Sizce biner mi :) (evlendim)

• Bir hafta önce evlendim.
  • Eşim motosiklete karşı değil, ama motorcu da değil :) (taktiklerinizi, tecrübelerinizi bekliyorum onu motosiklete ısındırmak için :) )
  • Motor alınca beraber gezmeyi düşünüyoruz.
  • Düğün fotoğraf çekimlerini arkadaşıma yaptırmıştım memleketimizde, MZ i var, e motor bulunca motorsuz fotoğraf olur mu , ne dersiniz biner mi :mrgreen:

Motosikleti
Fazer8 abs
allah mutluluğunuzu daim etsin. ilk başta motora sıcak bakmayabiliyorlar ama zamanla alışıp sever.

motosikletle resim çektirmeye bişey demediğine göre bence zamanla sıcak bakar duruma:)

gelinlikle o fotğrafları çektirdiyse zaten bu iş olmuştur dert etme :)

Mutluluklar diliyorum, çok yakışmışsınız... Gezeriz vs diyorsa o iş tamamdır. Arkadaşın dediği gibi, motor ile resim çekilmeyi kabul ettiyse sorun yok :)

Öncelikle mutluluklar dilerim. Şöyle gösterişli bir maxi scooter herkesin aklını çelebilir bence :)

Sağolun teşekkürler. İlerde gezilerimizi paylaşırız o zaman :)
sailor33, yorumunu ayrıca beğendim, amin diyeyim ben de o zaman :)

Allah bir yastıkta kocatsın abi Allah mutlu huzurlu günler göstersin kötü günler göstermesin inş.
yenge bence binmem diye ısrar etmediyse ilerleyen zamanlarda biner abi motora kafanı yorma o konuda :)

Allah ikiz ikiz çocuklar nasip etsin İnşaallah:) Sevdiği yerlere geziye götüreceksin ve kesinlikle çok dikkatli ve nazik kullanacaksın. Alışma evresi geçtikten sonra motosikleti sana asla sattırmaz. Tecrübeyle sabittir.:rendeer:

Valla bembeyaz gelinlikle o motora binilmez, bence iyi etmiş. Biraz temizleyip parlatmak lazım :)

Mutluluklar... :)

oohh canıma değsin..artık zırt pırt gezi fotoğrafları koyamazsın buraya..gezmeye izin alamazsın çünkü....:pl::pl::queen:

şaka bi yana Allah mesut etsin,sıkıntısız geçim versin inşallah..:cat::rendeer:

motosiklete gelince...ilk başlarda fazla hızlanmadan,korktum dediği yerde korkusunu gidererek,ona keyif verecek şekilde sürerek alıştırmalısın..

gerisi kolay...:cat:

Allah mutlu mesut etsin.

eşleri alıştırmanın en kolay yolu önce bol gezi fotoğrafları gösterip gezmeye ikna etmek. sonrada ufak gezilere motorla gitmek zorunda bırakmak :)
belli bir süre sonra sen söylemesende motorla gidelim diyor zaten :)

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Ömür boyu mutluluklar.Allah mesut etsin.Bence biner.Benim eşimde motosiklete pek sıcak bakmıyordu ama şimdi tek başıma motosikletle gezmek için zor ikna ediyorum onu.:) Tavsiyem yolcu selesi rahat,yolcunuzun rahat seyahat edebileceği bir motosiklet seçmeniz.Maxi-scooter,cruiser,touring tarzı motosikletler sanırım iş görür.

Öncelikle bir yastıkta kocamak dileğiyle hayırlı olsun :)

Ama önce keşke motoru bir temizleseydin ısınması daha kolay olurdu :)

mutluluklar dilerim bir yastıkta kocamak dileğiyle benim eşimde çok seviyor motosikleti nasıl sevdirdim aniden hızlanmayacan kesinlikle korkarlar öndeki araca çok bitişmeyip ani ve sert duruş yapmayacan virajlara hızlı girip motoru fazla yatırmayacan (ben motosikletin yolda giderken gidonunu çevirince araba gibi dönmediğini yatmak gerektiğini nekadar yatarsan okadar döndüğünü anlattım ) bunu kabullendi ama fazla yatırmamak kaydıyla tamamen kabullenmesi 5-6 yıl sürdü bu arada hiç düşürmedim ve hiç bir yere çarpmadım eşim varken o kadar dikkat yani.
Çok bozuk yola girip içini dışana çıkarmadım bunlar bir kaç yıl boyunca dikkat edeceğin kurallar
maxi scooter ile moto aşkın doruğuna çıktı renkli cafcaflı birkask aldım ulem sana ne yakıştı vallahi bak aynaya dedim (kask ta gerçekten güzel güneş vizörü falan hepsi var) sonrada maxi scooter alınca resmini çekip çok entel duruyor şu endama şu gösterişe bak diye azıcık yağ yakıcan

Allah mesut bahtiyar etsin.
Biner tabi neden binmesin ama iyi bir alıştırma sürecinden geçirmen gerek :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar