Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
CUB motosiklet buralarda bol bol görüyorum zaten. xmax'ı satabilirsem niyetim var şehir içi kullanmalık.

Asıl sen Trakya'ya gel de Mayız-haziran buralarda çevirme mevsimidir. Tomygun çevirme sevmiyor o köfte yer ama biz gömeriz çevirmeleri. :)
Ben anlamıyorum bu nasıl bir zevk, nasıl bir midedir? Benim gözümde ha oğlak yemişiz ha kedi yemişiz aynı şey be abi

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Vallahi hem Sıtkı Abi hem de seninle denk gelmeyi umuyordum ama ikiniz de fuar planını Cuma-Cumartesi için yapmşsınız.

Benim de Cuma Ankara'da olmam lazım diye yarın öğleden sonra dönüş yoluna koyulacağım.

Ankara lezzet turu için plan yapalım mutlaka.

Yazın da Ayvalıkta Hırbonene baskın yaparız.

İzmir'e motosikletle değil ama belki arabayla yolum düşer yazın.

Bu vesileyle @espresso'ya da cub virüsünü aşılamak için kendisini de Ankaraya davet etmiş olayım.

Hatta Yolu 2 tekerle gezmek ve lezzetleri gömmek olan tüm forumdaşlarla denk geliriz inşallah.

Keyifli fuarlarınız olsun.

Selamlar.
Ben de görüşebilmeyi umuyordum Haluk'çum. Kısmet değilmiş.
Antakya'dan üç arkadaş geliyoruz. Şartlar, fuarı Cuma günü ziyaret etmemize müsaade etti.
İnşallah 2026 fuarında görüşürüz.
Hem belli mi olur, belki başka bir yerde daha erken görüşme şansı yakalarız. (y)

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Ben anlamıyorum bu nasıl bir zevk, nasıl bir midedir? Benim gözümde ha oğlak yemişiz ha kedi yemişiz aynı şey be abi
Evde onlarca kedi besleyen birisi olarak yiyeceğim varsa bile yiyemem artık o çevirmeyi.😧
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de görüşebilmeyi umuyordum Haluk'çum. Kısmet değilmiş.
Antakya'dan üç arkadaş geliyoruz. Şartlar, fuarı Cuma günü ziyaret etmemize müsaade etti.
İnşallah 2026 fuarında görüşürüz.
Hem belli mi olur, belki başka bir yerde daha erken görüşme şansı yakalarız. (y)
İnşallan Sıtkı Ağabeyim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Bmw R 1300 Gs

youtubede bi anda keşfetimw düştü tamda bugün, izledim ve japon motoshowdan başkası artik yalan benim için

Cumartesi günü gideceğim inşallah davetiye buldum sonunda :) Cumartesi günü erkenden orada olacağım. Unutmazsam bir termos sıcak su ve kahve de alır çıkışta biraz keyif yaparım.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Ben bugün oradaydım terapiyi aldım geldim :D

O markalarda artık kapalı devre satış var, fuarda ne yapsın? :)
Fuarlar satış yapmak ya da satışları arttırmak için değil ki, bu camiada ben de varım demek için daha çok. Fuar sayesinde hiçbir markanın satışını arttırdığını ya da azalttığını sanmıyorum.

Arabayı bagajı büyük diye aldık, ailecek kampa gidiyoruz, önceki araba Yaris küçücük kalıyordu 2 çocukla sığmıyorduk. Clio'nun SW versiyonu bizim araba, altı da yerden normal clio'ya göre birazcık yüksek. Bunu aldık, bagajı büyük, iyi güzel ama reno işte içine oturunca iş mekanın hissi fakir hissettirdi. Bir de yok kaloriferi bozuldu yok ışığı bozuldu falan bir ton küçük ama gıcık sorunlar çıkardı sanayi yolunu bu arabayla öğrendim toyota varken rutin bakımlar dışında derdim olmuyordu onda da yalnızca toyota markasına bakan bir ustanın olduğu iyi bir özel servis bulmuştum orada her şeyi hallediliyordu sanayide dükkan dükkan gezmeyi reno alınca öğrenmiş oldum. Neyse işyerinden bir arkadaş biliyormuş bu reno grubuna bakan ustayı buldum fazla derdim kalmadı, habire tıkanan kalorifer peteği sorunu da bütün geçen yaz sonu soğutma sıvısı boşaltılıp komple sistem temizlenip yeni petek takılınca düzeldi. Motoru hiç sorun çıkarmadı ama, otobanda 140'a hız sabitleyip gidebiliyorum bize yetiyor.

Fren balataları ses yapıyordu, aslında idare ederdi de arabayı eşim kullanıyor habire frenlerden ses geliyor dediği için bu bakımda değiştirttim. Bahar geliyor, yine hafta sonları nereye kampa gitsek demeye başladık.
"reno grubuna bakan usta"

Nerededir bu "Usta", nasıl ulaşabiliriz?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Fuarlar satış yapmak ya da satışları arttırmak için değil ki, bu camiada ben de varım demek için daha çok. Fuar sayesinde hiçbir markanın satışını arttırdığını ya da azalttığını sanmıyorum.
İşte görünen o ki malı kapış kapış giden firmalar "ben de varım" demeye gerek duymuyorlar.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Dün öğleden sonra fuara gittim bende. Hep aynı şeyler yani, ne diyeyim. 8. holde bulunan giyim ve ıvır zıvır mağazaları fena değildi. Oldukça kalabalıktı. 1 adet arka çakar aldım sadece. Şu İXS yazlık montları merak ediyordum ama satış yok, sadece numuneleri koymuşlar. 7-8.000 adım civarında atmışım :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
"reno grubuna bakan usta"

Nerededir bu "Usta", nasıl ulaşabiliriz?
İstanbul'da Haramidere Sanayi'de dükkanı. Reno, Dacia vb. o grup araçlarına bakıyor, daha önce Reno yetkili serviste çalışmış bir usta. Bana da işyerinden bir arkadaş önermişti. google maps linkini bırakayım buraya: https://maps.app.goo.gl/ppiSoUvQpXBFBtSe9

Yoğun olduğu için gitmeden önce telefonla randevu almak gerekiyor. Ben istanbul dışından gidiyorum, hafta içi arayıp Cumartesi sabahtan geleceğim diye haber veriyorum.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Fuar motorcunun bayramıdır. Tüm yıl iple çekiyorum.

Bu gün Motobike 2025 motosiklet fuarına gittim. Standta ki bu motosikleti Falcon genel müdürü sayın İlhan Yaşamış bey bana hediye etti.
Fuardan sonra bana en yakın bayiye gönderecekmiş oradan alırsın dedi.

Kendisine bu vesileyle buradan tekrar teşekkür ederim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

Bu gün Motobike 2025 motosiklet fuarına gittim. Standta ki bu motosikleti Falcon genel müdürü sayın İlhan Yaşamış bey bana hediye etti.

3uX0z0.gif

İstanbul'da Haramidere Sanayi'de dükkanı. Reno, Dacia vb. o grup araçlarına bakıyor, daha önce Reno yetkili serviste çalışmış bir usta. Bana da işyerinden bir arkadaş önermişti. google maps linkini bırakayım buraya: https://maps.app.goo.gl/ppiSoUvQpXBFBtSe9

Yoğun olduğu için gitmeden önce telefonla randevu almak gerekiyor. Ben istanbul dışından gidiyorum, hafta içi arayıp Cumartesi sabahtan geleceğim diye haber veriyorum.
Yorumlara baktım şimdi, neredeyse hepsi olumlu.

Teşekkürler

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Instagramda gördüm, vecton pantolonlarda 1 alana 1 bedava varmış sanırım. Stok falan diyorlardı. İhtiyacı olup fuara gidecekler bir göz atsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İsmet abi bir de reklamda oynadın mı olur bu iş. Bence bunu bir çıtlat. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar