Adminin Dikkatine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Sitede sorun var js hatası veriyor. Aşağıda çözülme konusunda fikrimi kırmızı renkle yazdım.

try {adhood.pubserver.initialize('/12197,300,250');}catch(e) {var __adhoodURI='/12197,300,250';document.write ("<"+"script src='http://ads.static.adhood.com/pubserver.client.js'><"+"/script>");if(!Boolean(navigator.appVersion.match(/msie/i)))document.write("<"+"script>adhood.pubserver.initialize('/12197,300,250');<"+"/script>");}

kırmızıyla gösterdiğim ilk } kalkıcak sondaki kalıcak. Sanırım bu sorunu çözer.

gerçi var komutuna ait başlangıc satırında {} kullanılmalımı pek hatırlayamadım. Ama sorun var yani bilin :D

try {adhood.pubserver.initialize('/12197,300,250');}catch(e) { var __adhoodURI='/12197,300,250';document.write ("<"+"script src='http://ads.static.adhood.com/pubserver.client.js'><"+"/script>");if(!Boolean(navigator.appVersion.match(/msie/i)))document.write("<"+"script>adhood.pubserver.initialize('/12197,300,250');<"+"/script>");}
adhood reklamının eklendiği kodun tamamı yazılırsa daha net anlayabilirim.

try { ... }
catch(e) {... } tırnaklı parantezlerde hata yok görünüyor ama kodun tamamına bakmak daha doğru olur.
İşin özü Adhood reklamlarının kodunda bir sorun var. Verilen onay kodunuda kontrol edin.

Son düzenleme:
Javscript kodunda bir sorun yok. Kod scritp etiketinin içine değil de pre etiketinin içine yazılmış. O yüzden script çalışmamış ve yazı gibi sayfaya basılmış.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
haklısınız dock o da olabilir. Ben pas tutmuşum sanırım :D ama suç bende değil kodların tamamını göremememde :p

Moderatör
İlgi ve alakanıza teşekkür eder iyi forumlar dileriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar