Motorda 130-140 arasına gelince aynalarda aşırı titreme oluyor. hatta neredeyse arkadaki araç görünmeyecek kadar.Motorun selesinde ayaklıklarda elde hiç titreşim yok.Fakat aynalar öyle değil.Çözümü var mıdır bunun?
Benim Pulsar'ın 110km hızdan sonra titreşim etrafını bir bulut gibi sarıyo. 130-140km hızda titrememesine imkan yok sadece aynalar titremiyo yani. Seleyi hiç titretmeden aynaları arkayı göstermeyecek kadar titretecek motor icat olmadı.
biraz para bulmayı bekliyorum proje duruyor hala.Stickerları sipariş edeceğim yakındaH2r senmiydin ya ne oldu o iş :cherry:
Ayna yardımı bahane, "140 basıyorum" deyip düşman çatlatmak şahane.
2017 rs yi bayağı benZetmişler h2r ye
Benim Pulsar'ın 110km hızdan sonra titreşim etrafını bir bulut gibi sarıyo. 130-140km hızda titrememesine imkan yok sadece aynalar titremiyo yani. Seleyi hiç titretmeden aynaları arkayı göstermeyecek kadar titretecek motor icat olmadı.
dedik size almayın pulsar diye :cherry:
Hocam 600RR aynası takabilirsiniz. Kısa oluyor ve sağlam oluyor fakat arkayı görebilir misiniz bilmiyorum. Boy sıkıntı yapar mı bi denemeniz lazım.
Aynalardaki titreşim arkayı görmeyecek kadar ama başka yerde titreşim yok feesuphanallah o nasıl bir icatmış öyle. Cbr250 ile aynı demişsin birde malum tek silindir demişsin kullandığın motorda problem olmasın? Ben kendi motorumlada cbr ve nınja250 ilede tapa gaz giderken arkayı görüyordum acaba çaktırmadan ekstra bir silindirmi eklemiş sahipleri bilemedim şimdi yanlış anlama yanlış anlayacak birşey yok.![]()
200 rs ye başka motorun aynası uyar mı acaba ? Mesela cbr 600 rr aynası gibi aralara girerken katlayınca ayarı bozulmayan bir ayna takabilsek güzel olur vida yerleri denk gelir mi acaba?