Arama sonuçlarınız

1. Romedon

Bajaj Puslar 200 RS Telefon tutucu

Merhaba arkadaşlar aylar önce Motosikletim için telefon tutucu aldım fakat aldığım tutucunun boru tutucu kısmı benim boru çapına uymadı. Bende bakınırken fotoğraf makinesinin bi aparatını uyduğunu farketim ve ikisini birbirine montajladım ve böyle bişi çıktı ortaya. en uygun yer bırası...
  2. Romedon

Castrol 10 W 50 racing kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar castrol 10 w 50 yağ koyuyor servisim. Sizce bu yağ nasıldır kulanan var mı?
  3. Romedon

plakam kırıldı mühürlü app plaka

merhaba arkadaşlar benim plakam arkadan vurma sonucu kırıldı.Plakam normaldede çok büüyk. ben de internette 10x16 ebadında app plaka aldım ama mühürlü. Sorun yaşar mıyım?Hem plaka stilimi değitireceğim hem de plakayı küçülteceğim
  4. Romedon

KTM RC 8 1190 2008 Alınırmı?

Merhaba arkadaşlar. Sahibindende bir tane ilan buldum. Fİyatı uygun geldi. 25 k bütçem var.Sizce almalımıyım? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-makinanin-krali-hastasina-298191633/detay
  5. Romedon

SADAĞI KANYONU gezisi, apaçiler ile yarış,Apaçilerin kazası.

Merhaba arkadaşlar Sizinle sadağı kanyonu gezisi ve başımıza gelemleri paylaşmak istiyorum. Öncelikle arkadaş işe eskişehiri kaar kılmıştık fakat arkadaşın motor önceki gün conta yakınca uzun yol hayalimiz yalan oldu.bizde sadağı kanyonu diye birşey bulduk indternetten ve oraya gitme kararı...
  6. Romedon

UZUN YOL GEREÇLERİ

1.Debriyaj,frenigaz teli 2.taşıtla ilgili belgeler. 3.USB bellek (çekilen fotoları saklamak için.; 4.Kamp çadırı. 5.Uyku tulumu 6.kamp yastığı. 7.El feneri. 8.Kafa üstü fener. 9.Şişme yatak yada kamp pad. 10.Çakı. 11.Lastik tamir kiti. 12.Yedek anahtar. 13.Termos. 14.Navigasyon. 15.Karayolları...
  7. Romedon

HONDA CBR 250RR ilk sürüşler.

Merhaba arkadaşlar. Cbr 250 rr topspeed ve sürüş videoları çıktı. Herşey topspee değildir fakat 167 topspeed hakkında ne düşünüyorsunuz.Benim ya bu ya da ktm rc 390 alma planım vardı.İstediğim 160 170 lerde rahat gitmesiydi.Çünkğ ben zaten rs ile topspeed de 150 görüyorum. 140 ile rahat...
  8. Romedon

Benzin deposunun içinde yüzen küçük tozlar?

Merhaba arkadaşlar bugün benzin depo kapağını açtım ve ne kadar benzin kaldığını görmek için ışık tutup baktığımda benzinin için çok ufak tek tük parçalar yüzüyordu.Bunun motosiklete zararı var mıdır?
  9. Romedon

KTM RC 390 hakkında

Merhaba arkadaşlar bir üst motora geçmek istiyorum.Fakat bir 600lük kadar güçlü motor istemiyorum.160 170 lere rahat çıksın o hızda rahat gitsin başka birşey istemiyorum. aklımda 2 motor var.İlki cbr 250rr ikincisi ise rc 390. 390 cc lik 44 beygir makine bu isteğimi karışlar mı? Ömürlük motor...
  10. Romedon

Bir motosiklette 6 kişi

https://www.59saniye.com/8-eylul-2016-motosikletle-6-kisinin-yolculugu/ en arkadaki kask takmış gayet örnek bir hareket.
  11. Romedon

Böcek sorunu

Arkadaşlar geçen gün bursa çanakkale toplam 630 km yol yaptım ve çanakkaleye giderken bir yol üzerinde okadar fazla sinek/böcek vardı ki kaskımıı hr 5 dk da bir durup temizlemem gerekiyordu. 5 dakika içinde %50 7-8 dakikada %70 e varan görüş kaybı yaşıyordum. Bu böceklerin kaska yapışmamasını...
  12. Romedon

Kendi sevgilisine laf atan motovlogger?

arkadaşlar bi video vardı belki görmüşsünüzdür adam motovlogger sevgiliside motor sürüyor arkadan motorla giderken '' hop, yavrum, tekerin dönüyo, '' tarzı laflar söylüyordu. O videoyu biliyorsanız gönderir misiniz. teşekkürler.
  13. Romedon

Bajaj Pulsar 200 RS İlk 5000 km Deneyimleri.

Motosikeltimle hayurlısıyla 5000 km yaptım.Uzun yola çıktım 2 kere ilki bir günde 650 km 2. ise bir günde 400 km olmak üzere.ilk baş sorunlarından bahseddeceğim sonra rererö rörörö olmasın. Şimdi bu motorda uzun yola çıakcakssanız demir gibi bir poponuz olmalı çünkü selesi aşırı sert.Öyle böyle...
  14. Romedon

Manet kolunu değiştiridm rolanti yükseldi.

Debriyah manetim krılmıştı. yeni manet kolu aldım.Biraz uğraşıp taktım fakat eski ayarı yoktu. gaz vermeden debriyajı az bırakınca kendi kendine yavaş yavaş gidiyor.Bunu nasıl ayarlayabilriim? Motorcuya gitmeme gerek var mıdır?
  15. Romedon

600 lükler nolacak şimdi?

Bu euro 4 emisyonları dalgasına vs vs üretilmeyecek(miş) ya artık güncelleme tarihleri ise epey eski sizce ne olacak bu durum?Kesinliği ne ölçüdedir sizce?
  16. Romedon

KAWASAKI NİNJA ZX 25 R Sızdı.

Heminde 4 silindir 40 beygir. Four Cylinder, Liquid-Cooled, DOHC* Displacement 250cc* Maximum Power – 40 PS @ 12000 RPM* Maximum Torque – 30 NM @ 9000 RPM* Transmission – 6- Speed...
  17. Romedon

Ön fren alışkanlık yaptı.

Merhaba arkadaşlar bugün viraja girerken bayağı yattım ve biraz hızlı girdim tam virajın çıkışında araba duraklama yapmış onu görür görmez yatık pozisyonda ön frene asıldım.Alışkanlıktan dolayı tabi. O sırada yatıkken ön kaydı.Kontra ile hemen motoru dikleştirdim ve tekrar frene asıldım abs...
  18. Romedon

Metzeler Lasertec kullanan varmı?

Rosso 2 alma düşüncesindeydim ama ömrü 10 binde bitiyormuş.Motoru çok kullanna biriyim. orjinal naylon lastikelrle 3500 km yaptım 1 ay gibi bir sürede.Rosso 2ler hem pahalı olması hemde ömrünün kısa olamsı kafamı karıştırdı.Metzeler Lasertec kullanan var mı nasıldır? Virajlarda bayağı yatan biriyim.
  19. Romedon

Motosiklet çok mu yakıyor normal mi?

Motor çok mu yakıyor normal mi? Merhaba arkadaşlar cuma günü arkadaşımla uzun yol yapacağım bırsa sapanca.380 km git gel.benim motor 12 litre ile 300km +-50 gidiyor yani 52.5 tl Arkadaşın 125lik çin mondial 125 uag km başına 17 kurul yakıyormuş.yani 100 km de 17 tl buda 3.2 litreye geliyor...
  20. Romedon

Pulsar 200 RS Aynalar çok titriyor.

Motorda 130-140 arasına gelince aynalarda aşırı titreme oluyor. hatta neredeyse arkadaki araç görünmeyecek kadar.Motorun selesinde ayaklıklarda elde hiç titreşim yok.Fakat aynalar öyle değil.Çözümü var mıdır bunun?

Yeni mesajlar