Elleri ufak olan motosikletciler.

Merhabalar ellerim cok ufak s beden eldiven giyiyorum fakat sorun su neden buyuk firmalar s beden eldiven uretmiyor ??hep m var m beden buyuk gelir mi cok saglam bir eldiven almak istiyorum

Merhabalar ellerim cok ufak s beden eldiven giyiyorum fakat sorun su neden buyuk firmalar s beden eldiven uretmiyor ??hep m var m beden buyuk gelir mi cok saglam bir eldiven almak istiyorum

S beden eldiveni çok gördüm.

Hatta kullanmadığım ekipmanların arasında da var bir adet S revit ;

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-pantolon-revit-kislik-pantolon,eldiven-sifir-ayarda-plus-held-kislik-mont-227553270/detay/

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Kislik-Eldiven-Fiyatlari-101-200-TL/726

Bu sitede de tüm markaların mevcut ?

small beden knox handroid kullanıyorum. Alpinestars'ın da s beden eldivenleri vardı tüm modellerinde, handroidleri almadan önce baktığımda. XS bedenleri de olabilir.

Benim alpinestarsta m beden ama buyuk geliyor ince eldivenim vardi onu giyip oyle giyince cuk diye oturuyor soğuğu da kesiyo

ben S olmasına rağmen m kullanan bi tipim, baş parmağım rahat hareket etmesini seviorum yoksa sinyal verirken kornaya basarken rahat olmuyor...

S beden evde benimde var, yani her markanın s bedeni var genelde sana denk gelmemiş :)

benim de ellerim küçük.
bayan modellerine bak.
çok daha fazla çeşit bulursun.
onların M boyutu daha güzel olur.

Bu şarkı da elleri küçük motorcularımız için gelsin.

Yeni Türkü " yağmurun elleri " . "Hiç kimsenin, yağmurun bile , böyle küçük elleri yoktur."

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biri şimdi benim mesajın altına da bu videoyu post eder diye de düşünmüştüm desem b*kunu çıkarmış olurum di mi ? :rendeer:

Dün revit s beden kışlık eldiven aldım feyizoğlu'ndan efsane ısıtıyor. Çoğu markada s beden var bulabiliyorsun.

nasıl bulamıyorsunuz, şaşırdım.. xs beden ellerim,şu zamana kadar birini deneyerek, ikisini de internetten aldım,hiç xs beden eldiven bulmakta da zorlanmadım ben.. Size denk gelmedi galiba .Firmalar her bedenini üretirler, hatta xxs,s,xs kalırsa büyük indirimler oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------

Bu şarkı da elleri küçük motorcularımız için gelsin.

Yeni Türkü " yağmurun elleri " . "Hiç kimsenin, yağmurun bile , böyle küçük elleri yoktur."

https://www.youtube.com/watch?v=oyvsIbCerV8

:salut:

en sevdiğimi, bana armağan ettiğiniz için teşekkürler , ee bugune bugun xs yani :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar