O şekilde arkadaşım muayeneden kaldı. Plakada hiç delik veya vida olmaması gerekiyormuş. Vida olmayıp vida deliği olduğunda da sorunmuş.Ya silikon ile yapıştıracaksın yada harf ve rakkamlara gelmeyecek şekilde vida kullanacaksın..
Bende plakalık olduğu halde vida atıyorum düşer diye , çok defa muayeneden geçtim ama yazdığım gibi vida harf ve rakkamlara denk gelmeyecek..O şekilde arkadaşım muayeneden kaldı. Plakada hiç delik veya vida olmaması gerekiyormuş. Vida olmayıp vida deliği olduğunda da sorunmuş.
Ülkemizde belli bir standart yok demek kiBende plakalık olduğu halde vida atıyorum düşer diye , çok defa muayeneden geçtim ama yazdığım gibi vida harf ve rakkamlara denk gelmeyecek..
Yasaklanmamış mıydı plakayı delmek?Plakalık olmadan plaka takmak istiyorum motor driftl ne yapmam gerek plakanjn arkadina saç mı kaynattirayım
Ahh o Dayson'a Çanakkale'de noterin önünde ne sövdüm ben1 kutu siyah Dayson’un çözemeyeceği bir şey yok.
Araç alırken bir kumarda bu olay.Ahh o Dayson'a Çanakkale'de noterin önünde ne sövdüm ben17 plakayı 34 yapmak için sökmemiz lazım ama gelde sök , maket bıçağı ile bir saat uğraştık..
Bugüne kadar aldığım motorların hiç plakasını değiştirmedim. Önceki motorum 16 plakaydı, şimdiki 22 plaka. Gidip satın aldığım yerde soförler odası aramak zor geliyor, plaka takıntım da yok zaten. O yüzden ellemiyorumAhh o Dayson'a Çanakkale'de noterin önünde ne sövdüm ben17 plakayı 34 yapmak için sökmemiz lazım ama gelde sök , maket bıçağı ile bir saat uğraştık..
Ben motoru istanbuldan aldım ama 09 plakaydı, 09 Plaka bizim oralarda dikkat çeker deyip değiştirdim, 34 plaka olsa uğraşmazdım. Keşke buçuklu plaka numarası olabilse, bütün karşıyakalılar 35.5 plaka alırdı mesela.Bugüne kadar aldığım motorların hiç plakasını değiştirmedim. Önceki motorum 16 plakaydı, şimdiki 22 plaka. Gidip satın aldığım yerde soförler odası aramak zor geliyor, plaka takıntım da yok zaten. O yüzden ellemiyorumSadece sıfır aldığım motorlar 17 plaka oldu hep.
Plakalık olmadan plaka takmak istiyorum motor driftl ne yapmam gerek plakanjn arkadina saç mı kaynattirayım
Çanakkale'de takasladığım sukuterin plaka 35 di hoşuma gitti değistirmedim birtek onu kullandım , haricinde tüm otomobil ve motosikletlerim 34Bugüne kadar aldığım motorların hiç plakasını değiştirmedim. Önceki motorum 16 plakaydı, şimdiki 22 plaka. Gidip satın aldığım yerde soförler odası aramak zor geliyor, plaka takıntım da yok zaten. O yüzden ellemiyorumSadece sıfır aldığım motorlar 17 plaka oldu hep.
Plakalık ile takacaksın. Düşünmeyeceksin. Kuralı neys
Vida atmayayımda silikon kesin tutar değilmi demek istediğim yağmurda falan salmasin yolda giderkenYa silikon ile yapıştıracaksın yada harf ve rakkamlara gelmeyecek şekilde vida kullanacaksın..
işte ona göre yapıştırma özelliği güçlü silikonlar var. Her silikon sağlam tutmayabilir yani. izolasyon amaçlı silikonla yapıştırırsan düşebilir.Vida atmayayımda silikon kesin tutar değilmi demek istediğim yağmurda falan salmasin yolda giderken