Bajaj Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merhaba 2016 26.000km de bir boxer ile 2011 modem bi rtr 150 arasında kaldım tavsiyelerinizi alabilir miyim biraz acil

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
tavsiye eder misiniz bende almak istiyorum. yakıt tüketimi, kronik vs neler söyleyebilirsiniz?

Selam, 185.000 km geldim.
Boxer parçaları bulunmuyor artık. Onun yerine pulsar discover parçalar takılıyor.
Şu an arka jantı 9.000 lira.

Bu yıl 3 kez Riyad ziyaretim oldu iş vesilesi ile. Tüm paket kuryelerinde bu motordan var. Enteresan geldi bana yanaşıp sordum restoran önünde bekleyen bir gurup kurye emekçisine. Hararet problemi ne sıklıkta yaşadıklarını. Verdikleri cevap enteresan, "hiç yaşamıyoruz hararet problemi". Yılın neredeyse 10 ayında dış ortam sıcaklığı 45⁰C üzerinde seyreden bir coğrafyada gayet başarılı. Pek çoğunda motorlar 50k üzeri yol yapmış.

Eski konuyu hortlatmış oldum ama Türkiye'de motosiklet kullanıcılarının Su soğutma takıntısının yersiz olduğunu gösteriyor bence.

Motosikleti
D400
Bu yıl 3 kez Riyad ziyaretim oldu iş vesilesi ile. Tüm paket kuryelerinde bu motordan var. Enteresan geldi bana yanaşıp sordum restoran önünde bekleyen bir gurup kurye emekçisine. Hararet problemi ne sıklıkta yaşadıklarını. Verdikleri cevap enteresan, "hiç yaşamıyoruz hararet problemi". Yılın neredeyse 10 ayında dış ortam sıcaklığı 45⁰C üzerinde seyreden bir coğrafyada gayet başarılı. Pek çoğunda motorlar 50k üzeri yol yapmış.

Eski konuyu hortlatmış oldum ama Türkiye'de motosiklet kullanıcılarının Su soğutma takıntısının yersiz olduğunu gösteriyor bence.

Göreceli bir durum bence. birçok başka etken olabilir. Malzeme kalitesi, aşınma durumu, havalandırma kalitesi vs. vs. fark yaratıyordur.

150 mondial vulture motorum ile izmir manisa arasında giderken o rampalarda şişiyordu, o kadar ısınıyordu ki kısacık yolda mola vermek zorunda kalıyordum. üstelik zayıftım o zamanlar :D

sonra 200 cc su sogutmalıya geçtim, huzura erdim. Motor dinlendirme derdin yok, kendin bayılana kadar sür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar