Arama sonuçlarınız

1. Gok21

Motor çalışırken durdu yardım edebilir misiniz neden olabilir

Arkadaşlar motorum bir anda gaz yemedi ve durdu.Ondan sonra marş basmadı çalışmadı.1.5 aydır binmiyordum aküsünü çıkarmıştım taktım 1 saat 1.5 saat gezdim ondan sonra basıma boyle bır olay geldı ıcınde cok az benzın vardı gıttım benzın aldım neden kaynaklanıyor olabilir sizce
  2. Gok21

Arkadaslar yan canta hakkında bakar mısınız

Geçen sene bır konu acmıstım fakat ısleme koyamadım tekrardan bır fıkır almak ıstedım arkadaslar Asya Swift motorum var yüküm fazla oldugu zamanlar oluyor artcımla beraber ve daha gozume hos geldıgı ıcın yan canta takmayı dusunuyorum k21 yan canta arkayada 32 yada 28 litre olarak iki sorum var...
  3. Gok21

Korna benım ıcın hayat sizin için oyle mi

Bu aaraba suruculerı hıc dınlemeden pat dıye atlayaverıyorlar onume gorduklerı halde.Benimde elim kornadan bir an olsun ayrılmıyor kfur edercesine basıyorum korkup irkilip cıkmakdan vaz gecıyorlar yada onume atlıyorlar basınca gerı cekılıyorlar kornam calısmasa emınım en gec 2 gun ıcınde kaza...
  4. Gok21

Yan çanta ile ilgili fikir verir misiniz

İyi akşamlar bende ASya swift 150 var.Fakat daha geniş kaslı durmasını ıstıyorum.Cbf gibi yan canta takımı düşünüyorum.Sizce nasıl olur ? Bu motora olur mu ? Sürüs esnasında zararları olur mu ? Yada bir sorun olmaz mı.Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.Ve fiyatı nedir acaba o demir ve canta...
  5. Gok21

Arkadaşlar motorum ile ilgili bir sorum var lutfen yardımcı olurmusnuz

Arkadaslar ben üniversiteye geldığım ıcın motoruma 6 ay bınemedım gittiğimde motorum calısmadı içersiinde biraz benzin var yani depoda gosterıyor fakat ben bunun akuden kaynaklandığını dusunuyorum ılk baslarda kornam calıyordu sonra oda calmaya baslamadı gıderken akuyu cıkarmayı unuttum.Aküyü...
  6. Gok21

Merhaba arkadaslar motoru nakliye konusunda yardım edermısınız

Bursada oturuyorum Karabukde unıversıte okuyorum motorumu getırmek ıstıyorum fakat 475 km yol aılem razı gelmıyor bırınden otobusun bagajında yer ayarlıyorlar ama 2 kısılık bılet parası alıyorlar dıye duymustum oyle bır sey varrmı ve ya nasıl getırebılırım yardımcı olabılırmısınız
  7. Gok21

Motorumu 3 4 ay kullanamıcam bır bakar mısınız

Üniversiteden dolayı motorumu 3 4 ay kullanamıcam.Aküsünu cıkarıpmı bırakayım yada nasıl bırakmamı tavsıye edersınız bır zarar gelmeden .
  8. Gok21

Çalıntı motorum bulundu bır sorum var

Çalan serefsızler kilt gobegını degıstırmısler bulundugunda dıreksıyonuda kılıtlıydı oyle bırakmıslar calıntı bolumunde resmı var ilk motorum cupdı sımdı kılıt gobegını degıstırıp motorun calısırı ne durumda bır bakayım dıyorum ama masrafı ne dır ne kadara patlar bana
  9. Gok21

Daha once konusunu actıgım bursa ertugrulkentde calınan motorum bugun bulundu

Geçen sen ekim ayında calınan motorum bulundu.Çalı koyunde pıknık alana gıderken ormana bırakmıslar.Dün gece bırılerı bırsey yaparken goruyorlar sabah baktıklarında motoru gorunce sıkayet edıyorlar sase den calıntı raporundan bıze ulasıldı motor calısıyormus oncekı gun kucuk cocuk kullanırken...
  10. Gok21

motordan bır ses gelıyor sızce ne olabılır

arkadaslar motordan cıtır cıtır bır ses gelıyor egzozdan gelıyor gıbıme geldı daha 2 gun once 1000km bakımın yaptırdım hıc bır sey yoktu bugun cıkmaya basladı egzozdan geldıgını dusunyorum zincirdende olma ıhtımalı var neden olabılır
  11. Gok21

Arkadaşlar 1000 bakımını yaptırmasam ne olur

300 km bakımını yaptırdım fakat 1000 km bakımını yaptıramıcam sanırım her hangi bir şey olur mu ve 3000 km bakımına gıttıgım zaman 1000km bakımını yaptırmadıgım ıcın yapmazlarmı
  12. Gok21

Lys yerleştirme bakarmısınız arkaddaslr

Arkadaslar Tm 1 - 237 binde , Karabük tercih edicem iktisat 266 Bin , İö iktisatt 300 bin , işletme 269 bin , iö işletme 300 binle kapatmıs bu 4 ' ünden bırının gelme ıhtıalı % kac sizce ?
  13. Gok21

Arkadaslar Karabük Nasıl Bir şehir ?

Üniversite ıcın ya karabuk ya aydına gıdıcem sanırım , herkes Aydın'a git diyecektir ama benım sehrıme karabuk Aydın'a gore 4 hatta 5 saat daha yakın , Karabük şehir olarak nasıl bir yerdir ? En yakın deniz Kac saat uzaklıkdadır ? Havası , suyu cok mu kötü ( Öyle duydum ) Ev kiraları , yurt...
  14. Gok21

Arkadaslar AYDIN'da oturan bırısı bana yardımcı olabılir mi

Aydında oturan bır arkadasımız varsa sormak ıstedıgım bır kac sey var yarrdımcı olabılır mı acaba
  15. Gok21

arkadaslar motordan bır ses gelıyor bakarmısnız

arkadaslar motoru yenı aldım 180 km de falan , ama sanki ilk aldıgımda bu ses yoktu şimdi çıkmaya basladı gaza bıraz fazla yuklenınce cıt cıt gıbı bır ses gelıyor motoru kapatıyorum motor sogurken aynı sesı cıkarıyor ama dusuk suratte bu ses cıkmıyor evham yaptım motorda yenı ya bır sorunu...
  16. Gok21

Arkadaslar yedek depo ile ilgiili yardımcı olurmusunuz

motoru 0 aldım arkadaslar , şise ile 7 Tl lik benzın atıp benzınlıge gıttım 26 Tl de benzınlıkde attırdım suan 55km yol yaptım , fakat depo yedek de bu yedek kac lıtre alıyor yolda kalmayallım arkadaslar Swift 150 km de ne kadar ykıyor ya , korka korka bınıyorum nrmal depom 16 lıtre arkadaslar...
  17. Gok21

Asya swift 150 ' geldi sonunda . ..

Arkadaslar merak ettıgınız bır sey varsa yardımcı olmaya calısırım , daha sonra daha cok resım yukleyecem Uploaded with ImageShack.us
  18. Gok21

Arkadaslar trafik işlemleri ile ilgili bakarmısnız

Bugün faturamı aldım , sigortamı yaptırdım yarın sabahdan erken saat dede gıdıp ruhsat ve plaka ıslemlerını halledıcem fakat , trafıkde kı ıslemler ıcın ne kadar para gerekıyor yardımcı olabılır mısınız
  19. Gok21

Sizce eve getıre bılırmıyım motoru :)

0 motosiklet aldım yarın yada cuma gunu teslım alıcam fakat daha once vitesli kullanmadım , scoooter ve cup deneyımım oldu motoru almaya gıdebılecegım kımsede yok gıdınce motoru kullanmada zorluk cıkarmı ya , kullanabılırmıyım sızce arkadaslar
  20. Gok21

Lys

Lys sonucları 5 dakıka ıcınde acıklanıyor gıren herkese bol sans herseyın hayırlısı gonlunuzce olsun ınsallah 2 teker dostlarım