Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a motoruma alarım takmak istiyorum ama bu alarım sürekli acık olacak bu olay aküyü bitirirmi yada azaltırmı yoksa sadece çalıştığı zamanmı aküden elektirik alıyor
Güzel kardeşim ben çin malı mondial motor aldığımda taktırdım 7 ay oldu taktırdığım. 0 motor hep garajda duruyor ve alarm devamlı açık.ben çok duzensız çıkıorum mesela 4 gun yatıyor 5.gun çıkıyorum ama akude herhangi bir olumsuzluk yarattığını görmedim.Bu arada bu alarmların marş motorunu bozduğu söyleniyor.Çoğu kez alarm kumandası uzerınden motoru çalıştırıyorum 2 kere bastığında motor alıyor ve 2 saniye içinde ilk marşta çalışıyor çalıştığı halde tekrar basarsak o zaman bi zarar vereceğini düşünüyorum.
bendede 150 zc vardı 4 hafta kullanmadığım oldu aküyü hiç etkilemedi
mutlaka taktır okadar rahat edersinki
yanlız uzaktan çalıştırmayı bağlatttırma alarmda mevcutsa
marş motorunun 3 sn sürekli çalıştırıyor
ondan marş motorunu bozdum
motor çalıştığı halde marş motoruna akım gidiyor
cbr 125 im varken o alarm 2 ayda 2 tane akümü yedi,ayrıca motorumuda hergün kullanırım,o gün bugündür alarm taktırmam ama alarmlı disk kilidi tavsiye ederim çünkü pilli kendinden başka hiçbişeye zararı dokunmaz