Arama sonuçlarınız

1. A

Honda CBF 1000

Gece rüyalarıma giriyor. Gel seninle gezelim diyor. Eğer benzinim biterse... Bırak beni git diyor.
  2. A

Yine Yeni Yeniden... CBF 500 veya CBF 600 Alma Krizleri

Bu iki efsane motora bitiyorum. CBF 1000'de güzel ama benzinin durumu malum. Aklım CBF 500'te hep, Şeytan CBF 600 bak 4 (KOSKOCA 4 SİLİNDİR) diye aklımı çelmeye çalışıyor. Bu motorların temizlerini nasıl buluruz? Diyelim ki temiz bulamadık, aldık patladık, parça parça topladık. Maliyeti ne olur...
  3. A

Kasktan Gelen Cızırtı Sesi

Shoei Qwest kaska sahibim, bu ve bundan önceki kasklarımda olduğu gibi kaskımın sağ yanından bir cızırtı sesi geliyor. Hani radyoları açarsınız ve kanal çekmeyince cızırdar ya aynısı. Sebebini de bulamıyorum. Genelde vizörü kasktan birkez çıkardım mı bu sesi o kask hep yapıyor. Kaç kez...
  4. A

Plakamı düşürdüm.

Başlıklar mevcut ama özetle bana karakoldaki polis memuru çalındıysa ruhsat plaka değişecek, kaybettiysen yenisini basacaklar. Trafik tescile gideceksin dediler. En azından kaybolduğuna dair kağıt istedim, not alıp gönderdiler. Şimdi bayram süresince motor süremeyecek miyim ben?
  5. A

Mahmutbey Gişeler Altınşehir arası yaralanmalı trafik kazası!

Bugün dediğim istikamette bir tane yaya yola atlamış, arabalar birbirine girmiş. Acemi bir F800GS kullanıcı yerde yatıyor. Bilinçsiz müdahale ve yanlış yere konumlandırıp yatırmışlar. Kask çeneden açılır dandik bişey ve kafadan kolay çıkartmışlar allahtan. Full face olsa ne olurdu? Bir fikrim...
  6. A

Zincir Koptu Yolda Kaldım :D

Evet. Bugün abanmayacağım. Yavaş yavaş gideceğim dedim ve zincirin koptu. Arabaların ortasında kaldı zincir tem çöküşü ve alamadım. Motoru çekiciye yükleyeceğim. Rezilliğimi önemsemiyorum da ben yarın işe nasıl gideceğim? :queen:
  7. A

Gerizekalı Tayfasına Mensup Motosiklet Kullanmaya Çalışanlar

Sabah Beylikdüzü’nden çıktım yola. Benzinim az. Tın tın tın gidiyorum. Tın tından kastım 80-90-100 oynuyor ibre. Tam avcılardan Küçükçekmece’ye geldim. Malum orada trafik artıyor. Sahile giren araçlar falan yavaşlıyor. Tam bu esnada aynamda bir gerizekalı gördüm. Dibime gelmiş. Bende araçlara...
  8. A

Pahalı Otomobil Sahibi Olup, Karakter Yoksunu Olmak!

Bugün sıkıntıdan Tekrardan Uçmakdere'ye gidip 1-2 tur atıp geri döneyim dedim. Dominar'ı Stock dişliye çevirdiğim için birde uzun yol performansına bakayım dedim. Marmara Ereğlisi Jandarma'yı geçtikten hemen sonra bir tane Porsche Cayenne Suv üstüme kırdı sollama yaparken. Sonrada şeridi...
  9. A

Bayramın 1. Günü Herkeş Bayramlaşmaya, Ben Gazlamaya. Yaa siz?

Evet arkadaşlar Bayramın 1.günü herkes hısım akraba ziyaretine giderken ben Uçmakdere virajlarına gidip şöyle tepeden uzaklara anlamlı bakışlar atıp, Kendimi ödüllendirmeyi planlıyorum. Peki siz neler yapacaksınız???
  10. A

Kask Önerisi :(

Evet arkadaşlar Yamaha Kardeşlerin yaptığı meşhur indirimle kendime 1tane AGV K3-SV kask almıştım. Çokta memnundum hayvan gibi rüzgar alması dışında. Ne yazıkki bugün bir sinir nöbeti ile (ki kesinlikle tasvip edilecek bir yanı yok.) kaskı elimden attım. Sonra attıktan sonra kaskı aklıma kaskın...
  11. A

Çevremdekilerin Bana Özenip Motora Başlamaya Heves Etmeleri

Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar. Bu durumdan müzdaribim. Kör kurşun gibi hedefe doğru yol alıyorlar. Maksimum para belirleyip hepsini motora gömüp, kıçlarında kot ile dolaşıyorlar. Sayıları her geçen gün artmakta. Artık kendimi suçlu hissediyorum. Hep yanlarında full koruma geziyorum ama...
  12. A

Akşam 17.35 Bahçeşehir gişeler otobanda giden gerizekalı pulsar

Belirttiğim arkadaş saçma salak süren şuursuz birisi. Belki buradadır da bir nebze dangalaklığını anlar. Arkamda tekerime yapışmış, mal gibi bir sağdan bir soldan sıkıştıran, geldiğini belirtecek bir korna biplemesi bile yapmayan beyinsiz. Kaskına kamera takınca çok mu pro sürücü oluyorsun...
  13. A

Kaliteli Çakar Nereden Bulunur? CSR Sorunsalı

Merhabalar arkadaşlar. Malum İstanbul trafiğinde arabalara önüme atlamaması için sürekli selektör yaparak gitmekten (sıkışık trafikte) çok yoruldum. Eski motorumda olduğu gibi çakar takmak istiyorum. Lakin piyasadaki çakarlar ya su alıyor içine, ya kendi kendine soketinden problem çıkartıyor ya...
  14. A

İstanbul Avrupa Yakası İçin Yol Bilgilendirme

Bu sabah E5ten Cevizlibağ-Haliç istikametine giderken. Aksaray'a gider gibi yan yola sapıp, her zamanki gibi beton bariyerlerin yanından Haliç'e girmek için hamle mi yaptım. Bir de baktımki o da ne? :jocolor: Metal bariyer çekip İBB komple kapatmış bizim kaçak geçtiğimiz yeri :queen: Motorize...
  15. A

Led Çakar Arayışı

Merhaba arkadaşlar. Polis motorlarında yanan gibi bir sağ bir sol yanacak şekilde led Çakar arıyorum. Beyaz olacaklar. İstediğim zamanda direk çakmadan yanmaları gerek. Nereden bulabilirim? Arama işini yanlış yapıyorum galiba bulamadım. 4x3 yani 12led li olarak lazım. Bir yol gösterseniz çok iyi...
  16. A

Kaşıntılar kaşıntılar... (Almak yada Almamak)

Geçen hafta Pulsar'ıma 1set yeni lastiğimi taktım. Kel kör rodajını yapmaya çalıştım ama ne kadar oldu olmadı bilemiyorum. Esas Mevzuya gelirsek: Bu kriz, bu parasızlık, bu paramızdaki değer kaybedişlerinden mütevvelit, Dominar 400 alma ve almama durumlarında bocalıyorum. Bir alayım ne olur ne...
  17. A

Virajlar ( Peşimden Atlıların Koşmayacağı Türden )

Bugün Tekirdağ Uçmakdere'ye gidecektim fakat bir arkadaş daha yeni motor aldı ve sürmek istedi beraber grup sürüşü yapalım dedi 2kişi. Sonuç Silivri'den Marmara Ereğlisi'ne gelene kadar hayattan soğudum ve sağolsun ben yokken o kadar şöyle sürüyorum, böyle sürüyorum die övünen adamın meğerse hiç...
  18. A

Pulsar son hız düşüklüğü

Pulsarımın son hızı düştü. 27000km de zinciri gergin. Bakımlarıı tam ama eskiden meyilli yolda kesiciye girip 156-157 yapan alet şimdi max 140 yapıyor. Arada sırada boş yolda basıp bakarım performans kaybı var mı die. Artık olmuş :jocolor:
  19. A

Hafta Sonu Trendine Bende Katılayım. Pulsar + 10000TL'ye Motor Önerisi?

Evet değerli forumdaşlar; Motorumun üstüne 10000tl koyabilme gibi bir şans olabilitesi var. Ne alınabilir? Alınması değer midir? Yoksa ekonomik kriz tam anlamıyla vurmadan yastık altı edilmeli midir? Pulsar'cığıma saçma egzoz takıp trafikte bende varım uleyn :queen: yapacam gibi...
  20. A

Mitas ve Anlaş Lastik Önerisi???

Daha önceden de belirttiğim gibi motorumun lastiklerini değiştirme zamanına 9 ay gibi erken bir sürede gelmiş bulunmaktayım. Mitas MC50 modeli mi? Yoksa Anlaş Tournee Sport modelini mi seçemeliyim? Kullandığım yol sadece asfalt. Her sabah işe gidip gelirken E5 ve E6'yı (TEM) kullanmaktayım...