Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

İsmet abi bir de reklamda oynadın mı olur bu iş. Bence bunu bir çıtlat. :D

Bu konuda bir şey diyemem ama bir atak yapacaklar gibi kameraman tutmuşlar işi şansa bırakmıyorlar.
Abi hayırlı olsun.
Artık yeni gezi hikayeleri gelir umarım.

Teşekkür ederim. Kısmetse aklımızdan çok şey geçiyor bakalım hangileri nasip olacak.
helal olsun falcon'a valla. diğer markaların kaçırdığı fırsatı iyi değerlendiriyor. güle güle bin inşallah yeni motoruna ismet abi.

Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun İsmet Abi. Allah kaza bela vermesin.

Amin cümlemizin tekerine taş değmesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim çok sağ olun.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben çarşamba günü gittiğimde harleyde de o etiketler vardı
Cuma gittim, dev gibi olanlar dahil birkaç tanesinin üzerine oturdum. Sonradan değiştirmişler belki? Triumph Scrambler 1200 üzerine oturmak.isterdim mesela, genel olarak T120 hariç Triumph'ların ve MTS V2 hariç Ducati'lerin üzerine oturamadım. Sanço'nun açılış videoları görsellerinde de görünüyor, basın lansmanında bile o kartonlar motorun üzerinde, kolpa olduğu çok net. İnsan ona sinir oluyor...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu arada Road Glide eşek ölüsü gibi motor. Kimse "10 km üzerine çıkınca ağırlık sıfırlanıyor hacım" demesin, o motorla şehir içinde bir halt edilmez. Edebilene helal olsun. Markete gitmek için bile Tem'e çıkıp 30 km ileriden dönüş almak gerek.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)

Bu gün Motobike 2025 motosiklet fuarına gittim. Standta ki bu motosikleti Falcon genel müdürü sayın İlhan Yaşamış bey bana hediye etti.
Fuardan sonra bana en yakın bayiye gönderecekmiş oradan alırsın dedi.

Kendisine bu vesileyle buradan tekrar teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Bonus olarak da canımız, abimiz Guven nick.li Sıtkı abimizi de görüp anı mahiyetinde foto çekmemek olmazdı.

Sevgili Kaan, seninle tekrar görüşmek, keyifle yazarını okuduğum değerli forumdaşımız Cyan'la yüzyüze tanışmak oldukça keyif vericiydi.
Her ne kadar Antakya'dan gelmenin yorgunluğu yüzüme yansımış olsa da, inan sizleri görmek beni çok sevindirdi.

Umarım bir sonraki görüşmemiz daha uzun olur.

Bu arada, gün içinde arkadaşlarımla birlikte arabayla 1100 km. yolu katedip yarım saat önce önce eve salimen girmiş bulunuyorum. (y)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sevgili Kaan, seninle tekrar görüşmek, keyifle yazarını okuduğum değerli forumdaşımız Cyan'la yüzyüze tanışmak oldukça keyif vericiydi.
Her ne kadar Antakya'dan gelmenin yorgunluğu yüzüme yansımış olsa da, inan sizleri görmek beni sevindirdi.

Umarım bir sonraki görüşmemiz daha uzun olur.

Bu arada yarım saat önce önce eve salimen girmiş bulunuyorum. (y)

Abi 15-18 Mayıs İzmir'de de motosiklet fuarı varmış, ben de yeni öğrendim. Buraya da gelsen keşke.

Bu fuara en son 2013 yilinda gitmistim,cekilisle kask ve eldiven kazanmistim,ufak tefek hediyeleri saymiyorum bile.arabaya dolusup 5 arkadas gitmistik saglam eglenmistik vay be nereden nereye.

Cuma gittim, dev gibi olanlar dahil birkaç tanesinin üzerine oturdum. Sonradan değiştirmişler belki? Triumph Scrambler 1200 üzerine oturmak.isterdim mesela, genel olarak T120 hariç Triumph'ların ve MTS V2 hariç Ducati'lerin üzerine oturamadım. Sanço'nun açılış videoları görsellerinde de görünüyor, basın lansmanında bile o kartonlar motorun üzerinde, kolpa olduğu çok net. İnsan ona sinir oluyor...
Kolpa zaten orası belli. Adamlar biliyor bir sürü fakir var gelip motoru kurcalayacak. İstemiyor işte

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bir de Honda, Yamaha yok diye "fuara gidilir mi yeaaa?" diyorlar :)
Hafta içi işyerinde deli yoğunluktan izin alamadım, haftasonu da çalıştım, bu saat olmuş işim yeni bitti. Keşke gidebilseydim, hava da güzeldi, motorun lastikleri patates ama arabayla gelirdim. Seneye kısmetse artık.

Motosikleti
D400
Arora videolarını gördüm çok güldüm, gidon eşit dönmüyor ve kafa grenajına çarpıyor. İnsan koymaya utanır o motoru oraya :D

bi, de tasarımları bildiğin araklamışlar :D :D

Birşey soracağım, motorundan duman gelip problem yaratan motor hangisiydi bir videoda gördüm.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bu arada Road Glide eşek ölüsü gibi motor. Kimse "10 km üzerine çıkınca ağırlık sıfırlanıyor hacım" demesin, o motorla şehir içinde bir halt edilmez. Edebilene helal olsun. Markete gitmek için bile Tem'e çıkıp 30 km ileriden dönüş almak gerek.
20k km kullandım. 5km üzeri için ağırlık sıfırlanıyor derim :D Bi de yenileri bir miktar hafifledi

Fuar sayesinde, bazı şakşakçı tayfanın toplu şak şak videolarına maruz kaldık.
Ulan insan menfaat uğruna bu kadar cahilce bilgiler vermez ya takipçilerine. Birine bakıyorum, Türkiye'de üretilen diye bahsediyor motordan, birine bakıyorum 16 bg lik karenajlı commutere racing diyen var, 10 nm torkluk alete baya güçlü diyenler var, stickerları teknoloji diye tanıtanlar var.....

Fuara gidip de Voge standını gezen oldu mu? (Voge katıldı mı onu bile bilmiyorum da) Naked bi makinesi vardı acaba getirmişler mi merak ettim..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
teşekkürler, ya bi tane Voge naked yanından geçti tanıtmadı bile :D ağabey 30 tane sukuter tanıttın ya!! :D neyse başka yutubırlardan takip edeceğim bakalım.
Cuma günü fuardaydım, Voge'nin standı epey ilgi görüyordu. Naked modelleri pek sallamadık ama Cyan ile adv modelleri yakından inceledik. ağırlıkları biraz lenduha tarafta ama ben beğendim motorları, çok ama çok rahattı oturuş pozisyonları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar