Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Cuma günü fuardaydım, Voge'nin standı epey ilgi görüyordu. Naked modelleri pek sallamadık ama Cyan ile adv modelleri yakından inceledik. ağırlıkları biraz lenduha tarafta ama ben beğendim motorları, çok ama çok rahattı oturuş pozisyonları.
Ben Voge 125R kullanıyorum, 8 ay oldu 9000km civarı, bir problem yaşamadım henüz. Parça kalitesi vs çok iyi, 500'lük bi nakedı var ona geçmek istiyorum bakınıyordum ama Bursa'da yok, belki fuarda biri tanıtır diye bekliyorum. ADV modelleri F/P mi tartışılır ama kaliteli duruyorlar oldukça.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben Voge 125R kullanıyorum, 8 ay oldu 9000km civarı, bir problem yaşamadım henüz. Parça kalitesi vs çok iyi, 500'lük bi nakedı var ona geçmek istiyorum bakınıyordum ama Bursa'da yok, belki fuarda biri tanıtır diye bekliyorum. ADV modelleri F/P mi tartışılır ama kaliteli duruyorlar oldukça.
Marka bence tiri viri değil, adamlar güzel ürün yapmışlar. Ha ne kadar uzun süre dayanır bilemem. Burada risk teşkil eden distribütör ve servisleri. Sen dersen ki "ben bu motoru çözdüm, ne gerekiyorsa muadil de olsa piyasadan bulup kendi ustamda yaptırırım" o zaman alınır. Ayriyeten Voge alıp da gol yiyen pek yok. Cf moto da iyi, hoş ama patates olan çok kullanıcısı var. Ben mesela SS'çi bir genç olsam ve bütçem kısıtlı olsa direk Voge 525 RR bakardım.

Marka bence tiri viri değil, adamlar güzel ürün yapmışlar. Ha ne kadar uzun süre dayanır bilemem. Burada risk teşkil eden distribütör ve servisleri. Sen dersen ki "ben bu motoru çözdüm, ne gerekiyorsa muadil de olsa piyasadan bulup kendi ustamda yaptırırım" o zaman alınır. Ayriyeten Voge alıp da gol yiyen pek yok. Cf moto da iyi, hoş ama patates olan çok kullanıcısı var. Ben mesela SS'çi bir genç olsam ve bütçem kısıtlı olsa direk Voge 525 RR bakardım.
Katılıyorum, Bursa'daki servis "eh işte" kıvamında, bakımını düzgün yapıyorlar, Motul yağ koyuyorlar, arayınca açıp gün veriyorlar falan :D çok da fazla bir şey beklemiyorum zaten.
SS'leri acayip seksi duruyor zaten, 525RR özellikleri bakımından full+full bi motor.
Naked 500lüğü KYB amörtisör, Nissin kaliper, Pirelli lastiklerle falan geliyor, fiyatı da 267k şu an sarı sitede. E işte 2. eli ölü, servis ve parça ağı da geniş olmayınca tutunamıyorlar.

edit: Fuarda da şu an sarı sitedeki ilanlardaki motor varmış zaten, yeni bir şey yokmuş

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Katılıyorum, Bursa'daki servis "eh işte" kıvamında, bakımını düzgün yapıyorlar, Motul yağ koyuyorlar, arayınca açıp gün veriyorlar falan :D çok da fazla bir şey beklemiyorum zaten.
SS'leri acayip seksi duruyor zaten, 525RR özellikleri bakımından full+full bi motor.
Naked 500lüğü KYB amörtisör, Nissin kaliper, Pirelli lastiklerle falan geliyor, fiyatı da 267k şu an sarı sitede. E işte 2. eli ölü, servis ve parça ağı da geniş olmayınca tutunamıyorlar.

KYB amortisör ile Nissin kaliperler tek başına bir kıstas değil. Bu ürünlerin birbiriyle uyumu daha önemli. Farklı markalarda Bosch ecu kullanıp rezil kepaze olan kullanıcılar var. Bu tip motorlaer biraz araştırma ve emek istiyor. 2. El konusuna ben pek takılmıyorum, ucuza alsan bile illa ucuza satarsın, birileri alır. Türkiye'nin en satılmayan, en tercih edilmeyen makinelerinden biriyle 145.000'e geldim, ben bile sonunu düşünmüyorum.

bu nasıl fuar gezmek lan?

insan bikaç motorlu, hanım ablalı fotoğraf atar; ne kadar düşüncesizsiniz.

teessüf ettim.
Kızlar genç öğrencilerdi muhtemelen üzüldüm çoğuna üşüyenler vs. mini elbiselerle motorların üzerinde yanında duruyorlardı.Çok küçüklerdi ya da biz çok büyüdük :D Hele bir akü firmasında kırmızı elbiseli bir kız vardı.Bunu bu kıza kim giydirdi acaba diye düşündüm.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
çinden markası olmayan motorları getirip üstüne logo sticker basan rks arora gibi hiçbi markayı almam bütçem bunlara yetiyorsa da marka olarak türkiyede olan tüm dünyada aynı motorları satan markaları tercih ederim cfmoto bajaj gibi kove bunlardan hangisi oluyor

KYB amortisör ile Nissin kaliperler tek başına bir kıstas değil. Bu ürünlerin birbiriyle uyumu daha önemli. Farklı markalarda Bosch ecu kullanıp rezil kepaze olan kullanıcılar var. Bu tip motorlaer biraz araştırma ve emek istiyor. 2. El konusuna ben pek takılmıyorum, ucuza alsan bile illa ucuza satarsın, birileri alır. Türkiye'nin en satılmayan, en tercih edilmeyen makinelerinden biriyle 145.000'e geldim, ben bile sonunu düşünmüyorum.
Doğru diyorsun abi, yine de komponentler kaliteli yani bu da bir artıdır benim gözümde. Çok inceleme videosu da yok motorun maalesef.

Eskiden ne kadınlar vardı, standa girdiğimizde gözümüz motorları görmezdi. Şimdi en gariban kardeşlerimizi almışlar, standa süs olarak koymuşlar. Lanet gitsin sana Diyanet işleri başkanı.
Motosikletle alakası olmayıp sadece o manken arkadaşlarımızı görmeye gelen yüzlerce adam olduğuna şahidim ama ispatlayamam :D

Yuasa, unutmadım. :D

Akılda kalacak kadar kötüydü bence :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Perşembe gününe program yapmıştım, işten kaçıp daldım. Kimseyi tanımayınca çok keyifli olmuyormuş bu iş onu keşfettim. Seneye inşallah 4-5 kişiyle beraber giderim. Zafer ve Olgun Bey ile tanışma fırsatım oldu.

O kadar stand gezdim sevmediğim tüm adamları gördüm Mevlüt , Dayı dedikleri şahıs ,R7 ile kendini parçalayan kız, hatta Nuri'yi bile gördüm .Saliha fuara giriş bileti için uğraştı teşekkür etmek için kızı bir göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar