Istanbulda aniden bastiran saganak yagmur.

Merhabalar.
Motosikletimin brandasi yok alali 1 ay oldu neredeyse hic boyle yagmur yagmadi o yuzden branda alamadim internetten 65 tl siparis verdim fakat 3 gun sonra elimde olacakmis motosiklet 3 gun daha yagmur altinda kalacak bir sorun cikarmi acaba cbr 125 motosikletim.

Merhabalar.
Motosikletimin brandasi yok alali 1 ay oldu neredeyse hic boyle yagmur yagmadi o yuzden branda alamadim internetten 65 tl siparis verdim fakat 3 gun sonra elimde olacakmis motosiklet 3 gun daha yagmur altinda kalacak bir sorun cikarmi acaba cbr 125 motosikletim.

pek birşey olmaz ama yinede iç rahatlığı için bi saçak altına koyun
veya naylon branda koya bilirsiniz üzerine (nalburdan 5 10 tl ye alına bilir )

bişey olmaz kafaya takma su falan geçireceğini mi zannediyorsun yoksa :)

ayrıca aniden bastırmadı facebook ta twitter da falan hava yorumları yapılan hesaplar var bellidi sistemin geleceği :cherry:

Arkadaşlar cok dikkat etmelisiniz. Beylikdüzü civarında logar kapakları patlamış

bişey olmaz kafaya takma su falan geçireceğini mi zannediyorsun yoksa :)

ayrıca aniden bastırmadı facebook ta twitter da falan hava yorumları yapılan hesaplar var bellidi sistemin geleceği :cherry:

Haklisiniz sosyal medyayi takip etmiyorum o yuzden bana aniden bastirdi

yağmur altında hiçbişey olmaz. ama branda çekerseniz ve branda su alıp ıslanırsa aşırı nem yaptırır o zaman sorun olur.

Hicbisi olmaz yaz kis kullaniyoruz gunesli gunlerde binilsin die uretmemisler bu makineleri :)

Motosikleti
BWS 100
Idareten yok mu kardes biseyler idareten.
Ya bisey olacagindan dgil de, sen kafa grenajinin oldugu yerlere falan yine bi cop poseti falan gecir.

Yağmur iyi yağıyor şu anda doğru ama bir de şunu düşünün. Normal bir yağmurda 100 km/h le giderken zaten bunun on katı yağmura maruz kalıyor motorunuz. Bişiycik olmaz. İlk motor galiba :)

aaaa bişi olmasın ya.. hiç aklıma gelmedi otoparkta olece yagmurun altında duruodu kızım benim hiç bişi örtim die gelmedi aklıma...
ole bir iki gunde mı bişi olmaz yoksa kışın kullanmadıkça örtsek mi?
pcx im hiç kullanmadıgımdan devamlı kapalı duruodu.. ama ktm için aklıma gelmedi.. napsak kapatsak mı yani?
aynen nem yapmasın sonra.. özellikle bir marka falan var mı yoksa internetten öle buldugumuzu sipariş mi versek?? var mı fikir beyler bayanlar?

Motosikleti
Cbr 650F
yağmur altında kalması sadece zamanla paslanmayı hızlandırabilir ama motoru hava düzelince kurulayıp bi wd40la sağı solu temizlenirse hiçbirşey olmaz diye düşünüyorum

o yağmurda 10 km kullandık bu gün ne yapalım ıslanmak bu işin fıtratında var..

65 tl branda isimi gorur herhalde degil mi o kadarda kotu degildir

O yagmurda 1 saat civari kullandim ve konu actim merak eden arkadaslar okumali, lastiginiz iyi olmaliymis boyle havalarda :D

Merhabalar.

elektrik aksamına kefil geri kalan metal kısımlara bir şey diyemem uzun vadede paslanır (şase numarası yazan yeri kontrol et ince bir pas vardır zaten )

servisin uydurduğu bir bahane aklıma geldi sen yağmurda kullanmışsın bunu o yüzden arıza yapmış :queen:
hiçbir şey olmaz ama sen illa branda gelene kadar çözüm arıyorsan hırdavatçıdan biraz kalın naylon al üstüne örtüp bağla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar