Keyfi uygulamalar ve motorcu mağduriyetleri hk.

bu haberdeki memur aşağıdaki araçlar için "araç beyaz görünüyor, dodiklerdeki plastik aksamlar için ikinci renk te ruhsatta yazılı olmalıydı. Noter ruhsata hatalı yazmış, iki renkli yazmadığı için araç sürücüsüne cezai araç trafikten men", veya "dodikleri sök kardeşim" diyebilir mi?

Resimlerde ki araçlar beyaz çift renkli denemez, hiçbir memurda özel bir zıtlaşma yoksa demez.

Resimlerden bağımsız arabada iki renk varsa ruhsata da iki renk yazılmalı o konuda memur haklı.

Yine bu konudan bağımsız mesela taksilere reklam için yazı, resim gibi şeylerle kaplıyorlar onun içinde ruhsata işlemeyip ayrıca özel izin kağıdı veriyorlar.

Tahminimce siyah üstünde yeşil şeritleri olan kawasaki haberi ile karşılaştırmak için açılmış konu
Okuduğunu anlayan, başlığın hedefini ıskalamayan birisi, Allah'ım şükürler olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer mavi sibop kapağı takılırsa bunu da işletmek gerekir mi 🤔
Motosiklet ise işleteceksin, araba söz konusu ise üzerine 10 çuval bağlayıp memlekete gitsen kimse bir şey söylemez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Resimlerde ki araçlar beyaz çift renkli denemez, hiçbir memurda özel bir zıtlaşma yoksa demez.

Resimlerden bağımsız arabada iki renk varsa ruhsata da iki renk yazılmalı o konuda memur haklı.

Yine bu konudan bağımsız mesela taksilere reklam için yazı, resim gibi şeylerle kaplıyorlar onun içinde ruhsata işlemeyip ayrıca özel izin kağıdı veriyorlar.
Resimlerdeki araçların çift renk olduğunu söylemedim zaten. Neden aynı memur durdurduğu tüm motosikletlere sebepli sebepsiz takıntılı ruh hali ile hukuksuz cezalar yazıyor? Aynı tavrı temelde aynı olan durumda bir otomobil için gösteremiyor merak ettiğim, farkındalık yaratmak istediğim için açtım konuyu.
Memur İzmir'de görevli diye okudum bir yorumda, yaşadığım şehir itibarıyla beni ilgilendirmiyor ama "bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" mantığında olmadığımdan sessiz kalamadım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar