Kask Önerisi :(

Evet arkadaşlar Yamaha Kardeşlerin yaptığı meşhur indirimle kendime 1tane AGV K3-SV kask almıştım. Çokta memnundum hayvan gibi rüzgar alması dışında. Ne yazıkki bugün bir sinir nöbeti ile (ki kesinlikle tasvip edilecek bir yanı yok.) kaskı elimden attım. Sonra attıktan sonra kaskı aklıma kaskın artık emekliye ayrılacağı geldi ve bu sefer daha da sinirlenip tamamen kırdım. 2 defa sağlam darbe alınca kırıldı. Merak edenler için istemsiz testimizi de yapmış olduk. :pr:

Malum artık bir kaskım yok ve idareten LS2 FF352'yi kullanacağım ama bana ciddi bir kask önerisi lazım şuanda. Dolar, Euro uçmuş, sen ne halt yedin be adam derseniz de çok haklısınız.

Kaskın sol alt tarafı kırıldı. Kesinlikle içinde kafaya zarar verici bişeyde olmamış :queen:

Son düzenleme:
Kanka,mermiye kafa atsan daha az zararla kurtarırdın kaskı...

Şaka bir yana,bütçen kaç gayme?

Esasen yok :) Mecbur bütçeyi iyi bişey için zorlayacağım o yüzden bütçe belirlemiyorum. Lakin 1500tl max gibi bakıyorum. +- 300tl de belki ayarlayabilirim. Dot sertifikalı bişeyler arıyorum.

Bide 80km/sa yi geçince kulaklarım 3gün uğuldamasın. LS2 FF352 de olmuyor AGV K3-SV'de kulak falan kalmıyordu.

Gelmeyin üstüme. Zaten 2-3kez daha sert zemine düşmüştü başka yerden. 1de kazam vardı. aslında aldığımdan beri baya bir badire de atlatmıştı ama genede bişeyler bakmakta fayda var.

Premier Monza'ya baktımda 2 tane satan yer gördüm. Eski ve sürekliliği olmayan bir model galiba. Shoei Qwest'lere baktım. Onlarda eski galiba. Bu sefer D-ring bağlantılı, fiber bir kask kovalıyorum. Tüm kasklarım Polikarbonat idi. Tırstırıyor inceden inceden.

Ben geçen hafta İtalya dan AGV AX-8 getirttim bir arkadaşa , dün deneme şansım oldu. Vizör açısı manyak geniş , kask yok gibi. Kabuk karbon olduğundan cok hafif kafada yok gibi. 170-180km de gürültü var ama deli edecek kadar değil. Ben tavsiye ederim. bana 1400TL ye gelmişti 2 ay öncenin kuru ile.

Gürültü istemiyorsan bi tane kulak tıkacı alıyorsun araba konforuyla gidiyorsun. Şu an FF323 kullanıyorum. Visor mekanizması filan acayip dandik ama koruma açısından iş görür.

bence bell vortex işini görecektir dot sertifikasıda var hem snell sertifikası var bu fiyata başka snell sertifikası yok sanırım.

Yok ben LS2'ye tövbeliyim. Para vermem daha LS2'nin kasklarına.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

bence bell vortex işini görecektir dot sertifikasıda var hem snell sertifikası var bu fiyata başka snell sertifikası yok sanırım.

Bir bakayım Bell Vortex'lere. Bende geçen birine öneriyordum ama aklımdan çıkmış tamamen. Ne yazıkki Bell'in kullanıcı kitlesi yok. Shoei Qwest'te aklımı çeliyor ama o da çok eski galiba :silent:

Yok ben LS2'ye tövbeliyim. Para vermem daha LS2'nin kasklarına.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

Bir bakayım Bell Vortex'lere. Bende geçen birine öneriyordum ama aklımdan çıkmış tamamen. Ne yazıkki Bell'in kullanıcı kitlesi yok. Shoei Qwest'te aklımı çeliyor ama o da çok eski galiba :silent:

Kanka nolan modellerinede bakiver.

Onlarda çok ses alıyor diyorlar. Yaw AGV'yi ilk taktığım gün 3 saat sürdüm. 3Gün kulaklarım uğuldadı. Şimdi en ufak bir negatif geriye dönüşü dikkatle izliyorum :p

Onlarda çok ses alıyor diyorlar. Yaw AGV'yi ilk taktığım gün 3 saat sürdüm. 3Gün kulaklarım uğuldadı. Şimdi en ufak bir negatif geriye dönüşü dikkatle izliyorum :p

Önemli bir soru;Kafa ölçune uygun kask aliyorsun değil mi?

1 beden buyuk kask bile çok farkeder.

Yok tam ölçüde alıyorum. Bu sene alayım, seeneyede giyerim mantığı yok bende :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar