plakam kırıldı mühürlü app plaka

merhaba arkadaşlar benim plakam arkadan vurma sonucu kırıldı.Plakam normaldede çok büüyk. ben de internette 10x16 ebadında app plaka aldım ama mühürlü. Sorun yaşar mıyım?Hem plaka stilimi değitireceğim hem de plakayı küçülteceğim

noz

APP Plaka kullanmak yasak,alacağın ceza veya ikaz yakalayan polisin hoşgörüsüne kalmış..

app plaka yasak keşke direk trafik şubenın gönderdigi plakacıya gidip yenisini bastırsaydın.
eski plakanı yanından ayırmasan iyi olur bir sıkıntı oldugunda gösterirsin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
merhaba arkadaşlar benim plakam arkadan vurma sonucu kırıldı.Plakam normaldede çok büüyk. ben de internette 10x16 ebadında app plaka aldım ama mühürlü. Sorun yaşar mıyım?Hem plaka stilimi değitireceğim hem de plakayı küçülteceğim
Polise göre değişir ancak kanuni olarak,

Kırık plakayı okunabiliyorsa, yanında taşıyabilecek isen, polis çevirmesindede yerine takabilecek becerin varsa yiyeceğin ceza ~100TL. (2 ziptie + kırık plaka motosiklete tutturabilirsin )
Diğer durumlarda aracın bağlanır.

Bildiğim kadarıyla app plakalar mühürsüz olduğu için ceza yiyor e senin mühründe var neyi yasak bunun

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bildiğim kadarıyla app plakalar mühürsüz olduğu için ceza yiyor e senin mühründe var neyi yasak bunun

mühür sahte. ( Arkadaş akdeniz bölgesinde yaşıyorsa gerçek olabilir. Antalya civarı zaten orjinal plakalar küçük veriliyor diye biliyorum. )

Son düzenleme:
Polis plakaya eğilip mercekle sahte olup olmadığınıda anlayıp bakıyorsa elinden öperim

Şu sıralar tuhaf bir uygulama var ohalden midir ? Terör önlemi mi? bilmiyorum ama plakan kırıldı trafik tecile gidiyorsun alakasız yeni kayıtlı yeni plaka veriliyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şu sıralar tuhaf bir uygulama var ohalden midir ? Terör önlemi mi? bilmiyorum ama plakan kırıldı trafik tecile gidiyorsun alakasız yeni kayıtlı yeni plaka veriliyor.
O düşüp kaybolduğu zaman, emniyete gidersen yeni ruhsat çakıyorlar. elindeki kırık plakayla gidersen ruhsat değişimine gerek olacağını sanmıyorum.

Emniyetle uğraşmadan plaka basan yerdeki bireylerle sağ duyulu muhabbet kurulup, 15TL'ye + 2 çaya halledilebilir. (Emniyete gitsende 15TLye halledilecek, zaman kaybını engellemek açısından )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar