Arama sonuçlarınız

1. CompanERROR

Malesef feci bir kaza

Video'yu ve konuyu moralim bozulduğu için ayrıca bir çok sürücüde korku uyandıracağından çekindiğim için sildim. Kusura bakmayın. En başında düşünmem gerekirdi.
  2. CompanERROR

Bajaj AS200 & 150

Bajajdan güzel bir motosiklet 150 ve 200cc modelleri varmış. Şekil olarak çok güzel geldi bana TR için kısa sürede bekliyoruz. Ben sabırsızlandım yani... :bounce: http://www.bajajauto.com/pulsarAS/features-AS200.htm video için : https://youtu.be/4fWKnrXGEWU...
  3. CompanERROR

Kaza sonrası ne yapılır?

Merhaba dostlar; Ben geçen cumartesi kaza yaptım. Passat model bir araç "U" dönüşü yasağını demek için ani sağ serite geçince bana çarptı. Polisi arayacaktim ama sol omuzum ve dirsegim ağrıdığı için hastaneye gittik. Çocuk masrafinida karşılarım dedi eyvallah dedim. Neyse p.tesi bayi gidon...
  4. CompanERROR

MOTO CAPSLER

Tekrarlı konu.. kapatılmasını rica ediyorum.
  5. CompanERROR

250CC karşılatırma

Bu soruları okumaktan bıktım. Bu bir intikam yazısıdır...dermişim. :queen: Arkadaşlar cidden forumda her 5-6 konudan biri o mu? bu mu? şu mu? Ha iki motor arasında kalırsınız tamam yardımcı olunur da , 10 marka model yazıp hangisi demeyin kendiniz kıyaslayın eleyin ölçün biçin. Alacağı motoru...
  6. CompanERROR

Uzun far açan şoförler

Arkadaşlar merhaba, başımdan geçen bu olayı siz dikkat edin diye paylaşıyorum. Eminim çok az kişinin başına gelmiştir. Yada henüz gelmemiştir. Dün akşam saat 10 civarı spordan çıktım bindim motoruma eve yaklaşık 3km var Mardin zaten sakin bir şehir ama sürücüler çok dikkatsiz. Neyse bindim...
  7. CompanERROR

Moto Heykeller

Tomas Vitanovsky isimli sanatçının, yaşadığı bölgedeki eski motosikletlerin parçalarından yaptığı heykelleri beğeni topluyor. Eline aldığı kaynak makinesi ile harikalar yaratan Tomas, aynı zamanda eskiden ülkesinde yarışlara katılmış bir sürücü. Çek asıllı Tomas Vitanovsky’nin heykelleri, Etsy...
  8. CompanERROR

Benelli Türkiye Açıldı

Uzun zamandır linkine tıklayıp ÇOK YAKINDA! yazısı ile karşılaştığımız site nihayet açıldı :) Heyecan yaptım 1dk link http://www.benelliturkiye.com/v1/ http://www.mujdecigroup.com/
  9. CompanERROR

Biri bu montu DURT'muş

Merhaba forumun gevezeleri,abileri,ablaları kısaca dostları :) yeni bir marka gördüm aksesuar alacak ,almak isteyen yada ihtiyacı olupta ne alacağına karar veremeyenlere seçenek ve yardım amaçlı gözden geçirelim. Ben bu modeli beğendim. Nedir ? Ne değildir ...
  10. CompanERROR

Adminin Dikkatine

Sitede sorun var js hatası veriyor. Aşağıda çözülme konusunda fikrimi kırmızı renkle yazdım. try {adhood.pubserver.initialize('/12197,300,250');}catch(e) {var __adhoodURI='/12197,300,250';document.write ("<"+"script...
  11. CompanERROR

Hız yapan arkadaşlara

http://videochart.net/video/07940.0323a5dc8c0b1b0423151e35d67d Aman dikkat edelim beyler :)
  12. CompanERROR

Motosiklet demirleri-Paslanma ve lekeler

Merhaba mt dostları, Motosikletlerdeki paslanma yada lekelerde ne yapılır? , zararları nelerdir? , müdahale edilmezse ne olur ? ki benim motorumun fotolarını atıcam , hem bilmeyenlere , hemde bana yardımcı olmuş olacaksınız. Motosikletimi aldığımdan beri kapalı alanda tutuyordum. Haftada bir...
  13. CompanERROR

Motosiklet sayısı 10 yılda yüzde 132 arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden derlenen bilgilere göre, trafiğe kayıtlı araç sayısı 2014'te bir önceki yıla kıyasla yüzde 4,95 artarak 18 milyon 828 bin 721'e yükseldi. Bu dönemde motosiklet sayısı, 2013'e göre yaklaşık yüzde 3,8'lik artışla 2 milyon 828 bin 466'a ulaştı...
  14. CompanERROR

Uyuyan Sürücüler

Merhaba, 3 gündür yaşadıklarımdan ve genel olarak izlediğimiz gözlemlediğimiz, uyuyan mayışan etrafı algılayamayan sürücüler hakkında bir yazı, 3gün önce iş çıkışı motosikletimle ana yolda 60km hız ile ilerlerken bir kafenin önünden ana yola çıkmaya çalışan aracı fark edip hızımı düşürdüm...
  15. CompanERROR

Motosiklet devirme&devrilme

Merhaba forum üyeleri,sakinleri,okuyucuları,okumayanlarada merhaba,özellikle kuryelere merhaba :queen: , sonra benzincilere merhaba :cherry: Tamam kızmayın konuya geliyorum.. ben motosikletimi 600km dir tanıyorum seviyorum gerekiyorsa oksayıp seviyorum ve besliyorum. 1.5 aydır motorum var daha...
  16. CompanERROR

imdat! motosikletin debriyaj teli

Dostlar motonun debriyaj teli koptu yolda kaldım. Etrafta yani Mardin merkezde motosikletçi yok napayım ne önerirsiniz? Model x treme max
  17. CompanERROR

İlk motor için fikir istiyenlere X TREME MAX

Finalllll En beğendiğim Foto Ben ilk motosikletim için aylarca araştırdım bazen iç çektim bazen almıyorum lan! dedim kendi kendime ama iyiki karşıma x treme max çıkmış :bounce: 300KM yaptım henüz sadece 35tl benzin doldurdum anlamıyorum motordan o yüzden sağlam bişi olsun dedim en...
  18. CompanERROR

Ekipmanlar (Fikre sahip olanlar yada olmak isteyenler > içeri)

Armode K06 dizlik Scoyco MC 08 Eldiven Prosev MX70 Mont LS2 FF 351 Single Mono Kask arkadaşlar ekipmanlarım elime ulaştı, ekipmanlarım çok yüksek fiyatlarda değil maddiyat el vermiyordu o yüzden benim gibi çok bütçe ayıramayanlar yada uygun bişiler arayanları yardımcı olmayı umuyorum. Dizlik...
  19. CompanERROR

İlk Motosikletimi aldım :-) Yardımcı olmak isteyenler camoonnn

X TREME MAX 2014 150cc geri kalan özelliklerden pek anlamıyorumm, kullanım klavuzunu okudum ama pek bilgi yok. Motor 970km'de satın aldım. İlk bindiğim anda inanırmısınız heyecandan karnım bile doydu o kadar yani :silent: Henüz süremedim fazla kask mont eldiven dizlik siparişi çıktım gelince...
  20. CompanERROR

Kuba CR1 & Mondial X Treme Max

Arkadaşlar iyi geceler, Ben ilk motorumu alacağım aylardır araştırıyorum ve en sonunda iki motorsiklet arasında kaldım. Biri cr1 biri x treme max. Mardinde yaşıyorum 180 boy 60 kiloyum. Motoru zevk ve işe gidiş gelişler için kullanacağım. Cr1 siyah 230km de daha yeni çiziksiz biliyorsunuz...

Yeni mesajlar