Arama sonuçlarınız

1. ~MTC~

Keyfi uygulamalar ve motorcu mağduriyetleri hk.

Okuduğunu anlayan, başlığın hedefini ıskalamayan birisi, Allah'ım şükürler olsun. 1779689638 Motosiklet ise işleteceksin, araba söz konusu ise üzerine 10 çuval bağlayıp memlekete gitsen kimse bir şey söylemez. 1779690261 Resimlerdeki araçların çift renk olduğunu söylemedim zaten. Neden aynı...
  2. ~MTC~

Keyfi uygulamalar ve motorcu mağduriyetleri hk.

bu haberdeki memur aşağıdaki araçlar için "araç beyaz görünüyor, dodiklerdeki plastik aksamlar için ikinci renk te ruhsatta yazılı olmalıydı. Noter ruhsata hatalı yazmış, iki renkli yazmadığı için araç sürücüsüne cezai araç trafikten men", veya "dodikleri sök kardeşim" diyebilir mi...
  3. ~MTC~

Bajaj Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu yıl 3 kez Riyad ziyaretim oldu iş vesilesi ile. Tüm paket kuryelerinde bu motordan var. Enteresan geldi bana yanaşıp sordum restoran önünde bekleyen bir gurup kurye emekçisine. Hararet problemi ne sıklıkta yaşadıklarını. Verdikleri cevap enteresan, "hiç yaşamıyoruz hararet problemi". Yılın...
  4. ~MTC~

Başınıza gelen en tuhaf hırsızlık nedir

modern zaman külkedisi :)
  5. ~MTC~

Motoru 3 ay yatırma hakkında

🆘🆘🆘10-15 BAR 💥💥💥 1748504460 Güzelce yıkayıp kurut hocam, zinciri mutlaka yağla, akü kutup başlarından birini söküp bir yere temas etmeyecek şekilde elektrik bandı ile bantla, orta sehpada dursun motorun, brandanın altında seleye top naftalin koy, motor yağın çok eski değilse değiştirmene bence...
  6. ~MTC~

Kulak Tıkacı 3500 Lira

Çünkü 1 çift kendine alırken 3 çift Mehmet Şimşek, 2 Çift te Reis'e alıyorsun
  7. ~MTC~

Kulak Tıkacı 3500 Lira

Şantiyelerde standart İSG ekipmanı olarak kullandıklarımız da aynı işi görür, biraz görseli biraz estetiği bunlardan farklı olur ama bir çift kulak tıkacına 3500 lira mı? Kafayı yemişler. Bir sürü uygun fiyatlı alternatif var. pahalı alternatif ortalam fiyatlı alternatif upucuz alternatif
  8. ~MTC~

Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

2019 öncesi için blok sorunlarından bahsediyorlar ama yeni kasada öyle bir durum duymadım. 2022-23-24 model yılı motosikletlerde km yaşa göre absürt yüksek değilse ekspertizini yaptırıp alabilirsin bence.
  9. ~MTC~

Arkadaşlar Egzotik Mi Japon Mu

Selam, bence Burak kardeşimize fazla takılma, kendisi için tek hobi neredeyse forumdaki bütün soru içeren konu başlıklarına girip "ahahah bu konu fake, bu konuya yorum yapanlar acemi, motorları 200 cc, forumda benden bilgini yok" gibisinden böbürlenme ve bilgiçlik taslamak. Fikir sahibi olup...
  10. ~MTC~

Yer yarıldı motosiklet yerin dibine girdi!

Böyle şeyler sadece bizde olurdu eskiden, dünyanın çivisi çıkmış...
  11. ~MTC~

Köpek saldırısı

Haber Linki Aslında saldırıyorlar, kritik nokta saldıracağı hedefi alt edip edemeyeceğine karar verme noktası. Tenha bir noktada motorcuyu da sıkıştırınca saldırıyorlar. Kalabalık bir çeteye denk gelirseniz Allah korusun öldürüyorlar da. Çete'nin alfa üyesi geri çekilmediği sürece yaya...
  12. ~MTC~

Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Perşembe gününe program yapmıştım, işten kaçıp daldım. Kimseyi tanımayınca çok keyifli olmuyormuş bu iş onu keşfettim. Seneye inşallah 4-5 kişiyle beraber giderim. Zafer ve Olgun Bey ile tanışma fırsatım oldu. https://hizliresim.com/tnhveaz https://hizliresim.com/ozq57id...
  13. ~MTC~

MT25 mi, CB250R mi?

0 almak istiyorsan bayilere sorman gerek, belki elinde 2024 model olan vardır. İlandaki düşük km'li motorlara da ekspertiz yaptırmakta fayda var. 500 km'de kaza yapıp soğuyarak elden çıkarmak isteyenler olabiliyor.
  14. ~MTC~

MT25 mi, CB250R mi?

2025'te getirmiyorlar Türkiye'ye, 2026'da CB300R olarak gelecek diye bir söylenti var ama resmi bir açıklama görmedim. Benim ortalama 3.2 lt/100km, fabrika verisi ile örtüşüyor. Daha az veya çok yaktırmak senin elinde.
  15. ~MTC~

MT25 mi, CB250R mi?

Motorumu alırken benim de kendime sorduğum bir konuydu bu. Önce Yamaha sonra Honda servislerini ziyaret ettim, cb250r almaya karar verdim ve nakit ödeme kampanyası ile iyi bir fiyata sıfır olarak bayiden aldım. 59 lt topcase, 49 cm ön cam ve cam uzatma ile kullanıyorum. Koruma demirleri ve...
  16. ~MTC~

Ehliyetsizten Hakkında soru

Motorun siparişini verdim, herşey hazırken 3 gün bayide beklettim. Sınavı geçip geçici ehliyeti alınca bayiden çıkardım. Gençleri anlamak gerçekten zor
  17. ~MTC~

motorun yağsız kalması

Selamlar, yağ kontrolü için iki farklı yöntem var bildiğim kadarıyla. Çubuk hasarlı ise blok üzerindeki yağ göstergesini kontrol etmende fayda var. Eğer yağ seviyesi alt seviyenin altındaysa motoru çalıştırmadan önce mutlaka yağ koy. Sonra servise kadar güvenle gidersin...
  18. ~MTC~

Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamlar herkese, ismim Tuğrul. Uzun yıllar eşimin ambargosu ile uzak kaldığım motosiklet edinme isteğimi, ehliyet yenileme bahanesi ile A ehliyet alarak oldu bittiye getirerek kavuştum ;) (laf aramızda benden bıkmış ve motosiklet sayesinde kurtulacağını umuyor da olabilir :cry:) Başlangıç için...

Yeni mesajlar