Arama sonuçlarınız

1. T

Kuba Kuba Leopar 100 / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motor Hacmi: 97 cc Soğutma: Hava Soğutmalı Ağırlık: ~ 80 Kg Maksimum Güç: 6.4 Yakıt Tasarrufu: 1.5 Lt - 100 Km Yakıt Sistemi: Karbirator Fren Sistemi: Ön - Arka Kampana Maksimum Hız: 90 Km/saat Çelik Jant: OPS. Bu modelin artık satışı yapılmamaktadır. Diğer modeller hakkında...
  2. T

modfye konusunda yardım..

s.a motoru sıfır aldım ve görünüş olarak pek iyi değil mobilete benziyor bu motora nasıl bi modifiye yapabilirim mobilet görüntüsünden nasıl çıkarabilirim ?? yardımlarınızı bekliyorum
  3. T

çabuk vites istiyor

s.a kuba leopar motorum var yeni aldım henüz 350 km de faka çok çabuk vites istiyor vites değrleri göstergede 0-20 20-40 40-60 60-80 bu şeklde ama 2. viteste 25 30 la giderken motor vites istiyor aynı şey 3 içinde geçerli 40ka gelince vites istiyor bu ileride rodaj bitince normale dönermi
  4. T

yarı otomatik motorlar hakkında yardım

vitesli olaak motor kullanmaya yeni başladım ve biraz zorlanıyorum ve bikaç sorum var mesela ikide giderken gazı bırakınça mator aniden kasılıyor birde 4 vites var 4 de iken vitese birdaha basarsam ne olur yanlışlıkla basmaktan korkuyorum
  5. T

vitesli motor alıyorum..

s.a scooter motorumu değiştirdim onun yerine küba leopar aldım paraztesi alıcam ama hayatımda hiç vitesli motor kulanmadım sanırım yarı otomatik ve bi kaç sorum var viteste iken gaz vermessem stop edermi hani arabalarda oluyor ya vites olarak boş varmı birde kulanan arkadaşlar varsa lütfen...
  6. T

sibop ayarı..

s.a ustalar motorun performansında düşme oldu motor çerek gazdan sonrasını yemiyor gekiş düştü hız düştü en son karbratörü temizlettim ve ustaya sorunumu anlattım dediği şu kompurasör yok motorda sibop ayarı gerekiyor kurum yapmış olabilir dedi bu olay gerçek olabilirmi birde maliyeti nedir bu...
  7. T

gaz yemiyor

bu gün motor çalışmadı bide rolanti düşerek stop ediyodu bu sabah denedim çalışmadı karbratörden benzin akıttı ve bende bi ustaya götürdüm karbrtörü söktü temizledi neredeyse heryerini söküp temizledi en sonunda motor oldu çok güzel çalışıyor gayet iyi neyse aldım yola çıktım normalde gazı...
  8. T

rolanti düşmesi

motor normal şekilde rolantide çalışıyor biraz yol gidiyorum 1 km kadar durduğum zaman rolanti normal şekilde durmuyor ve normal seviyesinden düşüyor stop ediyor tekrar çalıştırıyorum gaz vermeden almıyor ve biraz zorlanıyor aragaz yaparak 5 10 sn çalıştırıyorum tekrar normale dönüyor ve...
  9. T

hava ayarı sorunu ..

s.a 125 scooter motorum var ve son zamanlarda stop etmeye başladı rolantide normal şekilde sayarken rolanti düşüyor ve stop ediyor hava ayarındandır dedim ayar zaten yarım turda 2,5 3 çıkardım bu sefer motor teklemeye düzensiz çalışmaya başladı vidayı sonuna kadar sıktım motor normal...
  10. T

alarım

s.a motoruma alarım takmak istiyorum ama bu alarım sürekli acık olacak bu olay aküyü bitirirmi yada azaltırmı yoksa sadece çalıştığı zamanmı aküden elektirik alıyor
  11. T

beygir gücü ..

125 scooter motorum var ve beygir gücünü arttırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim hangi prçalar değişir??
  12. T

kuba leopar 100

http://www.kubamotor.com/new2/tr/modellerimiz/touring/leopar-100 kubanın yeni modeli bence tipi gayet iyi kullanan varsa motor hakkında bilgi verebilirmi
  13. T

arka firen sorunu..

s.a scooter motorun arka fireni tutukluk yapıyor fireni sıkıyorum belli bir yerde takılı kalıyor bazende baya bi sıkışıyor kampana firen var arkada nereye takılıyor olabilir ? dışarı olan şerşeyi söktüm ama dışarıdan takılmasını sağlayacak birşey yok
  14. T

hava kaçırıyor

125 scooter motorum var karbratörü motora bağlayan siyah pilastik boru adını bilmiyorum oradan sesli bi şekilde hava cıkartıyor bu önemli bi sorunmu servise gitsem değiştirirlermi ---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ---------- yardım edecek yokmu ..
  15. T

çekiş sorunu..

s.a ramzey 125 scooter 750 km de motorum var düzde bi sorun yok ama bayıra gelince kesiliyor çıkıyor ama yavaş çıkıyor geçende bi arkadaşla gidiyoduk ve dik bi bayır gelince yavaş yavaş hız düşmeye başladı 30 20 derken iyice yavaşladı bu çekişi nasıl artırabilirim normal bayırlarda falan...
  16. T

gaz vermeden çalışmıyor..

s.a motor sıcakken marşa basıyorum tekte alıyor ama stop ettikten 10 dk geçsin marşa basıyorum almıyor ama biraz gazı açıyorum hemen alıyor bunu nasıl ayarlayabilirim?motor scooter 125
  17. T

rodaj..

rodajın bittiğini nasıl anlarım motor 660 km geldi ama 10 tl benzinle 50 km gidiyor zamanla düzelirmi
  18. T

sorun çıkarırmı..

s.a 125lik 600 km de scooterm var ve normalde hiçbi sorunu yok ama uzun bayırları ve dik bayırları çıkıyorum cıktıktan sonra motor dinlensin kendini toparlasın diye duruyorum ve hemen stop ediyor ama normalde bişey yok rolantide hızlı bunu yapması normalmi ??
  19. T

motorum çalışmıyor..

s.a ustalar motor pejo 105 motorumda ateşleme sağlam avans ayarı yeni yapıldı fakat çalışmıyor karbıratör tertemiz motorda kompurasörde çok güzel fakat bi türlü çalışmıyor bunun sebebi nedir?
  20. T

peugeot ateşlem......

s.a geçenlerde bu konu üzerine bi konu açmıştım yeni bi platınli buldum ama bu öncekindenn farklı taktım fakat bundada ateşleme yok ama yeşil okla gösterdiğim kablodan volantı çevirince azda olsa elimi çarpıyor bobini bağladığımda buji ateşleme yapmıyor yanlış bişeymi yapıyorum acaba lütfen...