250CC karşılatırma

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Bu soruları okumaktan bıktım. Bu bir intikam yazısıdır...dermişim. :queen:
Arkadaşlar cidden forumda her 5-6 konudan biri o mu? bu mu? şu mu? Ha iki motor arasında kalırsınız tamam yardımcı olunur da , 10 marka model yazıp hangisi demeyin kendiniz kıyaslayın eleyin ölçün biçin. Alacağı motoru hesap edemeyen zaten motor kullanmasın, sonra trafikte de hesap filan yapamaz olan olur. İnternette gördüğüm kıyaslama tablosunu paylaşıyorum dilerim ki işinizi görür kolay gelsin.

Hyosung%2BGD250R%2Bvs.%2BHonda%2BCBR250R%2Bvs.%2BHero%2BHX250R%2Bvs.%2BKawasaki%2BNinja%2B250SL.webp

yamaha-r25-vs.jpg

Aynen bilader hergün şu nasıl bu nasıl diye konu görmekten bıktım artık kusuyorum her başlıkta , millet google a yazacak bakacak izleyecek tek yapması gereken bu , daha detaylı bilgi için de başlığını okuyacak motorun ama tembel ya , buraya başlık açıp insanlardan cevap beklemek daha kolay, daha az çaba gerektiriyor.

Rakamlara bakilarak motor alinmaz. Motora bakarsin atesi seni yakar hergun fotolarina videolarina bakarsin , sonra o motoru alirsin. Mutlu olursun. Rakamlarla motor alirsan hep icinde bir acaba olur? Acaba otekinimi alsamdim ? :wiinkk:

paylaşım için teşekkürler faydalı olmuş
o değil de
hyosung niye içlerinde en pahalısı
Hero nun beygiri ve torku diğerlerinden bu kadar üstün müdür
anlamadım

paylaşım için teşekkürler faydalı olmuş
o değil de
hyosung niye içlerinde en pahalısı
Hero nun beygiri ve torku diğerlerinden bu kadar üstün müdür
anlamadım

Resimin alındığı karşılaştırma sitesi büyük olasılıkla Hint olması lazım , para birimi rm. farklı pazarlarda farklı fiyatlandırma yapılabiliyor bir de sanırım yeni kasa hyosung yeni model , ondan da olabilir.

Herkesin 26 - 28 BG verdiği yerde Hero 31 BG ve 26 Nm'lik 300 cc torku verince ve motor da Hint motoru olunca benim aklıma titreşimden başka bir şey gelmiyor. Balansör koymayınca ben de çıkartırım o gücü. Titreşimsizse de helal olsun.

Hero 9bin devirde 31 hp r25 12bin devirde 35.5 hp ilginc Heronun torkuda saglam, tipide guzel adamalr 2 sn de bir motor urettiyorlar guvenilir olabilir.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
R25'e laf yok :D Hero sağlam motor o devire çıkmazsanız yine iyi değil mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar