- Konu Yazar
Bugün Tekirdağ Uçmakdere'ye gidecektim fakat bir arkadaş daha yeni motor aldı ve sürmek istedi beraber grup sürüşü yapalım dedi 2kişi. Sonuç Silivri'den Marmara Ereğlisi'ne gelene kadar hayattan soğudum ve sağolsun ben yokken o kadar şöyle sürüyorum, böyle sürüyorum die övünen adamın meğerse hiç sürmediği ortaya çıktı. En son çare severek aldığı motora bok atmak oldu ve yetmediğini söyledi. Kuba Superlight 200 motor. 14-15hp ve bence normal düz yolda yeterli bir motor.
Neyse;
Şimdi yarın da (yani pazar günü) hava sıcak ve yağışsız görünüyor. Tek başıma gidebileceğim. Mümkünse arkamdan deli gibi yardıranların olmadığı bir rota arıyorum. Hem lastiklerimin rodajını yapmak için hemde tek başıma intercom'da çalan müziğimin eşliğinde turlamak istiyorum. Önerebileceğiniz neresi var??
Uçmakdere'ye baktımda herifler yardıra yardıra gidiyorlar. Arkamdan korna çalan tiplere yol vereceğim die dikkatimi yol yerine dikiz aynalarıma vermek istemiyorum.
Önerilerinize açığım ve bekliyorum :bestmt:
Neyse;
Şimdi yarın da (yani pazar günü) hava sıcak ve yağışsız görünüyor. Tek başıma gidebileceğim. Mümkünse arkamdan deli gibi yardıranların olmadığı bir rota arıyorum. Hem lastiklerimin rodajını yapmak için hemde tek başıma intercom'da çalan müziğimin eşliğinde turlamak istiyorum. Önerebileceğiniz neresi var??
Uçmakdere'ye baktımda herifler yardıra yardıra gidiyorlar. Arkamdan korna çalan tiplere yol vereceğim die dikkatimi yol yerine dikiz aynalarıma vermek istemiyorum.
Önerilerinize açığım ve bekliyorum :bestmt: