

Motosikleti
cbf 150
Orkunu bir yandanda seviyorum. Elit bir adam aşalar tavırda bakıyor en azından neyse o numarası yok.

Ama 3 tane GSci var Biri laz ah allahım ah adamların muhabbeti ne kötü. Bende lazım ama yani bu müthait laz belli. Orkun tam bir babadan mirası değerlendiren bir tip sevdim yani ama kıskanıyorum.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Orkunu bir yandanda seviyorum. Elit bir adam aşalar tavırda bakıyor en azından neyse o numarası yok.

Ama 3 tane GSci var Biri laz ah allahım ah adamların muhabbeti ne kötü. Bende lazım ama yani bu müthait laz belli. Orkun tam bir babadan mirası değerlendiren bir tip sevdim yani ama kıskanıyorum.
Kooperatif şeklinde video çekilen kanal değil mi o

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Cevabı bekliyorum
Ben eski tek silindir XT660'ları özledim. Pata pata sesi vardı. Hatta aynı motorla bir süper tenere vardı dik farlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar