Daha once konusunu actıgım bursa ertugrulkentde calınan motorum bugun bulundu

Geçen sen ekim ayında calınan motorum bulundu.Çalı koyunde pıknık alana gıderken ormana bırakmıslar.Dün gece bırılerı bırsey yaparken goruyorlar sabah baktıklarında motoru gorunce sıkayet edıyorlar sase den calıntı raporundan bıze ulasıldı motor calısıyormus oncekı gun kucuk cocuk kullanırken gormusler on frenı tutmuyormus ayagıyla durmaya calısıyormus.Yenı motor aldıgım ıcın as150 , bu motorun jantlarını motor takımını satmayı dusunuyorum toplayamam 0538 485 52 54 numaram arkadaslar.

9uLfb.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok para tutmaz. Ayarını yap kullan.

Uğraşacak vaktım yok cuma karabuge gıdıyorum unıversıte ıcın yenı motor aldım zaten masraf yapamam

en iyisini etmişsinde.... evrak durumu ne oldu... trafikten çektiniz değil mi?

Ya vergisi falan yok , cekmeyeyım dedım ama bır zararı olur mu ki bu motor babamın ustune ısten ayrılamıyor.Yenisi benım uzerıme.Cekmessek nasıl bır sorun olur

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Ya vergisi falan yok , cekmeyeyım dedım ama bır zararı olur mu ki bu motor babamın ustune ısten ayrılamıyor.Yenisi benım uzerıme.Cekmessek nasıl bır sorun olur

motorla ilgili olabilecek herseyde nsen sorumlusun...
kazalar-hırsızlık olayları-...
arkadasın bir süre sonra satar birisine...yada verir hurdacıya... o motor elden ele dolaşır durur...
ve her sene vergisini ödersin...
ayrıca birisi o motorlar kaza yapıp motoru bırakıp kaçar gider... gene seni bulurlar...
motorla kırmızı ışıkta geçilir ceza seni bulur...
daha sayıyım mı...
bence hemen gidip trafikten çekin motoru...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Her sene vize cezası biner...Sigorta cezası biner...
Sayayım mı daha :bounce:

Tamam tamam soyledım cekecek babam hafta içi musaıt olunca :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar