Motosiklet Bakımı

Verildiyse Özür Diliyorum Sayın Moderatör Arkadaşlardan. :rendeer:

Konuya Geçiyorum :
MOTORSİKLET BAKIMI MOTORSİKLET BAKIMI UZUN SÜRE GARAJDA BIRAKILAN MOTOSİKLET'İN BAKIMI 1.lastiklerin kontorolü 2.yağ kontrolü 3.frenlerin bakımı 4.hidrolik kontrolü [DİSKFRENLER İÇİN] 5.vites debriyaj gaz telleri kontrolü 6.buji kontrolü 7.akü kontrolü, UZUN YOLA ÇIKACAK MOTORLAR İÇİN MALZEMELER 1.buji 2.yedek yağ 3.debriyaj,frenvevites telleri 4.far ampülü 5.içlastik 6.lastik spreyi 7.OTOMATİKLER İÇİN varyatör kayışı. Bakım Kullanım 2 ZAMANLI MOTORLAR Pistonun her bir devrinde iki işlem yapmaktadır. Piston yukarı hareketinde sıkıştırma ve patlama, aşağı hareketinde ise yakıt hava karışımın emme ve egzozu dışarı atma.1984 yılında 2 zamanlı motosikletlerin kullanımı çevreye önem veren bazı ülkelerce yasaklanmıştı. Çünkü 2 devirli motor, silindirlerdeki yakıt ve yağın tümünü yakamıyor ve pistonun engel olmasına fırsat kalmadan bu zararlı karışım egzost deliklerinden çevreye olduğu gibi yayılıyordu.

Son düzenleme:
teşekkürler bnm motor 7 ay kadar yatmıştı aküyü taktım çalıştırdıktan 5dk sonra 100-110 arası kullandım çok tehlike yaratmışım o zmn(bu arada 150lik scooter bnmki)

teşekkürler bnm motor 7 ay kadar yatmıştı aküyü taktım çalıştırdıktan 5dk sonra 100-110 arası kullandım çok tehlike yaratmışım o zmn(bu arada 150lik scooter bnmki)

SEN ESKİŞEHİRLİMİSİN ?

arkadaş sagol güzel bilgilerde devamı nerde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar