Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Motosiklet fuarı için 2 adet bilet var bende. İsteyen olursa özelden mesaj atabilirsiniz arkadaşlar

Bu gün Motobike 2025 motosiklet fuarına gittim. Standta ki bu motosikleti Falcon genel müdürü sayın İlhan Yaşamış bey bana hediye etti.
Fuardan sonra bana en yakın bayiye gönderecekmiş oradan alırsın dedi.

Kendisine bu vesileyle buradan tekrar teşekkür ederim.
çok kişi kurcaladı bu motoru bugün haberin olsun :) Birisi hatta arka tekerin sibobun oraları kurcalıyordu orda neye bakıyor olabilir diye bayağı bir düşündüm :D

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
clio 1.5 DCI dizel otomatik araba
motor yağı, yağ filtresi, mazot filtresi, motor hava filtresi, kabin hava filtresi, v kayışı, triger seti, devirdaim pompası, soğutma sıvısı, ön fren balataları (arka frenler kampana zaten) değişenler bunlar. yaklaşık 3 saat falan sürdü. haramidere sanayide son 3 yıldır gittiğim reno grubu araçlara bakan bir özel serviste yaptırdım. 27bin lira tuttu, kredi kartına 3 taksit 25bin lira ödedim.
Benim motorun ağır bakımı senin araba bakım fiyatının 2 katı ek hesaplarda eksi bakiyedeyim elime para geçtikçe ödüyorum. :)

Fuar hakkındaki yorumum ise; Kawasaki, ducati, harley dışında çin fuarı gibi olmuş. :)

Motosikleti
Ns200 15"
Şimdi ablaları yorumlarsam, ilk olarak motosikletine güvenmeyen hemen bir abla koymuş motosikletlerinin üstüne buraya kadar eyvallah ama elektrikli ve 3 tekerlekli kasaya sahip bir mopede neden sarışın abla koydunuz eyyy yetkilileler!!!

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Fuara motosiklet getirip de sonra millet üzerine oturmasın diye satılmıştır ibaresi koyanlara kafam girsin bu arada. Harley Davidson bile böyle yapmamışken hele, ayıp...

Fuara motosiklet getirip de sonra millet üzerine oturmasın diye satılmıştır ibaresi koyanlara kafam girsin bu arada. Harley Davidson bile böyle yapmamışken hele, ayıp...
Ben fuar açılışından yarım saat sonra girdim hemen üzerlerine satılmıştır kolpa sını yapıştırmışlardı

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
en son honda bayine gitmiştin nx500 oturuşu nasıl boyum yetiyor mu tam diye bakacaktım satılmış kağıdı koymuşlar malasef kafamı sokamadım bayi tanıdıktı

çok kişi kurcaladı bu motoru bugün haberin olsun :) Birisi hatta arka tekerin sibobun oraları kurcalıyordu orda neye bakıyor olabilir diye bayağı bir düşündüm :D

Yapacak bir şey yok, kurcalayan kurcaladı artık, bari sibobu kurcalamayalardı iyi olurdu.

Neyse fuar biter bitmez sağ olsunlar kamyonete yükleyip eve gönderdiler. Faturayı da en yakın bayiden pazartesi alırsın dediler.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Yapacak bir şey yok, kurcalayan kurcaladı artık, bari sibobu kurcalamayalardı iyi olurdu.

Neyse fuar biter bitmez sağ olsunlar kamyonete yükleyip eve gönderdiler. Faturayı da en yakın bayiden pazartesi alırsın dediler.
Abi hayırlı olsun.
Artık yeni gezi hikayeleri gelir umarım.

Motosikleti
Hero Dash125
Arora bayağı etkileşim yaptı bu sene😊 Rekşamın iyisi kötüsü olmaz. Etkileşim iyidir. Çalışmaya devam...

helal olsun falcon'a valla. diğer markaların kaçırdığı fırsatı iyi değerlendiriyor. güle güle bin inşallah yeni motoruna ismet abi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Fuara Cuma günü Cyan ile gittim, Ctesi de kız arkadaşımla gidecektik ama sahilde gezmek tozmak daha bir işime geldiği için kombinem de yandı, sevgilimin bileti de dötüme kaçtı. Fuarda bu sene Kawasaki şov yapmış, standlarını çok beğendim. Korlas da Ducati ve Triumph ile ağzımızın suyunu akıttı. Harley Davidson ve de TT Custom Choppers harikaydı. Voge'nin standına uğrayıp Adv modellerinin selesine oturdum, oturuş pozisyonları çok ama çok rahattı. İsotlar'ın standında Brixton 1200 ile BSA Gold Star'ı çok beğendim. Lakin fuarın en güzel köşesi koleksiyoner bir aganın baştan sonra restore ettiği eskinin efsane makinelerinin yer aldığı bölümdü. Bonus olarak da canımız, abimiz Guven nick.li Sıtkı abimizi de görüp anı mahiyetinde foto çekmemek olmazdı.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu gün Motobike 2025 motosiklet fuarına gittim. Standta ki bu motosikleti Falcon genel müdürü sayın İlhan Yaşamış bey bana hediye etti.
Fuardan sonra bana en yakın bayiye gönderecekmiş oradan alırsın dedi.

Kendisine bu vesileyle buradan tekrar teşekkür ederim.
Hayırlı olsun İsmet Abi. Allah kaza bela vermesin.

harley'de de aynı etiket vardı.

hayırlı olsun.

Arora bayağı etkileşim yaptı bu sene😊 Rekşamın iyisi kötüsü olmaz. Etkileşim iyidir. Çalışmaya devam...
Arora taklit motor yapıyorlar diyen fenomene dava açmış galiba :D

Fuara Cuma günü Cyan ile gittim, Ctesi de kız arkadaşımla gidecektik ama sahilde gezmek tozmak daha bir işime geldiği için kombinem de yandı, sevgilimin bileti de dötüme kaçtı. Fuarda bu sene Kawasaki şov yapmış, standlarını çok beğendim. Korlas da Ducati ve Triumph ile ağzımızın suyunu akıttı. Harley Davidson ve de TT Custom Choppers harikaydı. Voge'nin standına uğrayıp Adv modellerinin selesine oturdum, oturuş pozisyonları çok ama çok rahattı. İsotlar'ın standında Brixton 1200 ile BSA Gold Star'ı çok beğendim. Lakin fuarın en güzel köşesi koleksiyoner bir aganın baştan sonra restore ettiği eskinin efsane makinelerinin yer aldığı bölümdü. Bonus olarak da canımız, abimiz Guven nick.li Sıtkı abimizi de görüp anı mahiyetinde foto çekmemek olmazdı.

15/18 Mayıs tarihleri arasında da İzmir'de fuar olacak.

O değilde yaşadığım en garip olay kafede oturacak yer bulamayınca karşıda PO akademinin olduğu yerde boş sandalye görüp oturdum .Şans o sırada yarışma yaptılar son ana kadar ilk 10'daydım.İlk 10'a 1000 liralık yakıt çeki veriyorlardı. Son anda 17. oldum.Sırt çantasıyla 1 lt yağ kazandım :) Bir de giriş bileti için tüm çekilişlere katıldım.Çekiliş dışında bi fenomen arkadaş bilet yolladı öyle giriş yaptım.Fuarda gezerken esasında 2 gün önce motomax 'ın da çekilişini kazandığımı öğrendim .İnstagramın genel kısmına düştüğü için mesajı görmemişim.:)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O değilde yaşadığım en garip olay kafede oturacak yer bulamayınca karşıda PO akademinin olduğu yerde boş sandalye görüp oturdum .Şans o sırada yarışma yaptılar son ana kadar ilk 10'daydım.İlk 10'a 1000 liralık yakıt çeki veriyorlardı. Son anda 17. oldum.Sırt çantasıyla 1 lt yağ kazandım :) Bir de tüm çekilişlere katıldım.Çekiliş dışında bi fenomen arkadaş bilet yolladı öyle giriş yaptım.Fuarda gezerken esasında 2 gün önce motomax 'ın da çekilişini kazandığımı öğrendim .İnstagramın genel kısmına düştüğü için mesajı görmemişim.:)

Bir de Honda, Yamaha yok diye "fuara gidilir mi yeaaa?" diyorlar :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
BMW de yoktu .Geçen sene vardı oysa :/ Her yer CG'di resmen . Ama o gri multistrada tur motoru ve beyaz versys 1100'ün yanından ayrılamadım bir türlü :)
Bmw yoktu ama kulübü vardı. :)

Gs 1300 ve Gs 1300 Adv'yi görüp "Ooo iyiymiş" dedik. Bir de klasik Bmw vardı, onun yanında çılgın attık. Üzerinde Gs yazan Fkasa bir Bmw daha vardı, ona Arora muamelesi yapıp onu hiç sallamadık.

7vlpkej.jpg

Çoğu kişinin de aklında kalmıştır bence :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar