Mardin İl Temsilcisi
- Motosikleti
- Yamaha XS
- Konu Yazar
Merhaba forum üyeleri,sakinleri,okuyucuları,okumayanlarada merhaba,özellikle kuryelere merhaba :queen: , sonra benzincilere merhaba :cherry:
Tamam kızmayın konuya geliyorum..
ben motosikletimi 600km dir tanıyorum seviyorum gerekiyorsa oksayıp seviyorum ve besliyorum. 1.5 aydır motorum var daha bir hafta öncesine kadar sadece 1 defa devirdim o da satın aldığım ilk gündü.Ama nedense bir haftadır hergün deviriyorum. Dururken devriliyor, yürüken devriliyor çalıştırırken devrilir. Hatta bugün park ederken bu polislerin kullandığı plastik şerit tekerime takıldı o yüzdende devirdim. Tabi şimdi motor nakavt diye düşündünüz ama değil.
:cat: Sinyal lambası kırıldı,plastik kırıldı,bide plaka eğrildi. dizimde de bir sıyrık var oda geçen buzlanmadan dolayı yaklaşık 15mt sürüklendim ondandır. Sorun bende biliyorum ama bi denge sorunu var hem bende hem motosiklette. Gidonu az çevirmeye çalışıyorum ama bir noktadan sonra tık diye aniden fazladan dönüyor. Motor X Treme Max, teker tırtıklı olduğundan olabilirmi yoksa gidondamı sorun var ?
Ayrıca devirdikten sonra napmalıyım ? Çalıştırayım mı bekleteyim mi ? ne önerirsiniz.
Tamam kızmayın konuya geliyorum..
ben motosikletimi 600km dir tanıyorum seviyorum gerekiyorsa oksayıp seviyorum ve besliyorum. 1.5 aydır motorum var daha bir hafta öncesine kadar sadece 1 defa devirdim o da satın aldığım ilk gündü.Ama nedense bir haftadır hergün deviriyorum. Dururken devriliyor, yürüken devriliyor çalıştırırken devrilir. Hatta bugün park ederken bu polislerin kullandığı plastik şerit tekerime takıldı o yüzdende devirdim. Tabi şimdi motor nakavt diye düşündünüz ama değil.
Ayrıca devirdikten sonra napmalıyım ? Çalıştırayım mı bekleteyim mi ? ne önerirsiniz.