Arama sonuçlarınız

1. AYDEMİR

Şehir'den Kaçiş

Merhaba iki tekere sevdalanmiş yollara sevdalanmiş dostar insan bazen sıkılıyor bir yerlere kaçmak şehirden uzaklaşmak kafa dınlemek istiyor bende bu pazar kaçtım şehirden stresten çok güzel bir hafta sonu oldu kuşların sesi suyun sesi yolların sessızlıgı deşarz ettı...
  2. AYDEMİR

ben hasan nickli arkadaşimiz kaza yapmiş durumu iyi

biraz önce çalan telefonu açtıgımda şok oldum gaziantep mt den ben hasan nickli arkadaşimizin kaza yaptını ögrendim telefonda kendısıyle konuştum durumu iyiymiş ufak defek sırriklarla şükürler olsun kurtulmuş.. gaziantep den adana ya otobandan giderken önüne büyük...
  3. AYDEMİR

Azami hız arttırılıyor.....

http://img45.imageshack.us/img45/740/imagesxo2.jpg AK Parti'li Abdullah Çalışkan'ın hazırladığı yeni Trafik Yasası teklifi eclis Başkanlığı'na sunuldu. Buna göre hız sınırı otoyolda 135'e, bölünmüş yollarda 120 kilometreye çıkartılacak. Ayrıca belediyelere de ceza kesme yetkisi getiriliyor...
  4. AYDEMİR

Gaziantep,adana,osmanıye,kadirli,ceyhan Mt Iftar Yemeginde Buluştu

Gecen senenın devami olan iftar toplantımızı bu sene osmanıyenın kadirli ilçesin de yaptık güzel muabbetlerle gecen iftar yemegin de yagmurun azızlıne ugramamıza ragmen neşemiz kaçmadi bu organızasyon da emegi gecen başta yusuf olmak üzere herkese teşekür etmek...
  5. AYDEMİR

Gaziantep, Adana, Osmaniye, Kadirli, Ceyhan MT Iftar Yemeginde Buluşuyoruz. 14.09.08

Gaziantep,Adana,Osmanıye,ceyhan.kadirli motosiklet net üyeleri 14/09/2008 pazar günü tüm il ve ilçelere ortak nokta olan osmaniye nın kadirli ilçesin de iftar yemegin de buluşuyoruz gelmek isteyen arkadaşlar dostlar isimlerini yazdirsınlar iftar yemegi ona göre yapılacaktır...
  6. AYDEMİR

Gaziantep Mt Kardeş Okulunu Boyadı

Gaziantep mt gecen seneki kardeş okul kampanyamızın devami olarak bu sene ki kardeş okulumuzu bir dağ köyü olan ve onla aynı ismi taşiyan kabasakız ilk ögretim okulu olarak belirlemiştik bir hafta önce yaptımız okul ziyaretın de okulun içler acısı bir hali...
  7. AYDEMİR

Bir Antep'li Yollarda(aydemir) 1800 Km

15 senelik bir hayaldi bu yolculuk ne zaman antalya ya gitsem ne zaman motorla gecerim bu yollardan diye der dururdum kısmet bu guneymiş bol virajli bol manzaralı çam kokusu deniz kokusu ve virajlar daha ne olsun yaklaşik 1800 km 4 il 25 yakın ilçe ve çok zevkli bir...
  8. AYDEMİR

Motorlu Taşit Vergisin'de Son Gün

evt arkadaşlar 31,07,2008 yanı bugun motorlu taşitlar vergisi son günü vergilerini yatirmayı unutan arkadaşlara cezalı duruma düşmemeleri için ufak bir hatirlatma :cat::cat: vergiyi bir cok banka aliyor ınternet üzerinden de yatıra bilirsiniz
  9. AYDEMİR

23/07/2008 tarihin de yapacagim Adana,mersin,silifke,alanya,fetiye,marmaris gezim

arkadaşlar 23,07,2008 tarıhın de yapacagim Adana,Mersin,silkifke,alanya,Antalya,fetiye,marmaris gezim hakkın da bu yolları bilen daha önce kullanmiş arkadaşlardan bu yerler hakkın da bana bilgi verirlerse sevinirim ve bu saydıgım yerlerde yaşayan arkadaşlarla 5 dakkada olsa...
  10. AYDEMİR

Avrupalı motosiklete kasksız binmiyor, bizde takan yok

http://img107.imageshack.us/img107/2341/kaskdh4.jpg Emniyet'in verileri Türkiye'de motosiklet kullanımında önemli bir unsurun göz ardı edildiğini ortaya koydu. Avrupa'da motosiklet sürücülerinin yüzde 100'ü kask takarken, bizde bu oran yüzde 12. Üstelik kask değil plastik başlık takılıyor...
  11. AYDEMİR

Trafikte ceza puanları arttı

http://img45.imageshack.us/img45/740/imagesxo2.jpg100 puanı aşanların ehliyetine el konulacak.. İşte yeni puan cetveli.. Yılbaşında başlanacak uygulamayla kırmızı ışık kuralına uymama, alkollü araç kullanma, hız sınırını aşma gibi ihlaller 5 puan artacak Karayolları Trafik Yönetmeliği’nde...
  12. AYDEMİR

Kırmızıda Geçmenin Faturası

Tayland'da motosikletiyle kırmızı ışıkta geçen adam, son sürat gelen otomobille çarpışınca yerden 10 metre havaya uçtu. Korkunç kaza kameraya saniye saniye yansıdı :pale::pale: http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=324777
  13. AYDEMİR

MotoGp Catalunya Grand Prixi'ni Dani Pedrosa kazandı

MotoGp Catalunya Grand Prixi'ni Dani Pedrosa kazandı MotoGP'de heyecan İspanya'nın Catalunya pistinde devam etti. Yarışa 2. sırada başlamasına çok iyi bir çıkış yapan Pedrosa, ilk sırayı elde etti. Bir daha liderliği bırakmayan Pedrosa, rahat bir şekilde yarışı kazandı. Yarışa 9. sırada...
  14. AYDEMİR

Noterden Araç Satişi Sonu Eriyor

http://img171.imageshack.us/img171/4552/otoppgq3.jpgAmme alacaklarının tahsiline yeni esaslar getiren yasa Meclis ten gece yarısı sürpriziyle çıktı. Hurdacılardan teknik direktörlere kadar geniş bir yelpazeyi ilgilendiren yasada gece yarısı 14 önergeyle değişiklik yapıldı. Hürriyet Gazetesi'nin...
  15. AYDEMİR

Şöyle Biraz Açılayım Dedim

Pazar gunu olması dolayısıyla biraz yol yapmak biraz sıtres atmak biraz da ziyaret etmek amacıyla düştüm yollara güzel mazaralı bol virajlı yollarda motosiklet sürmenın zevkine vardım ne kadar hava sıcak olsa kollarım yansada degdı dogrusu:cat::cat: yol hazırlıkları ve...
  16. AYDEMİR

Ben'de Harran Liyam [ Mt Gaziantep ] Gezi Yazisidir

Neden se harran deyince hep bu laf aklıma gelir rahmetli Kemal sunal lin lafi hep merak etmişim dir aslin da bu harranı nasıl yerdır diye kismette gidip görmekte varmiş o güzel yerleri. Önce biraz harran hakkında gözlemlerimi paylaşmak istiyorum harrana su gelmiş...
  17. AYDEMİR

Kayinbaba Geline Motosiklet Hediye Etti

Gaziantep'in nizip ilçesin de 19/04/2008 cumartesi yapilan dügün törenın de Gaziantep'in sevilen motorcuların dan Sabri K. isimli kayınbaba düğün salonu na getirdigi sıfır motosikleti sahneye cıkararak davetlilerin şaşkın bakişları arasın da geline düğün hediyesi olarak verdi Tam...
  18. AYDEMİR

Harley Davidson kan kaybediyor

http://www.motosiklet.net/images/VW_Ffm_200_024.jpgEkonomik sıkıntı içine giren Amerikalı şirket 700 kişiyi işten çıkardıDünyanın en büyük motor üreticisi Amerikalı Harley-Davidson şirketi ekonomik sıkıntıya girdi. Şirket, 700'den fazla kişinin işine son verdi. Milwaukee merkezli, 105 yıllık...
  19. AYDEMİR

Fuar'dan aldıgım çanta ve kask

Arkadaşlar motosow 08 fuar ından bir kask ile depo üstü çanta almiş bulunmaktayım özellikle kask (LAZER) çeneden açilir hakkında yorumlarınızı beklıyorum...:cat::cat::cat: Kaskkın alımında katkılarından dolayı BUnReCU (burcu) :rendeer::rendeer:ya teşekür ederim KASK (LAZER) FİYAT :250 YTL...
  20. AYDEMİR

Yüreğinin Götürdügü Yere Git

sabah 6:30 da kalktım biraz turluyayım sakin sessiz yollar beni bekliyordur dedim kendi kendime doya doya deşarz olayım geleyim 1 haftalik iş sitresin den kurtulayım mavişim beni bekliyordu çikardim garajdan daha ilk marş da tın dedi hemen bir 5 dak sesini dinledim...