Gaziantep,adana,osmanıye,kadirli,ceyhan Mt Iftar Yemeginde Buluştu

Gaziantep İl Temsilcisi
Gecen senenın devami olan iftar toplantımızı bu sene osmanıyenın kadirli ilçesin de yaptık güzel muabbetlerle gecen iftar yemegin de yagmurun azızlıne ugramamıza ragmen neşemiz kaçmadi bu organızasyon da emegi gecen başta yusuf olmak üzere herkese teşekür etmek istiyorum..:cat::cat:

buyurun fotolar,,,,

dsc02793kk9.jpg

dsc02791wn5.jpg

iso ve nişanlisi

dsc02790jn6.jpg

tatli hırsizi ferda
dsc02795qi8.jpg

dsc02799ff4.jpg

aç kurtlar mangal başinda bekliyor
dsc02802fg1.jpg

bu adam heryerde yawww ümmet abi iyki varsin seni seviyoruz..

:queen::queen::queen::queen::queen:

dsc02818cb9.jpg

dsc02810ea7.jpg

orhan agaaaaaa
dsc02811nb1.jpg

mangal başi ne kalabalikkkkk

dsc02806ge7.jpg

s7300573rj7.jpg

herkes bir şeyler yapmaya çalişti

s7300568wr8.jpg

s7300570go2.jpg

dsc02850by6.jpg

sabri üsta sana ne kadar teşekür etsem az sen bir tanesin allahını sevdiğim

dsc02817ip8.jpg

tatlilarrrr

dsc02834bj0.jpg

dsc02829kz0.jpg

dsc02835rz5.jpg

dsc02829kz0.jpg

dsc02826ne0.jpg

dsc02844cr9.jpg

dsc02845bi4.jpg

dsc02842lj7.jpg

yengelerr
dsc02848vm2.jpg

toplu bir foto
dsc02851rw4.jpg

dsc02853le1.jpg

günün en cok yorulan motorcusu bebişim:bounce::bounce:
dsc02849ct2.jpg

şimdilik bu kadar diger fotoları arkadaşlar atarlar ..

bu organızasyona katılan herkese teşekürler......

GAZİANTEP den selamlar sevgiler.....

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ellerine emeklerine sağlık aydemir güzel çalışma olmuş,yalnız biz resimleri öteki başlığa atmıştık dün siz g.antebe giderken sanırım yönetim taşır

Son düzenleme:
slm

selamlar motorsevdalıları ,selamlar kepap ve künefe düşmanları,
burada gariban bir tatlıcı kadayıfçı var siparişlerinden dolayı aranızda olmadı hırslandı gecenin bir yarısı bindi karaoğlana taaaa pozantıya kadar gaz açtı bu topicte onun adı geçmemiş ya birdahaki iftarda bende size tatlı kadayıf yaparsam iki olsun emi:))) buda birilerine kapak olsun.:queen::queen::queen:

Öbür topice de yazmıştım..

Olsun burayada yazalım bari..

Katılam tüm arkadaşlarıma ve ailelerine affiyet, sağlık versin..:rendeer:

Orucunuz kabül olsun Cenâb-ı Hak yanında...:cat:

Kaliteli buluşmalara örnek olmuş..
Yüreğinize ve emeğinize sağlık..:cat:

Teşekkürler AYDEMİR'im..:rendeer::rendeer:
Hemde iki defa..:cherry:
Hem organize için,
hemde Ümmet Abimle bize yolladığın BURMA KADAYIF için.:rendeer:

antep gurubuna sonsuz teşekkür ediyorum herşey mükemmel olmuştu

kadirli gurubunada ayrıca teşekkür ediyorum yer mekan güleryüz sıcaklık dosluk herşey varsizde selamlar

iftar için ayrıca yorum yapmak istiyorum herşey öncelikle çok güzeldi aydemirler geç kaldığı için ilk başta orucun etkisiyle bir an aç kalacağım hissine kapıldım ama arkadaşlar geldiler yetiştiler dört biryandan yemek hazırlıklarına başladılar özden arkadaşımız bir an kayboldu sonra baktım mangalın başında her ne kadar tutmaya çalışsamda engel olamadım yemek yemesine ne doktor ne pehriz arkadaşımız o akşam koptu tabi bende ve katılan tüm arkadaşlar da

herkese selamlar sevgiler bu organizasyonda emeği geçen katılan tüm arkadaşlara teşekkürler

Aydemir abicim mest oldum izlerken:)Elinize yüreğinize tekerleklerinize sağlık...Ümmet Abimiz sektirmemiş onada çok selamlar.

Daha fazla iftar yemeklerine bakmayayım sahurda yaklaştı zaten:mrgreen:

Artık geleneksel haline getirdiğimiz iftar buluşmalarımızın 2.sini bu yıl Kadirlide yaptık.Bizler evsahibi olarak misafirlerimiz tarafından ağırlandık :mrgreen:
Herşey çok güzeldi,aniden bastıran yaz yağmuru bile.
aramıza yeni katılan arkadaşlar vardı hoş geldiniz diyoruz.
Toplantıyı organize eden Aydemir ve Yusuf'a,
Tezgahın başından ayrılmayıp bizleri doyurmaya çalışan sabri agabeye,
Mangal başında hem ıslanıp hem terleyen arkadaşlara,
Tatlıları gönderip kendisi gelemeyen alperence kardeşimize
Muhabereyi kesintisiz saglayan amatör telsizcilere,
bize yardım ve yataklık yapan Kadirli belediyesine,
başta Bebekler ve hanımlar olmak üzere ve dahi uzak illerden gelen tüm katılımcılara,
gönlü bizimle olup gelemeyen tüm motorcu dostlara

KAMOK Kadirli Motosiklet Klübü adına sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.

:rendeer::rendeer::rendeer:

wallaha cok guzel yapmıssınız helal olsun hepınıze yuregınıze ellerınıze saglık

çok güzel bir organizasyon oldu.

en kısa sürede bende bir fotoğraf makinası alacağım hemen hemen herkesin resmi çekilip buraya eklenmiş bir tek benim resmim yok üvey evlat muamelesi yapılmış:mrgreen:

gercekten cok güzel bi geceydi yagmur iftarın tadını getirdi. ortam harikaydı gelmeyenler üzülsünler azcık:p hayali abimin tatlılarıda cok cok tatlıydı:mrgreen:keşke kendide gelebilseydi.

elimde bikactane video var aftardan sonra onları atacam:rendeer:

katılmayı isterdim ama katılamadım gerçekten güzel bir etkinlik olmuş önemli olan motor severlerin bir araya gelip hoş vakit geçirmesi:cherry:

Çok güsel bi gündü.Süper insanlarla süper yemekler paylaşıldı.Maksadımız yemek içmek degil.Sadece ama sadece çok sevdigimiz insanlarla bi kaç saatte olsa görüşmekti.Katılmamın en büyük sebeblerinden birisi yusuf abimdir.Abi seni çok seviyorum:rendeer:Ahmetnr,Airman(ahmet amca),iso,özen abi ve daha ismini hatırlayamadıgım bir çok insanla aynı sofrada bişeyler paylaşmak çok güseldi.Hepinize minnetarım.Kalın saglıcakla.Bizden bu kadardı.Taki siz antebe gelene kadar:cat:

Osmaniye İl Temsilcisi
Yağan yağmura ve çekilen rezilliğe rağmen çok güzel bir yemek, çok eğlenceli bir akşam oldu. Antepten gelen arkadaşlarımızın birazcık geç kalması sonucu iftar yemeği gecikmeli olarak verildi, nefislerinin sınırlarını zorladıkları halde bu durum için anlayış ve hoşgörü gösteren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eğer organizasyonda bir eksiğimiz, birilerine karşı bir kusurumuz olduysa affola. Kendi adıma yorucu olmasına rağmen, oldukça güzel bir gündü, katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle de iki kişiye… Onlar biliyorlar kendilerini…
Koşuşturmadan çok fazla fotoğraf çekme şansım olmadı ama çekebildiğim fotoğrafları sizinle paylaşıyorum.

Çok güsel bi gündü.Süper insanlarla süper yemekler paylaşıldı.Maksadımız yemek içmek degil.Sadece ama sadece çok sevdigimiz insanlarla bi kaç saatte olsa görüşmekti.Katılmamın en büyük sebeblerinden birisi yusuf abimdir.Abi seni çok seviyorum:rendeer:Ahmetnr,Airman(ahmet amca),iso,özen abi ve daha ismini hatırlayamadıgım bir çok insanla aynı sofrada bişeyler paylaşmak çok güseldi.Hepinize minnetarım.Kalın saglıcakla.Bizden bu kadardı.Taki siz antebe gelene kadar:cat:

Canım kardeşim benim,onca işin gücün, yoğunluğun arasında bizleri kırmayıp yorgun argın atlayıp geldin.İnan çok mutlu oldum, çok çok teşekkür ediyorum. Rabbim kazadan beladan ve tüm kötülüklerden esirgesin seni. Çok sağol.

Son düzenleme:
Unutulmayacak güzellikte bi gezi oldu benim için herşey çok güzeldi Ali Erkengel kardeşimin dediklerine katılıyorum bende maksadımız sevgili abilerimizle kardeşlerimizle kısacası dostlarımızda bi kaç saatte olsa hep beraber birarada zaman geçirip bişeyleri paylaşabilmekti gerçekten çokta güzel oldu emeği geçen herkesin eline koluna sağlık en kısa zamanda tekrar görüşmek ümidi ile.Tabi artık biz sizleri bekliyoruzCeyhan Mt,Adana Mt,Kadirli Mt,biz çok geldik siz hiç gelmediniz en kısa zamanda görüşürüz inş tekrar herkese sevgiler selamlar:cat::cat::cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar