Arama sonuçlarınız

1. E

Vitesli motora ilk geçişş??

Beyler yaklaşık 3-4 aydır kymco agility 125 scooter kullanıyorum gerçekten trafik bilgisi felan baya çözdüm, 1 kere asfaltıda kucakladım o yüzden çoğu şeye dikkat ediyorum ve bu temmuz ayının başına ehliyete nihayet yazılıyorum :cherry: sınavda hep vitesli motor kullancağım için haziranın...
  2. E

Motora bişeyler oldu acil yardım!!

Beyler yaklaşık 1-2 saat önce motorla normal geziyodum sıkıntı yoktu ama sonra motor birden istop etti. Durdurdum yol kenarında bastım marş bastı ama çalışmadı sonra tam gazı verdim hafiften ileri doğru yiterek marşa bastım, baya basmam sonucunda motor çalıştı ama motorun sesi normalden çok daha...
  3. E

Mondial 150hs de vites değişimi?

Beyler bugün bu yavrulardan bi tane sürdüm daha doğrusu markası modelini bilmiyodum ama görünümü felan hepsi mondial 150hs nin aynısı neyse bu tarz olanları ilk defa sürdüm yani 2 tane ibre vardı biri devir diğeri hızdı ve devir saati bozukdu. Arkamda bi arkadaşla caddeye çıktım ve tapagaz 60...
  4. E

Motor otomatik fren yapıyo?

Beyler gercekten sinir olmaya başladım ya motorum kymco agility 125 ama yolda giderken örneğin 50 de giderken gazı tamamen bıraktığım anda motor otomatik frem yapıyo cok ağım şahım bi fren deil ama beni öne doğru eğcek kadar yapıyo mesela 60 la giderken gazı bıraktğmda yaklaşk 200 metre ilerde...
  5. E

Motor sürekli sola çekiyor?

Beyler çalıştığım yerdeki motor yavaşlayınca yani durcak seviyesine gelince gidon acayip ağırlaşıyo ve ön teker sürekli sola çekiyo yani sol kolum sürekli ağrıyo ama gazı açınca öyle çekmesi felan duruyo ama hızlıykende gidon imkansızlaşıyo çevirmek yani viraja felan giremiyorum ve yaza bu...
  6. E

600cc çıplak motor?

Beyler bu konuda sadece yardım istiyom ya bu aralar fotodaki tarzda çok motor görüyom buralarda ve 600rr gibi sesleri var çok hoşuma gitti ve bunların marka modellerini merak ettim ben ilk gördüğümde çıplak motor olduğu için 250 lik felan sandım ama sanırım 600 lükdü sesi çok hoştu rengi yeşildi...
  7. E

AKÜ BULDUM NASIL ŞARJ EDİCEM?

Beyler biryerden bi akü geldi bi abimiz yeni akü almış motora eskiyi istedim verdi sağolsun ve akü led felan yakabiliyo bende motora led döşeyip bu aküye bağlıycam akü muhtemelen koltuk altı bagajında durur motorun kendi aküsüne bağlayamam ledleri nedenini sorarsanız benim aküde bitik neyse ben...
  8. E

Sonunda bir motor aldım

Evet beyler sonunda marşa basıp çalışan bir motor aldım. Motor kymco agility 125 ama 150cc silindir takılmış acayip seri ve fena teker yapıyo trafikde arabaların arasında felan fena akıyom genelde tam gaz gidiyom mahallede olmadığım sürece :cherry: ama merak ettiğim bi konu polise yakalanırsam...
  9. E

Vitesli motorla başlamak?

bu yaza ehliyetimi alıyorum nihayet ve ehliyetimi alınca direk cbr 125r ile başlamayı sonrasında ninja 250r ve bu 2 motorla baya km devirdikden sonra cbr600rr ile devam etmeyi düşünüyorum ama internette çoğu kişi ilk önce vitesli motor yerine scooter ile başlamayı öneriyo fakat ben 1 senedir...
  10. E

Mobilete plaka isteniyormu?

Çoğu isteniyo diyo, çoğuda istenmiyo diyo bazılarıda plaka yok ama a1 isteniyo diyo?
  11. E

Kısa yolda yavaşca 600 lük sürmek?

Arkadaşlar bu 600 lükle ilgili kaçıncı konum bilmiyorum :cherry: herneyse ben bu yaza okula karne almaya bi abiyle gitcem bunda 600rr var işte neyse okln orda o köşede beni bekliycek bende motoru alıp yavaşca gitcem zaten tam yolun karşısında bekliycek beni ben gidip karneyi alcam amaç: motor...
  12. E

Yalama olan somun nasıl açılır?? acil yardım

Beyler acil bir yardım edin bugün motorumun ön tekerinin balataları değiştircektim (kampana) ama somun yalama olmuştu ve aşırı derecede sıkılmıştı. Vidayı çevirince vida ile beraber göbekde dönüyodu diğer taraftan diğer somunu tuttuk ama yine anahtar boşa dönüyo ve somonu iyice yalama ediyordu...
  13. E

Güçlü e-scooterler neler var?

Beyler yaza yeni bir elektrikli bisiklet alıcam ama en aşşağı 1000w alcam ve bildiğim tek motor yuki dünya, bunun dışında gerçek bir scooter görünmülü güzel hızlı ve güçlü bir model varmı? :)
  14. E

Motosiklet Kazaları

Arkadaşlar google amcadan felan motosiklet kazalarına bakıyorumda bazılarının gövdesi kopmuş bazılarının bacağı yok gerçekten motordan inanılmaz derecede soğutacak şeyler benim merak ettiğim bunlar gerçekmi motosiklet kazalarında gerçekten oluyomu böyle şeyler?
  15. E

Kask Alıcam Acil Yardım!

Öncelikle s.a çoğunuzunda bildiği gibi ben ehliyetini bekleyen 16 yaşında bir sübyanım :pr: altımda elektirkli scooter var fazla hız yapmıyo ama gittiğim yoldan dolayı mecbur trafiğe çıkıyorum ve son zamanlarda olan kazalar beni düşündürdü. Elektrikli bile olsa kasksız gezmenin doğru olmadığını...
  16. E

Plakasız motor sürmek?

S.a arkadaşlar başlıkdanda görüldüğü gibi plakasız motor sürmeyi düşünüyorum yaşım 16, 17 me 1 sene var. Aslında altımda elektrikli motor var ama tın tın gitmesi, sürekli şarjı bitmesi, hep korna yemem, ve motoru olan birsürü arkadaşlarımın alay konusu olmam hem benim canımı inanılmaz derecede...
  17. E

A1 Ehliyet için yeni düzenleme

Dün bi sürücü kursuna gittim a2 ehliyetinin fiyatını felan sordum ama yaşım 16 olduğu için alamazsın dediler neyse adam yeni bi düzenleme felan çıkcak dedi bu mayısda çıkması planlanıyormuş 16 yaşındakiler a1 ehliyeti alıp sadece scooter otomatik motorlar sürücekmiş a2 olanda vitesli sürücekmiş...
  18. E

A2 ehliyeti erken alma yardım

Beyler 3 ay sonra 16 ma gircem ama motosiklet sürmek için sabırsızlanmaya başladım bu a2 ehliyetini bir yıl erken almak için yapabileceğim hiç birşey yokmu yaş büyütmek dışında? parası hiç mühim değil ya çok istiyorum bir motorum olmasını ehliyetsiz sürmek istemiyorum bu meledi bir yıl erken...
  19. E

MOTOSİKLET ALICAM ACİL YARDIMMM!!!

Beyler bu yaza ehliyetimi alıyorum ama şuanda çok güzel bi cbf150 buldum ve bu motosikleti kaçırmak istemiyorum. O yüzden motosikleti babamın üstüne almayı planlıyom ama babamın a2 ehliyeti yok sizce alabilirmiyim? alırsam zaten ben ehliyetimi alana kadar yatar motor. 2. olarak bu motosiklet...
  20. E

Honda motosiklet eğitimi hakkında yardım

Beyler merak ettiğim bi konu var. Aslında ben 9 yaşımdan beri honda cbr 600rr hastasıyım ve hep bir gün benimde bu motorum olcağı hayaliyle yaşadım. Şuanda yaşım 15 ve 2 ay sonra 16 olcak 17 imden gün alıcam ve en büyük hayalim gerçek bir motosiklet sahibi olmak ama önce ehliyetim almam...

Yeni mesajlar