Performans eksoz gurultu sorunu.

Merhabalar tiger full karbon eksoz almayi dusunuyorum fakat sokakta goruyorum scooter tut butun motorlar bogure bogure gidiyor.millet sayip sovuyor ben cbr 125 takmayi dusunuyorum.ama sesi cok yuksek cikarmi millet rahatsizlik vermek istemiyorum.goruntusu cok hosuma gidiyor.
Sesi kesmek icin aparati felan varmi?

Evet sesi çok çıkıyor ama alanlar da sesi çok çıksın diye alıyor zaten. O yüzden kızıyolar bilader bunun sesi çok çıkıyo dersen :)

Merhabalar tiger full karbon eksoz almayi dusunuyorum fakat sokakta goruyorum scooter tut butun motorlar bogure bogure gidiyor.millet sayip sovuyor ben cbr 125 takmayi dusunuyorum.ama sesi cok yuksek cikarmi millet rahatsizlik vermek istemiyorum.goruntusu cok hosuma gidiyor.
Sesi kesmek icin aparati felan varmi?

Bilinen ve markalı bütün egzozlar AB ses kirliliği standartlarına uyar. En azından ben öyle biliyorum.

Sen orasını burasını delmeyip, susturuculu kullanırsan sorun olmaz. "Orjinalliği ile oynamadan"
Motosiklet enjeksiyonlu ise, yeni egzozun değerleri motora girilmeli.

O küfür meraklıları, zaten sesinden bellidir. Yeni motoruma sigorta yaptırıyorum.
4 ncü kattayım caddeden bir motosiklet geçti, ben bile küfür ettim hesapla işte.

Son düzenleme:
benim cbrda performans egzoz var yüksek ve tok ses çıkarıyor ama sevmiyorum. orjinal egzozu satmak istersen talibim.

uzun bir egsoz alıp katalizatörü sökmeyip susturucusunuda söktürmezsen daha normal bir ses alma şansın var

Malesef böyle bir standart yok.
Alacağınız egzoz özellikle gaz açışlarda mutlaka birisini rahatsız eder

Tigerlarda susturucu da yok. Açık bir egzozun delinecek gaz Odası çoğu zaman yoktur, delecek bir şey yoktur yani.

Son düzenleme:
Bana eksoz onerebilecek varmidir acaba ?? Sesi tok olsun milleti rahatsiz etmek istemiyorum

Verdiğiniz linkte motosikletler için izin verilen desibelden bahsediliyor. "aftermarket" egzozların böyle bir zorunluluğu yok. Kaldı ki aynı egzoz iki farklı motosiklette farklı desibelde ses de verebilir.

Verdiğiniz linkte motosikletler için izin verilen desibelden bahsediliyor. "aftermarket" egzozların böyle bir zorunluluğu yok. Kaldı ki aynı egzoz iki farklı motosiklette farklı desibelde ses de verebilir.

Schengen bölgesinden yaşayan ve ses kirliğinden ceza yemiş birileri umarım konuyu okur.

https://www.youtube.com/watch?v=9FdYqT4TP5o

TheBikeRiderGuy 8 ay önce
In my country everything above 80db is illegal :(

İnternet paketim yok videoyu izleyemiyorum. Ben de türkiyede desibel sınırlaması yok demiyorum, var zaten. Alacağınız egzozların bu mevzuata uyma gibi zorunluluğu olduğunu gösteren bir belge de var mı madem. Yurtdışı veya yurtiçi ki bizi bağlayan türkiyedeki egzozlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar