Arama sonuçlarınız

1. ceymier

Vites ve devir

Merhabalar cbr 125 motosiklet kullaniyorum 1 ve 2 vites gecislerinde bazen cok sert oluyor.ama 3 4 5 6 yag gibi gidiyor devirle alakali bir durummu motor ilk calistigi zamanlar sert oluyor vites sonra yumusuyor 1 ve 2 arasi cbr 125 kronik bi ariza var diye soyledi aradigim servis
  2. ceymier

4t 2t yag ne oluyor ?

merhabalar motorsikletim cbr 125 yag siparisi vericam internetten fakat 4 zamanli 2 zamanli diye yaglar var bide tam sentetik felan diye sordular anlamadim cbr 125 için hangi yagi kullanmam gerek 1 litre koysam yetiyor herhalde degil mi
  3. ceymier

Elleri ufak olan motosikletciler.

Merhabalar ellerim cok ufak s beden eldiven giyiyorum fakat sorun su neden buyuk firmalar s beden eldiven uretmiyor ??hep m var m beden buyuk gelir mi cok saglam bir eldiven almak istiyorum
  4. ceymier

Istanbulda aniden bastiran saganak yagmur.

Merhabalar. Motosikletimin brandasi yok alali 1 ay oldu neredeyse hic boyle yagmur yagmadi o yuzden branda alamadim internetten 65 tl siparis verdim fakat 3 gun sonra elimde olacakmis motosiklet 3 gun daha yagmur altinda kalacak bir sorun cikarmi acaba cbr 125 motosikletim.
  5. ceymier

Cbr 125 yag filtresi degisimi

Mrblar cbr 125 yag filtresini ve yagini kendim degistiricam normal sartlarda 1 litre yag koyuluyor motor fakat ben filtreyi degistirecegim icin 1.1 koymam lazim yada 1.2 mi bilgisi olan yardimci olursa sevinirim.bide cbr 125 yag filtresi yok aradim taradim motorda filtre yeri bulamadim
  6. ceymier

Cocuklar motorumun stiker sokmusler

Park halinde biraktigim motorumun sag stiker tirnaklaya tirnaklaya yarisina kadar sokmusler.sinirden deli oluyorum cbr 125 2015 stiker nerden bulabilirim.motor cok tuhaf oldu.beyaz tricoler motorum
  7. ceymier

Jant seridi cekmek

Merhabalar internetten jant seridi aldim ama cekemedim jeritler mindar oldu nasil yapicam cildirmak uzereyim yeni serit alicam istanbul ici taktira bilecegim bir yer veya takan bir yer varmi yardim bekliyorum
  8. ceymier

Kitapcita bakimi servis yapsin yaziyor.

Merhabalar cbr 125 motorumun 1000 km bakimini servise yaptirdim dogrusu 800 km yaptirdim.motor yagi degistirdiler sadece vites gecisleri felan rahatladi motor atiklesti.simdi 2000 bakimini 1600 km yapacagim.neler degisecek internetten izledim.yag degisimi yapabilirim.kac litre yag koymam lazim...
  9. ceymier

Vites devrini neye gore ayarliyorsunuz

Merhabalar cbr 125 kullanicisiyim. Kirmizi isikta durunca 1. Viteste kalkis yapinca hizli kalktigim icin hep 8 bin 9 bin devirde 2 ye atiyorum.kac bin devirde vites degistirmek gerekiyor bazen 11 bin kadar cikiyor vites degistirmem.motorsiklet bagiriyor.icim parcalaniyor o bagirdikca uzun sure...
  10. ceymier

Ehliyet cikti almaya gitmedik.

Merhabalar ehliyet icin butun belgeleri verdik.carsamba gunu en gec cikar dediler acaba polis cevirse yine 1600 tl cezami keser yoksa yaninda olmadigi icin mi ceza keser arkadasimla uzun yola gidicaz yardim lutfen
  11. ceymier

Amortisorlere zincir yagi sıkmak ?

Arkadaslar 3 seferdir aliskanlik olmus cbr 125 on amortisorlere yag sıkıyorum.zinciri yaglarken kafam bir yere gidiyor amortisorlere zincir yagi pis pis yapiyorum zarari olurmu acaba keceleri felan yermi
  12. ceymier

Düzgün Vites Degistirmek.

merhabalar öncelikle. cbr 125 kullanicisiyim aklima soyle seyler geliyor. 1. viteste kalkarken debriyaji yavas yavas birakiyoruz 2. vites gecerkende debriyaji hemen sıkıp 2 ye atip sonra debriyaji yavas yavas birakiyorum. acaba biraz sert mi birakmak lazim ? kimisi diyor debriyaj balatan cabuk...
  13. ceymier

cbr 125 trafik sigortasi 550 tl

arkadaslar 2015 cbr 125 için trafik sigortasi yaptiricam 550 tl cikti bu nedir allah askina adam akilli sigorta sirketi bilan varmi acaba ?
  14. ceymier

Motorsiklet Temizligini Ne kadar Dogru Yapiyoruz ?

merhabalar öncelikle motorsiklet temizlik bakimi için ufak bir mebla para ayirmaya karar verdim. disk temizleyici olarak bunu alacagim. http://www.hepsiburada.com/modacar-motorsiklet-atv-fren-balata-temizleme-spreyi-75d002-p-OTM75D002 zincir yagi olarak bu...
  15. ceymier

Garanti ne durumlarda devam ediyor?

Arastirdim ama bulamadim.cbr 125 2015 motorum var 2.ci el aldim. Motoru 650 kilometrede garantisi icin aldigim kisiden hic bir belge almadim sadece notere gidip motor ustume aldim. Motor garantisi devam ediyor mudur sase numarasindan mi bakiyorlar ona gore bakima honda servise goturecegim
  16. ceymier

yurt disindan parca siparis vericam.

merhabalar yurt disindan cbr 125 için susturuculu Akrapovic Egzoz eksoz siparis vericam 65 dolar gibi cuzzi bir miktar baktim ucretsiz kargo yaziyor turkiyeyedemi ucretsiz yolluyorlar acaba 195 tl Akrapovic Egzoz hemde karbon kaplama...
  17. ceymier

Debriyaj balatasi koku yaparmi?

Motoru alali 4 gun oldu 490 km de fakat vitesli motor ilk defa bu motorla basladim vites gecislerim biraz kotu debriyaj manetini fazla ayarlayamiyorum motoru bagirtiriyorum durdugum zaman bi koki geliyor balata kokusu gibi acaba cok mu zorluyorumda isiniyorum mudur. dur kalk yapiyorum cok...
  18. ceymier

Performans eksoz gurultu sorunu.

Merhabalar tiger full karbon eksoz almayi dusunuyorum fakat sokakta goruyorum scooter tut butun motorlar bogure bogure gidiyor.millet sayip sovuyor ben cbr 125 takmayi dusunuyorum.ama sesi cok yuksek cikarmi millet rahatsizlik vermek istemiyorum.goruntusu cok hosuma gidiyor. Sesi kesmek icin...
  19. ceymier

Haciz,borc,cezasi olan arac satilirken noterde cikarmi?

Merhabalar merak ettigim konusu Trafik cezasi,vergi borcu,haciz gibi plaka uzerine borc varsa o motor satilabilirmi yada alina bilirmi bu tur bilgiler e devlet uzerinde plaka sorgulamada cikiyor mu acaba
  20. ceymier

Ehliyet sinavini gectim motorsiklet kullana bilirmiyim

Sinavi gectim belgem 2 hafta icinde cikacak dendi.bide emniyette bekleme 3 hafta sonra cikicak anlayacaginiz.motorsiklet kullaniyorum acaba polis felan cevirse cezai islem yine 3000 tl mi olacak daha sonra itiraz etme hakkim olurmu bu kadar bekledim 21 gun daha beklemek zoruma gidiyor

Yeni mesajlar