çok kişi kurcaladı bu motoru bugün haberin olsun
çok kişi kurcaladı bu motoru bugün haberin olsunBirisi hatta arka tekerin sibobun oraları kurcalıyordu orda neye bakıyor olabilir diye bayağı bir düşündüm
![]()
Benim motorun ağır bakımı senin araba bakım fiyatının 2 katı ek hesaplarda eksi bakiyedeyim elime para geçtikçe ödüyorum.clio 1.5 DCI dizel otomatik araba
motor yağı, yağ filtresi, mazot filtresi, motor hava filtresi, kabin hava filtresi, v kayışı, triger seti, devirdaim pompası, soğutma sıvısı, ön fren balataları (arka frenler kampana zaten) değişenler bunlar. yaklaşık 3 saat falan sürdü. haramidere sanayide son 3 yıldır gittiğim reno grubu araçlara bakan bir özel serviste yaptırdım. 27bin lira tuttu, kredi kartına 3 taksit 25bin lira ödedim.
Ben fuar açılışından yarım saat sonra girdim hemen üzerlerine satılmıştır kolpa sını yapıştırmışlardıFuara motosiklet getirip de sonra millet üzerine oturmasın diye satılmıştır ibaresi koyanlara kafam girsin bu arada. Harley Davidson bile böyle yapmamışken hele, ayıp...
çok kişi kurcaladı bu motoru bugün haberin olsunBirisi hatta arka tekerin sibobun oraları kurcalıyordu orda neye bakıyor olabilir diye bayağı bir düşündüm
![]()

helal olsun falcon'a valla. diğer markaların kaçırdığı fırsatı iyi değerlendiriyor. güle güle bin inşallah yeni motoruna ismet abi.

Hayırlı olsun İsmet Abi. Allah kaza bela vermesin.
harley'de de aynı etiket vardı.Fuara motosiklet getirip de sonra millet üzerine oturmasın diye satılmıştır ibaresi koyanlara kafam girsin bu arada. Harley Davidson bile böyle yapmamışken hele, ayıp...
hayırlı olsun.
Arora taklit motor yapıyorlar diyen fenomene dava açmış galibaArora bayağı etkileşim yaptı bu seneRekşamın iyisi kötüsü olmaz. Etkileşim iyidir. Çalışmaya devam...
15/18 Mayıs tarihleri arasında da İzmir'de fuar olacak.Fuara Cuma günü Cyan ile gittim, Ctesi de kız arkadaşımla gidecektik ama sahilde gezmek tozmak daha bir işime geldiği için kombinem de yandı, sevgilimin bileti de dötüme kaçtı. Fuarda bu sene Kawasaki şov yapmış, standlarını çok beğendim. Korlas da Ducati ve Triumph ile ağzımızın suyunu akıttı. Harley Davidson ve de TT Custom Choppers harikaydı. Voge'nin standına uğrayıp Adv modellerinin selesine oturdum, oturuş pozisyonları çok ama çok rahattı. İsotlar'ın standında Brixton 1200 ile BSA Gold Star'ı çok beğendim. Lakin fuarın en güzel köşesi koleksiyoner bir aganın baştan sonra restore ettiği eskinin efsane makinelerinin yer aldığı bölümdü. Bonus olarak da canımız, abimiz Guven nick.li Sıtkı abimizi de görüp anı mahiyetinde foto çekmemek olmazdı.
![]()
Ben çarşamba günü gittiğimde harleyde de o etiketler vardıFuara motosiklet getirip de sonra millet üzerine oturmasın diye satılmıştır ibaresi koyanlara kafam girsin bu arada. Harley Davidson bile böyle yapmamışken hele, ayıp...
O değilde yaşadığım en garip olay kafede oturacak yer bulamayınca karşıda PO akademinin olduğu yerde boş sandalye görüp oturdum .Şans o sırada yarışma yaptılar son ana kadar ilk 10'daydım.İlk 10'a 1000 liralık yakıt çeki veriyorlardı. Son anda 17. oldum.Sırt çantasıyla 1 lt yağ kazandımBir de tüm çekilişlere katıldım.Çekiliş dışında bi fenomen arkadaş bilet yolladı öyle giriş yaptım.Fuarda gezerken esasında 2 gün önce motomax 'ın da çekilişini kazandığımı öğrendim .İnstagramın genel kısmına düştüğü için mesajı görmemişim.
![]()
BMW de yoktu .Geçen sene vardı oysa :/ Her yer CG'di resmen . Ama o gri multistrada tur motoru ve beyaz versys 1100'ün yanından ayrılamadım bir türlüBir de Honda, Yamaha yok diye "fuara gidilir mi yeaaa?" diyorlar![]()
Bmw yoktu ama kulübü vardı.BMW de yoktu .Geçen sene vardı oysa :/ Her yer CG'di resmen . Ama o gri multistrada tur motoru ve beyaz versys 1100'ün yanından ayrılamadım bir türlü![]()