"Çayeli'nden Öteye Gidelum Yali Yali" :Şelale Gezimiz

Cumartesi Gökhan , İlyas hoca, ben ve eşim havanın güzelliğini fırsat bilerek tam 3 sene önce gittiğim Çayeli'nden yukarı güzel bi şelaleye gezmeye ve piknik yapmaya gittik.
3 sene önceki gezim için:

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/88312-cayelinden-yukari-24-04-2011-a.html

rotamız yoktu, hatırladığım kadarıyla gidecektik, gittik de, Gökhanların hiç ümitleri yoktu ama ben hafızama güveniyordum :)

İşte fotolar:

Çayelinden yukarı ilerliyoruz, virajlar muhteşemdi, başımızın dönmemesi için mola veriyoruz

Bizleri izlediğiniz için teşekkürler, bir sonraki gezimizde görüşmek dileğiyle esen kalın :cherry::cat::bestmt:

Ne yapmışınız böyle yahu;renkler,doğa,fotoğraflar,tavuklar hepsi muhteşem :) 1100D'yi sınırlarına kadar kullanmışsın :cherry:
Tek eksik rota. Onu da koyuversen süper olacak, belki bir gün yolumuz düşer :cat:

Ne yapmışınız böyle yahu;renkler,doğa,fotoğraflar,tavuklar hepsi muhteşem :) 1100D'yi sınırlarına kadar kullanmışsın :cherry:
Tek eksik rota. Onu da koyuversen süper olacak, belki bir gün yolumuz düşer :cat:

Canon AE1 Program'ım ile çektiğim analog fotolarım ve renk derinliği geldi aklıma, Hd/Digi çıktı mertlik bozuldu :p, güzel gezi.

sağolun herkese teşekkürler,
Aytaç rotayı sonradan çıkardım, koyacaktım da pek bişey belli olmuyodu, kabataslak tarif edeyim, Çayelinden yukarı yaklaşık 30 km felan sonra Çataldere köyü var, oradan sağa döndü mü, biraz ilerde sol tarafta :) Ama uzaktan gelenler için buna gidileceğine daha yakın olan Arhavi Mençuna şelalesine gidilse daha iyi olur, aynı zevki verir, ama tabi zaman meselesi, her ikisine gidilse daha iyi olur :)

süpersiniz. Memleketin uzak köşelerini yaşattınız bize.
Hay Allah sizden razı olsun

sabirsizlikla yazi bekliyorum, nasip olursa yazin karadeniz:cherry:
geziler 10Numara ellerine saglik:cat:

abi süper gezi olmuş...faceden takip ediyorum zaten herhafta gezileri :)

Yine güzel bir hafta sonuydu. İşin kötü tarafı bu haftasonu gezileri ve mangal alışkanlık yapmaya başladı :)

Ege yeli , bekleriz buralara , sağolun
Can sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

Yine güzel bir hafta sonuydu. İşin kötü tarafı bu haftasonu gezileri ve mangal alışkanlık yapmaya başladı :)

Ben sana 3 senedir diyorum hayat enduroda diye de yeni geçebildin, tabi alışkanlık yapacak, önceden asfaltta bi oyanı bi buyanı, başka bişey yoktu, şimdi arazi var, rüzgar var, çamur var, su var, heyecan var, macera var, manzara var, en önemlisi sucuk var :)

İzmir İl Temsilcisi
Işte hayat budur diyesim geldi ah benim guzel Memleketim. .

Kaldik koca koca betonlarin arasinda..

Emeginize saglik tavuk sislere bittim :)

O dogal guzelligin icinde nede guzel gider..

Sağol Alper,senin motorun da güzel :)
CEM , İzmirde de güzel yerler var, Balıklıova, Mordoğan tarafları çok süper, bekliyoruz foto :)
papazkemal, evet aynen öyle :) teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------

Bu arada fotoğraflar gözükmemeye başladı bende, sizde gözüküyo mu

Çok güzel çok hoş,kullan at mangal işi aklıma yattı gezilerinizin devamını dilerim ama kıskanıyoruz böyle siz koyunca resimler çok güzel duruyor :cat:

Çok güzel çok hoş,kullan at mangal işi aklıma yattı gezilerinizin devamını dilerim ama kıskanıyoruz böyle siz koyunca resimler çok güzel duruyor :cat:

:) sağolun, bu arada fotoğraflar size gözüküyo mu

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------

Fotoğrafları yeniden koyduk, hata düzeltildi ,yorumlar gitti ama sağlık olsun. eline sağlık Gökhan :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar