yurt disindan parca siparis vericam.

Yardımlık pek birşey yok. Siteye üye ol satın al kredi kartıyla öde hepsi bu :)

Bu fiyata akrapovic dikkatli yaklaşmak lazım, ürün özelliklerine bakarsanız akrapovic değilde farklı bir ürün gibi duruyor ;

Marka Adı: Other
Model Adı: TX800

NOT: Akrapovic sticker ı yanında geliyor. Kesinlikle orijinal akrapovic değil, bilginiz olsun. Buna rağmen almak isterseniz fiyatı uygun, alınabilir.

Son düzenleme:
Bu fiyata akrapovic dikkatli yaklaşmak lazım, ürün özelliklerine bakarsanız akrapovic değilde farklı bir ürün gibi duruyor ;

Marka Adı: Other
Model Adı: TX800

NOT: Akrapovic sticker ı yanında geliyor. Kesinlikle orijinal akrapovic değil, bilginiz olsun. Buna rağmen almak isterseniz fiyatı uygun, alınabilir.

iste hic bir bilgim yok paramin bos yere gitmesinden korkuyorum acaba replika bir eksozmu ?

kalitesi nasildir acaba 190 tl geliyor ? resimde gördügüm kadari ile susturucu ve butun ekipmalari birlikte geliyor hemde karbon eksoz olarak.
gidip tiger eksoza karbon sifiri 900 tl verecegime 700 tl cebimde kalir bunu takarim diye dusunuyorum ama arastirdim 85 95 dolar arasi akropovic eksozlarda var n

Aliexpress sitesi çin malları satan bir sitedir. Oradan alacağın bir egzos muhtemelen seni tatmin etmiyecek kısa sürede sıkıntı yaşatacaktır.

Kardeş orijinal olması gibi bir ihtimali senin aklın alıyor mu ? Çakma bu , bu fiyata en dandik marka performans egzosu bile yok. Sakın alma kısa sürede bozulur halis muhlis çin malı bu işte. En ucuz performans egzosunu al çok daha iyi ses ve kalite alırsın.

Alınır mı ?
-Alınır

Aldın mı ?
-Evet aldım 4-5 defa

Süre ?
-En erken 22 gün, max 40 günde geliyor.

İade ?
-Hiç sanmıyorum, para zaten önden gidiyor arkadan da ürünü gönderirsen hayırlı işler..

İtiraz ?
-İtiraz edersin ama sonuç değişmez.

Sorun yaşadın mı ?
-Evet Canon EOS için LCD panel sipariş verdim. Sıfır diye Çıkma parça gönderdiler. Sökerken de ekranı çizmişler.. Bereket çalışıyordu taktım geçtim.

Aslinda fena gözükmüyor parayı gözden çıkartırsan alıp deneyebilirsin ...

Orjiunal oldugunu sanmiyorum. _Isvicrede bile 1350 chften basliyor. SS ler icin 3500-4000 chf kadar degisen aralikta satis fiyati var. Emin olmadan alma derim.

Diğer arkadaşların dediği gibi bi güzel çakmış eleman. Son fotoda çıplak halini göstermiş, bir öncekinde de renk-desen seçeneklerini vermiş. (yani eline gelecek ürün ilk fotoda olduğu gibi değil, sondan bir önceki fotoda olanlardan biri) Dıştan şekil olarak gerçeğine benziyor, ama içindeki sistemi de aynı şekilde yaptı mı? Burası meçhul (bu fiyata hiç sanmıyorum).

Benim makinede öyle elektronik, ya da başka sistemler yok. Buna rağmen egsoz değişiminde karbüratöre ayar gerekiyor. Senin motorda mesela katalitik var mı? Enjeksiyon varsa, yakıt ayarı nasıl yapılacak? Herhangi bir markanın orjinal spor egsozunu alsan bile gazı kestiğin zaman back-pressure eskisi gibi olmuyor (gazı kestiğinde kasılarak şöyle bir kapanma olayı). Bu eleman içi boş boru veriyorsa artık hiç kalmaz back-pressure (böyle olmasının zarar verdiği söylenir, ne derece doğru bilmem). En azından şunu biliyorum, ben benim motoru aldığım zaman, eskisi sahibi arka susturucu kısmını komple söküp yerine iki tane krom boru koymuş haldeydi. Hem iğrenç bir ses veriyordu, hem de gazı kapattığım zaman şöyle kasılıp, yavaşlaması, kontrol altına girmesi gereken alet pek öyle davranmıyordu. Kendimi güvende hissetmiyordum. Malzeme kalitesi olarak, mesela ısı kalkanı yoksa (ki gene bu fiyata bence yoktur) orta vadede egsoz sararma yapacak. Krom kalitesi ne, iki yağmur gördüğünde kaplama atacak mı? Tüm bunlardan başka olarak da, sen 125cc motordan çıkacak sesi beğenecek misin?

tesekkur ederim ozaman hiç gerek yok orjinali ile kullanmaya devam ne bilim heves ettim.sekil sukuldiye ses degil susturucusu ile kullanicam.motor tehlikeye atmaya gerek yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar