Arama sonuçlarınız

1. fusuy364

Hendek Sakarya Arası Gezim ve Acemi Videom

Bugünkü gezimi video olarak hazırladım, çok acemice ve kalitesiz oldu ama idare edin, tavsiyelerinizi bekliyorum, HD 720p seçeneği vardır
  2. fusuy364

Bolu Abant - Yedigöller Kampımız ve Gezimiz

3 KLE ci ( Ben-Gökhan(Bursa), Alper(istanbul) ) Abant ve Yedigöllerin sonbahar güzelliklerini yaşamak için düştük yollara Cumartesi günü Abant'ta kamp yaptık, pazar günü de Yedigöllere gittik Kampımız çok güzel ve eğlenceli oldu, iyi de gezdik, güzel fotoğraflar çektik Buyrun içeri :)...
  3. fusuy364

Keşif Gezilerim 3 : Kartepe'de Kar Var mıdır Gezisi

Dün havanın güneşli olmasından Kartepe'ye gitme kararı verdim, muhteşem sonbahar manzaraları vardı, kar var mıydı, az sonra :queen: Sabah erkenden yola koyuluyorum, bol fotoğraf çektim, adım adım çekmeye çalıştım E5'e çıktım, ilk önce Akyazıya ön fren balatamı almaya gittim, sonra Sapancaya...
  4. fusuy364

Keşif Gezilerim 2

Cumartesi günü yağmurdan sonra dağlarda bulutlar aşağı çökmüştü Herzamki gibi içim yine kıpraşmaya başladı hiç düşünmeden hazırlandım ve bulutların ve sislerin olduğu yerlere doğru, yani yüreğimin götürdüğü yerlere doğru sürmeye başladım yol ve ortam süper Klasik pozlardan Şu öndeki...
  5. fusuy364

Keşif Gezilerim(iz)

Kaldığımız yerden gezilere devam Gezilerim kısa kısa olduğundan 3-5 geziyi birleştirdim İlk önce Sakarya Hendek ilçesinde bulunan Bayraktepe ve Selmandede Daha sonrasında Keremali denilen yaylaya çıkmaya çalışmalarım :) Ondan sonra Yalova motosiklet festivalinde KLE 500 buluşmamız En sonunda...
  6. fusuy364

Rize MT gururla sunar : buzul gölü ve dağlardan Çayeli

Cumartesi günü Gökhan, Olcay abi ve ben yine çılgınca bir gezi gerçekleştirdik oruçlu oruçlu sıcak havada 70-80 km si tamamen toprak ve bozuk yol ve yaklaşık 100 km si de beton-parke-tam asfalt karışımı toplamda 170 km civarı bir gezi gerçekleştirdik tam 9 saat sürdü Ramazanda susadığımız tek...
  7. fusuy364

"3-5 Yayla Birden" Palovit Şelalesi-Palovit Yaylası-Trovit ve Elevit Yaylası

Gökhan ben ve Olcay abi geçtiğimiz pazar çılgınca bir gezi gerçekleştirdik Çok keyifli geçti Sis çamur yağmur dolu herşey vardı Dağı tavaf ettik resmen :) Gezi güzergahımız: 1-Ardeşen'den Palovit şelalesi 2-Amlakit Yaylası 3-Palovit Yaylası 4-Trovit Yaylası 5-Elevit Yaylası 6-Çat ve...
  8. fusuy364

Tayinim Sakarya'ya çıktı

Artık görevime Sakarya'da devam edeceğim, Ardeşen ve civarında nerdeyse gezmediğim yer kalmadı,yeni yerler keşfetme zamanı. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır. Burada çok güzel motosiklet kardeşliğimiz vardı ve çok güzel gezilerimiz oldu, bedenen ayrı olsak da sanal olarak iletişime devam edeceğiz...
  9. fusuy364

Kask Seçimi İçin Yardım

Yeni kask almaya karar verdim. Pinlocklu ve güneş gözlüklü olmasını istiyorum, 1. kask shark s600, yalnız pinlock ve güneş gözlüğü yok 2. kask Caberg vox, istediğim standartlar var(Bu kaskı kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum) 3.kask Shark s700, istediğim standartlar var 1. kask : 450...
  10. fusuy364

Yağmurda Galer Düzü Gezimiz

Geçenlerde Gökhan ile yaptığımız gezi, ancak fırsat bulabildim : Galer Düzü Ayder Yaylası'nın 5 km yukarısında pek de düz olmayan :) bi yer, boğa güreşlerinin yapıldığı yer Gökhan yağmur tulumuyla göz kamaştırıyor :) Manzara nefis, hava sisli ve yağmurlu yol ne kadar güzel duruyor...
  11. fusuy364

Rize MT iş başında : Pokut Yaylası Gezimiz

Yaylaların yaylası Pokut Yaylası Bu gün hava aşağılarda bozuktu bulutlar aşağıda normalde aşağılarda piknik gezisi yapacaktık ufak bi değişiklik olduğundan Pokut'a çıkalım dedik (dedim) e madem bulutlar aşağıda o zaman 2000li rakımlarda hava açıktır felsefesi ile yola çıktık ta ki öyle oldu zor...
  12. fusuy364

Şenyuva Gezimiz

Bu gün öğleden sonra "Sevdaluk" dizisinin çekildiği Çamlıhemşin -Şenyuva köyüne gezmeye gittik Burasını zaten daha önce gezilerimde tanıtmıştım. Pokut yaylası dönüşü de bu köyden oluyor Her taraf yemyeşil ve yeşilin her tonu vardı, virajlı yollar felan çok keyif aldık eşimle İşte fotoğraflar ...
  13. fusuy364

"Çayeli'nden Öteye Gidelum Yali Yali" :Şelale Gezimiz

Cumartesi Gökhan , İlyas hoca, ben ve eşim havanın güzelliğini fırsat bilerek tam 3 sene önce gittiğim Çayeli'nden yukarı güzel bi şelaleye gezmeye ve piknik yapmaya gittik. 3 sene önceki gezim için...
  14. fusuy364

Eşimle Işıklı Gezimiz

Herkese selamlar, Geçtiğimiz hafta sonu gezilerimi yeni paylaşmaya fırsat buldum. Cumartesi Bakkoz denilen tepeye gün batımını fotoğraflamaya gitmiştim Pazar günü de eşimle Işıklı'nın yukarısındaki Ardeşen ve Pazar ilçelerini tepeden gören seyirli bir yere hem gezmeye hem de gün batımını...
  15. fusuy364

Kültür Gezimiz : İyidere Pileki Mağarası

Bu gün Çayelinden İlyas hoca ve kardeşi ile Rize İyidere ilçesinde Çiftlikköy yakınlarında Pileki mağarasına gittik Oradan Kalkandere ilçesine pide yemeye :) oradan da İlyas hocanın memleketi Kendirli Beldesi'ne, sonra da İkizdere ilçesinde bulunan tarihi, tamamen ahşap Şimşirli camisine gittik...
  16. fusuy364

Eşimle Fındıklı Gezimiz

Bu gün eşimle Fındıklı'nın az yukarısına doğru kısa bir gezi gerçekleştirdik Bahar mevsimi fotoğraflarda göreceğiniz gibi bize gülümsemeye başlıyor :cat: İyi seyirler diliyorum Yine yeşillendi fındık dalları :cherry: bu türküyü söyleye söyleye ilerliyoruz :P Adından da anlaşılacağı gibi...
  17. fusuy364

Ayder ve Rize Turlamamız

Cumartesi günü Ayder yaylasına KLE ile bol virajlı Ayder yolunu tatmak için gittim, bi de küçük piknik yaptım Pazar günü de Ardeşen'den Olcay abi ile bi Rize turu yaptık Cumartesi günkü gezimden diktörtgenler :) Bunları aşağıya indirinceye kadar ne zorluk çektim Ayder yolundayım, her zaman...
  18. fusuy364

Küçük Bir Gezi

Bu gün KLE ile Ardeşen'in dağlık köylerini gezeyim dedim. Fotoğraf makinemi almayı unutmuşum yalnız :pr: fotoğrafları telefonla çektim Fotoğraflar çok kalitesiz oldu ama idare eder Rotam : Ayder yolu üzerinden Köprüköy'e, oradan Manganez köyü, oradan yeniköy ve sonrasında Seslikaya köyünden...
  19. fusuy364

Yeni Motoruma Kavuştum : KLE 500

Herkese selamlar Bir buçuk senenin ardından hayallerimdeki motosiklete kavuştum. Gezilere tüm hızıyla devam edemeyecek olsam da arada bir gezilerimi paylaşacağım :P Bugün eşimle biraz turladık: Herkese selamlar sevgiler saygılar
  20. fusuy364

Sizce biner mi :) (evlendim)

Bir hafta önce evlendim. Eşim motosiklete karşı değil, ama motorcu da değil :) (taktiklerinizi, tecrübelerinizi bekliyorum onu motosiklete ısındırmak için :) ) Motor alınca beraber gezmeyi düşünüyoruz. Düğün fotoğraf çekimlerini arkadaşıma yaptırmıştım memleketimizde, MZ i var, e motor bulunca...

Yeni mesajlar