castrolun kalitesine bir şey demiyorum.kendisini yag konusunda kanıtlamış bir markadır fakat motul 5100 serisi 15w-50 yag kullandıktan sonra hissedilir derecede motorum rahatladı ve vites gecişleri yumuşadı.Castrol zaten bu sektorde kendini kanitlamis bir marka, kaliteli urunler uretiyor. Diger yandan da tam bir fiyat/performans urunu. Ben bunun 4 litreligini 85 liraya aliyorum. Bir de herkesin pohpohladigi yere goge sigdiramadigi "piyasanin en iyisi bu" dedigi Motul var. Onun da ayni serisi olan 10w 50 yagin 4 litreligi 140 lira. Aradaki fiyat farki icin ise "adamlar yapmis abi" dedirtecek, motorda hissedilir bir fark yok acikcasi. Sadece Motul yag ile vites gecisleri cok cok az daha az yumusakti.Bunun icin de neredeyse 2 kati para verilmez diye dusunuyorum. Yani Castrol candir :rendeer:
castrolun kalitesine bir şey demiyorum.kendisini yag konusunda kanıtlamış bir markadır fakat motul 5100 serisi 15w-50 yag kullandıktan sonra hissedilir derecede motorum rahatladı ve vites gecişleri yumuşadı.
serviste castrolun mineral yagını kullanıyorlar ,belki sentetik yagını kullansalardı bunları yazmamiş olacaktım.
Merhaba arkadaşlar castrol 10 w 50 yağ koyuyor servisim. Sizce bu yağ nasıldır kulanan var mı?
http://i5.walmartimages.ca/images/Large/268/605/1268605.jpg
Evet power 1 olabilir. pulsar 200 rs benimkiBen kullanıyorum şu an motorda o var fakat sizin resimdeki kutulu değil Türkiyede bu kutudan yok bizdeki castrol power 1 racing 10 w 50.Castrol kaliteli bir yağdır ben hiç sorun yaşamadım.
Sizin pulsara mı koyuyorsunuz 10w50 veya motorunuz nedir?
5 beygir katar