Kayinbaba Geline Motosiklet Hediye Etti

Gaziantep İl Temsilcisi
gelindamat.jpg
Gaziantep'in nizip ilçesin de 19/04/2008 cumartesi yapilan dügün törenın de Gaziantep'in sevilen motorcuların dan Sabri K. isimli kayınbaba düğün salonu na getirdigi sıfır motosikleti sahneye cıkararak davetlilerin şaşkın bakişları arasın da geline düğün hediyesi olarak verdi

Tam bir motosiklet tutkunu olan kayınbaba ben seneler den motor sürerim gelinimin de kullanmasını isterim diye konuştu....
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

kopyasp1030964ue8.jpg

p1030965bs2.jpg

p1030966fq1.jpg

p1030970tz5.jpg

p1030968fh5.jpg

p1030973jq8.jpg

BİZDE YENİ ÇİFTE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

sen bir tanesın sabri usta ya saygılar ....

ÖNEMLİ NOT:bu resimlerin başka sitelerde paylaşilmasi yasaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sabri ustam mükemmel bir insan .Şahsım adına çok aşırı seviyorum kendilerini ve oglu fatih abiyi:rendeer:Bu kadar nazik bir davranışı ancak kendisinden beklerdim.Fatih abiye ve Gelin ablamıza mutluluklar diliyorum.Allah başlarını bozmasın bir ömür boyu mutlu olsunlar.Dügüne gidemedim yogun işlerim dolayısıyla ama sizlerin bu fotoları bize getirdiginizden dolayı minnettarım.Ali abi verdigin emekleri için çok sagol ellerine saglık gaziantepden kucak dolusu sevgiler ve selamlar.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her zaman söylemişimdir tek taş yüzük kutusundan motosiklet anahtarı çıksa diye :queen: Brawo süper bir hediye :cat: Allah mesut bahtiyar etsin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah herkese böyle kayınpeder nasip etsin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah bir motorda kocatsın...mutluluklar

Osmaniye İl Temsilcisi
Sabri abim benim ya, bu kadar ince, bu kadar zarif, bu kadar düşünceli bir babaya sahip oldukları için gelin ve damat ne kadar da şanslılar. Sabri abimden de bu beklenirdi,belki kendisini tanımayanlar şaşırmış olabilir ama ben hiç şaşırmadım. Sabri abicim hayırlı olsun, seni bütün içtenliğim ve bütün samimiyetimle, tam bir yürekle seviyorum. Rabbim hayırlı, uzun ömürler versin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kendisini tanımıyorum ama baya seveni var sanırım tanışmak isterdim,gerçekten bi insanı kendisi değil başkası anlatmalı..

allah mesut etsin :)

kızlar bi ufak motoraa tav olacaksanız kelepir gidersiniz be yaww biraz dozajı yüksetin bari kırıteriniz düşmesin :D:D

helal olsun sana kayınbaba =) allah bi ömür boyu mutluluklar versin

Ahhhhhh Diyorum Ya Böyle Bir Kayın Baba Da Bize Nasip Olsa Hel Bana Bir Motor Hediye Etse Offfffff Diyorum Ya Hayalimdeki şey Inşallah Bir Gün Kayın Baba Olmasa Bile Kendim Alabilirim Bu Arada Allah ömür Boyu Mesut Etsin

allah mesut etsin :)

kızlar bi ufak motoraa tav olacaksanız kelepir gidersiniz be yaww biraz dozajı yüksetin bari kırıteriniz düşmesin :D:D

küçük müçük düşünmüşya sen ona bak güzelim...nerde böle düşünen babalar...düşünmekten ve düşündüğünü icraata koymaktan daha yüksek kırıter ne olabilir ki şekercim... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayınpeder pintiymiş yaw:queen::queen::queen:İnsan bi ducatı falan alır:queen::queen::queen:

Ömür boyu mutluluklar dilerim ...

unutulmayacak bir anı ve dillere destan olan bir düğün olmuştur....

Böyle bir kız alacam bende duyurulur....:p

Gaziantep İl Temsilcisi
kendisini tanımıyorum ama baya seveni var sanırım tanışmak isterdim,gerçekten bi insanı kendisi değil başkası anlatmalı..

ben hayatim boyunca böyle şen canayakın .güler yüzlü hurmetkar,dost canlısı,motorcu olsun camurdan olsun hesabını yapan sevgi dolu etrafına enerjı dagıtan bir kişi daha görmedım bu cümleler sabri ustami anlatmaya yetmez yinede

sabri ustacıgım ellerinden öperim.....saygılar....:rendeer::rendeer::rendeer:

fatih kardeşimide allah mesut bahtıyar etsin mutluluklar dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar