arka firen sorunu..

s.a scooter motorun arka fireni tutukluk yapıyor fireni sıkıyorum belli bir yerde takılı kalıyor bazende baya bi sıkışıyor kampana firen var arkada nereye takılıyor olabilir ? dışarı olan şerşeyi söktüm ama dışarıdan takılmasını sağlayacak birşey yok

s.a scooter motorun arka fireni tutukluk yapıyor fireni sıkıyorum belli bir yerde takılı kalıyor bazende baya bi sıkışıyor kampana firen var arkada nereye takılıyor olabilir ? dışarı olan şerşeyi söktüm ama dışarıdan takılmasını sağlayacak birşey yok

Aleyküm selam, firen değil fren olacak o kelime.

Sorununa gelince, aklıma fren kablosu geliyor, kablonun içine wd40 gibi bişey sık bakalım tepesinden, olmazsa kabloyu değiştir.

O değilse sorunun kampana kısmındaki yaylarla ilgili bir sorun olabilir, kabloyu değiştir ve dene.

buyuk itimal telinle ilgili sorun vardır eger ondada sıkıntı yoksa kampana yayı atmıstır

Aleyküm selam, firen değil fren olacak o kelime.

Sorununa gelince, aklıma fren kablosu geliyor, kablonun içine wd40 gibi bişey sık bakalım tepesinden, olmazsa kabloyu değiştir.

O değilse sorunun kampana kısmındaki yaylarla ilgili bir sorun olabilir, kabloyu değiştir ve dene.

freni kablodan ayırıncada aynısını yapıyor elimle sıkınca gene tutukluk yapıyor

balatan bitmiş olmasın:silent:

Tel bir yerde kıvrılmış olabilir. Yeni bir fren teli takınız sıkışma yok ise.

bilmem o takılı kalmasını sağlayabilirmi ki?

balatan incelmiş ise sıkıstırma oranı zayıfladıgın dan kelebek dıye tabır edeyım cıkıntı karsılıklı balataların arasında yan yatar ve kıtler...

hatta fren pedalını kaldırarak anca halledebılırsın...

bence sorunun bu

balatan incelmiş ise sıkıstırma oranı zayıfladıgın dan kelebek dıye tabır edeyım cıkıntı karsılıklı balataların arasında yan yatar ve kıtler...

hatta fren pedalını kaldırarak anca halledebılırsın...

bence sorunun bu

:cat::cat::cat:

süper yorum,güzel teşhis......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar