Arama sonuçlarınız

1. ByBaTeR!ST

Pasta Cila Yardım Arkadaşlar

Selamun Aleyküm MT Ailesi.. Arkadaşlar Ben Pasta Cila Aldım Ordaki Adam Deneme Amacıyla Biraz Sürdü Harbiden Parladı.. Şimdi arkadaşlar Pastayı Vuruyoruz Depoya iYiCe Yedirdikten Sonra 5 Dk Bekleyip Sonra Siliyoruz Bu işlemden Hemen Sonra Cila Mı Vurmak Gerekiyor Arkadaşlar ? Bilgi Verirseniz...
  2. ByBaTeR!ST

Dakka 1, Gol Bir. Kaza Yaptım

Evvet Bu Sabah Aldım Motoru, Bi Tavuk Kesmek. Lazımdı Heralde Nazara Geldim. Arkadaşlar Bugün İşe Gittim Ve Eve Gelirken Yani Aşşağıya İndik, NEyse Herkes Arabasına Bindi Gitti Bende Atladım Motoru Çalıştırdım. Ve Tam Gidiyordum Ki Arkadan Birisi Beni Çağırdı Gazıda Köklemiştim 1. Viteste Ve...
  3. ByBaTeR!ST

Motoruma Kavuştum

Arkadaşlar İnanın Çok Heyecanlıyım Biran Önce Kahvaltı Yapıp Motorumla İşe Gitmeyeeeeeeeee Arkadaşlar Sonunda Motorumu Aldımmmm Çok Mutluyum Çokk Arkadaşlar ALLAH Hepimizi KAZADAN Beladan Saklasın. Olmiyanlarada Nasippp Eylesin Aminnnn. Arkadaşlar Motorsuz Günlerimde Kafasınızı Şişirdiğim İçinde...
  4. ByBaTeR!ST

Ne Ettin Kırdın Motorumu !

http://www.youtube.com/watch?v=dHiSaSm4_Y0 Koptum Yaaaaaaaaa:queen::queen::queen:
  5. ByBaTeR!ST

MT Banneri Hediye

Yeni Bi Banner Çalışması Yaptım Sizlere Sunmak İstiyorum. İşe Gidecem FAzla Vaktim Kalmadığından Devam Edemedim Arkadaşlar Yaptıkça Bu Konu Altında Paylaşıcam. Tabi Sizlerde MT iLe İlgili Yaptığınız Çalışmaları Ekliyebilirsiniz. :rendeer:
  6. ByBaTeR!ST

Kardeşimin Son Model Kasklı Açacağı :D

Tek Tek Resimlerini Çektim Vallahi Kardeşimden Gördüm Çok Hoşuma Gitti Sizlere Paylaşmak İstedim :queen::queen: :queen::queen::queen:
  7. ByBaTeR!ST

Motosiklet Tutkunluğu

MOTOR TUTKUNLUĞU EVLİLİK Eğer bir motorcu evli ve yaşı kemale ermişse, karısı her ne kadar ona kızsa, sürekli söylense “ andropoza girdin sen “ gibi yakıştırmalarda bulunsa da içinden kocası ile iftihar eder ama bunu belli etmemeye çalışır.O diğerlerine benzemeyen farklı bir adamdır. Diğer...
  8. ByBaTeR!ST

Motosiklet Tutkunluğunuz Kaç Yaşınıszda Başladı ?

:queen:Evet Arkadaşlar Motosiklet Tutkunluğunuz Kaç Yaşınıszda Başladı ? :cherry: Benim Bu Sene Başladı :queen: Dayımın Oğlu Sağolsun O Vesile OLDu :mrgreen: Ve En Büyük Hayaliniz Hangisi ? Yani Sahip Olmak İstediğiniz Motor Hangisi :cherry: iLK Sürdüğünüzde Nasıl Bi Heyecan Vardı :D O Günü...
  9. ByBaTeR!ST

Türkiye Pistlerinde hangi pilotu destekliyorsunuz?

Evet Türkiye Pistlerinde hangi pilotu destekliyorsunuz ? Ben Sinan SOFUOGLU Destekliyorum.
  10. ByBaTeR!ST

2009 Model Suzuki SFB650 Gladius

2009 Model Suzuki SFV650 Gladius 2009 çok bereketli geçiyor. Her markada birçok değişiklikler ve yeni modeller boy göstermeye devam ediyor. Bunlardan birisi de Suzuki’nin yeni Naked’i SFV650 Gladius. Suzuki’nin bu motosikleti için “orta siklet boksör” benzetmesi yapılıyor. Motorun kalbinde...
  11. ByBaTeR!ST

Diyarbakırda Satılık Motor Aranıyor

Arkadaşlar D.Bakırı Alt üST eTTiK aMa 2. eL Motor Yok Bulamıyoruz :pr: Ben D.bakırda Oturuyorum Eğer D.bakırda Oturan Ve Motorunu Satmak iSTiYeN Varsa Bu Konu Başlığının Altına Yazabilir Kararım Kesindir Çünki Aramaktan Usandım :pale: Motor Tercihil ( Mondial 125 AGK ) Bekliyorum:cat:
  12. ByBaTeR!ST

Ahh Osmaniye Ahh ! Ve Motor AŞKI :P

:queen: Yaf Arkadaşlar Size Motora Başliyan Aşkımı Anlatmak Geldi iÇiMDeN :salut: Anne Annemler Osmaniyede Oturuyor. Karşıdada Çok Sevdiğimiz Aile Dostumuz EROL Dayımlar Oturuyor Yani Ailecek Çok Yakınız Hepimiz Ona DAyı Deriz :mrgreen: Osmaniyeyede Ramazandan 3, 4 Gün SOnra Gittim Bayrama 1 Gün...
  13. ByBaTeR!ST

Yamaha'nın gururu: YZF1

Arkadaşlar Arama Bölümünden Baktım Bu Konu iLe İlgili Konu Yoktu Ve Bende Paşlaşıma Sunmaya Karar Verdim.:cat: Yamaha'nın gururu: YZF1 Yamaha'nın Super Sport kategorisindeki iddalı motosikleti YZF1, gücü ve performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 4 silindirli ve 150 beygir gücündeki YZF1...
  14. ByBaTeR!ST

Motosiklet Kullanıcıları İçin Giyim KUşam Nasıl Olmalıdır Dikkat Edilmesi Gerekenler.

[B]Verildiyse Özür Diliyorum :pale: Motorsiklet kullanıcıları için giyim kuşam nasıl olmalıdır,Dikkat edilmesi gereken hususlar Herseyden once gozunuzu koruyun. Butun diger koruyucu ekipman, giyim-kusam daha sonar gelir, ciplak gozle motosiklet kullanmayi aklinizdan bile gecirmeyin.… 1 Once...
  15. ByBaTeR!ST

Motosiklet Bakımı

Verildiyse Özür Diliyorum Sayın Moderatör Arkadaşlardan. :rendeer: Konuya Geçiyorum : MOTORSİKLET BAKIMI MOTORSİKLET BAKIMI UZUN SÜRE GARAJDA BIRAKILAN MOTOSİKLET'İN BAKIMI 1.lastiklerin kontorolü 2.yağ kontrolü 3.frenlerin bakımı 4.hidrolik kontrolü [DİSKFRENLER İÇİN] 5.vites debriyaj gaz...
  16. ByBaTeR!ST

Gerçektende Motorcuyu Adamdan Saymıyorlar

:pr:Arkadaşlar Pess Doğrusu Yaw Arakadaşlan İşe Gidiyorduk. Ve Bizim İş Yerine Giden Bi Yol Var Düz Bi Yol Neyse Gidiyoruz Yavaş Yavaş ( ARKADAŞIN MOTORUNU BEN KULLANIYODUM ) Tam Önümüzdende Bi Araba Geliyo Bi Baktım Adam Sinyal Yakmadan Sağa Kırdı Sağ Taraftaki Yola Girecek. Birden Dönünce...
  17. ByBaTeR!ST

Hangisi Daha iYi ?

Arkadaşlar Motor Alacam Ybr 125 Gözüme Çarptı Yani Herkes Öneriyo Onu :S Bide Racer 200 s Var Buda Biraz Pahalı :D aMa Görünüşü Korkunç Sizce Hangisi Daha Uygun Ve iYiDiR ? En Önemliside Hız.. Yani Motor Çok Rahat Gidecek Ve Titreme Olabildiğince Olmiyacak. Önerileriniz Hangisi Üzerinde ?
  18. ByBaTeR!ST

Merhaba, Arkadaşlar.

Selamun Aleyküm Arkadaşlar. Ben Geldim :D Yani işten Yeni Geldim Geldiğim Gibide Siteye Girdim Bu Site Bağımlılık Yaratıyo:P Arkadaşlar Ben Bu Siteye 1 Hafta Önce Katıldım aMa Kendimi Bugün Tanıtim Aklıma GEldide Bi Anda :D Bu Sitenin İnsanları Abilerim Kardeşlerim Hocalarım Gerçekten Hepiniz...
  19. ByBaTeR!ST

Ehliyetsiz Motor SORU

Arkadaşlar Daha Forumlarda Yeniyim Sabahtandır Bakınıyom Acaba Konu Nereyle iLGiLi Diye :S Burayı Uygun Buldum Eğer Yanlış Yere Açmışsam Çok Çok Özür Diliyorum MOD arkadaşlardan.. Arkadaşlar Soru Şu Olacak Ben Bu Yaz Motor Alacam Şimdi Örneğin Diyelim Ki Normal Çarşıda Geziyorum Veya Bi İşim...
  20. ByBaTeR!ST

Kawasaki Ninja 320 Ye Vuruyo

Off Böyle Bi Motorum Olsaydı Keşke :( http://video.google.com/videoplay?docid=-1257988567273299205

Yeni mesajlar