Pahalı Otomobil Sahibi Olup, Karakter Yoksunu Olmak!

Bugün sıkıntıdan Tekrardan Uçmakdere'ye gidip 1-2 tur atıp geri döneyim dedim. Dominar'ı Stock dişliye çevirdiğim için birde uzun yol performansına bakayım dedim. Marmara Ereğlisi Jandarma'yı geçtikten hemen sonra bir tane Porsche Cayenne Suv üstüme kırdı sollama yaparken. Sonrada şeridi ortalayıp geçişime mani oldu. Bende önüne geçip fren yapıp, emniyet şeridine davet ettim. Kasıtlı hareketini kutlamak gerekir. Bu arada arka koltukta karısı ile çocuğuda varmı ki buna daha sonra döneceğim.

Bu arkadaşa orta parmakla beraber şerit kenarına davetimi yaptım, o da bana hareket yaptı kaçtı. Unuttuğu bir nokta varki benim motorumda 160km/sa hız yapabiliyor zaten son hızı :) Neyse bu arkadaş Yeniçiftlik'e doğru kaçışa başladı ve önüne gelen araçlara makas atarak hepsini hepsini tehlikeye atıp ışıklarda yanyana geldik.

Araçtan inmeyerek bağırmaya başladı, küfürleştik. İn aşağıya dedikçe arkada karısı camı açıp bişeyler dedi. Kulağımda müzik çaldığı için dikkatimi it şoföre verdim. Çocuğunu tehlikeye attığını görüncede biraz daha sinirlendim. Baktım inmiyor kill switch'i kapattım ve aracı hemen ileriye kaçırmaya çalıştı. Fakir halkımın simitçisi beni tutup adama kaç abi sen diyor :) Tekirdağ'da arkadan yetişip gene el kol hareketi yaptı fakat aşağıya inmediğinden gavat ağız tadıyla dövemedim.

Çünkü aracına zarar verip yada araç içinde darp edersem cezası çok ağır, bu da dışarıya çıkmadığı için kanunular bazında üstüme kırıp beni öldürüp kaçsa ve kimse görmese bir ceza almayacak yada görmedim bahanesine yatıp indirimlerden yararlanacakken, ben araç içinde darp etsem ya da araca ceza versem kasten hareketten ağırlaştırılmış ceza alacağım.

Uzun lafı kısası motorcu kardeşlerim yanınıza bir action cam, birde biber gazı alın. Hem deliliniz olsun hem de gözlerini yakın bu haşerelerin. Ağırlarına gidiyor bu angutların motosiklet onların pahalı arabalarını geçince...

Kusura bakma da böylelerini kaale alıp karşılık verince gotleri daha bir kalkıyor. Uğraşmayacaksın hiç. Cunku sacma en ufak bir hatada zararlı sen çıkacaksın, senin aracının kaportası sensin.

Diğer araçlarla hiç münakaşaya girmeyin, nolur. Salın gitsinler.

Inan bak, bir kaç kez yap bunu. Inanılmaz hafiflik hissedeceksin.

Dene.

Çok haklısın, benim kaç gündür işten dolayı sinirlerim gergin die daha bir sinirli geziniyorum. Lakin motorumda sürüş tarzıma uymadığı için daha bir asabi oluyorum çünkü kaçacak manevraları yapamıyorum. Sanırım değiştirmem gerekecek.

Geçmiş olsun, kill switch' hemen kapatıp saydirsaydin gözlerine bakıp, aracın camına yumruk atsaydın inerdi belki:) o değil de simitcinin seni tutması güldürdü o bile motorculari düşman bellemiş..Sık olmasa da benzer durumlarda risk almadan yetişmeye çalışıyorum yetişirsem saydırıyorum ağzima geleni, ya sen ya ben hesabı daha inen olmadı inerse de farketmez.

Burda en büyük tehlike sinirle fazla risk alıp kaza yapmak bence, bi keresinde kaçan arabaya odaklanip sola dikkat edemeden atladım kör noktadaymış biri biçiyordu az daha.Mantiken bırak gitsin hangi biriyle uğraşicam diyorum şimdi, fakat motosiklet üstünde yapılamıyor, aslında sakin olmakta fayda var.Yöntemim bazı araçları görünce kesin bi numara yapar diye pozumu almak ufaktan..Surüsümü değerlendirmek ve iyileştirme maksatlı kamera niyetim var aylardır kaldı iş, hatırlamak kötü oldu benim için.

Bu arada motorun manevra açısından neyi var, gidon turu mu dar,ağırlık merkezi mi sıkıntılı bilgimiz olsun.

Son düzenleme:
Hayatınız boyunca bir kez daha karşılaşma ihtimaliniz 20 milyonda bir olan insanalarla trafikte bu kadar fazla polemiğe girmeyin.

Hatalı da olsa orta sert bi şekilde uyarinizi yapın ve yolunuza keyifle devam edin unutmayın ki iki teker üzerinde olan sizsiniz.

Kızdıran tek nokta benim aracım daha pahalı, o zaman ben haklıyım mantığı. Bu terbiyesizlik insanın kanına dokunuyor, sonuçta ciğeri 5 para etmeyen biri. Ben artık polemik yerine üstüme kıranlara orta parmak gösterip devam ediyorum. Uğraşmakla bitmiyorlar. Anladılarsa ne mutlu, anlamadılarsa da 3-5sn moralleri bozuluyor ve o bana yetiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben jetta takip ettim geçen hafta, sebebi şeridimde ilerlerken silme geçti yanımdan ışıklarda yakaladım baktım koca adam.Camı açıktı Dedim ki "dayı ayıp değil mi canımı tehlikeye atıyorsun senin çoluk çocuğun yok mu?"

hamın evladı kelime etmeden sırıtarak bekledi. Devam ettim yine aynı hareketi yaptı, sanıyor ki ben onu yakalayamayacağım. Neyse ana yoldan çıkışlara son saniye girmeler, makaslar felan yer mi mt07 zıçtığı deliğe kadar kovaladım. Ama kesinlikle yanına felan geçmiyorum emniyetli bir şekilde mesafe bırakıp arkadan takip ediyorum. En son karakolun önünde durdu 😁 Polisin yanına gitti sanırım takip ettiğimden bahsetti ben o ara yanlarına doğru gidiyorum Angara'mın saygıdeğer polisi sen ne yaptın kim bilir adama gibi şeyler söylüyordu araya lafla girdim hemen "Memur bey şikayetçiyim kasten adam öldürmeye teşebbüs etti bu şahıs kamera kayıtları var"
Dinime kitabıma 50 küsür yaşındaki adam bana " ağabey özür dilerim görmedim dalgındım" dedi.

Bu salağı takip ettiğim için kendime ve harcadığım benzine acıdım.

bırak motoru, aracımla giderken üzerime kırdılar bugün. hadi motoru taşıt saymiyorsun, aracın üzerine kırmak nedir?

millet iyice sıyırdı arkadaşlar, aracı olan despot kesiliyor, kanun kural tanımıyor. size tavsiyem kendinizi tehlikeye sokacak hareketlerden kaçının. sürücüler ile uğraşmayın.

çok hızlı şehirleştik. şehre ait görgü kurallarını öğretmeden insanları şehirlere doldurduk. medeni ülkelerin 1000 yılda sindire sindire geçtiği aşamaları biz 50 yılda geçmeye çalışıyoruz. sorun buradan kaynaklanıyor.

bu aşamada kendinize dikkat edin. sağ kalmaya çalışın. 300 yıl sonra tamamen şehirleşmiş olacağız ve şehir kurallarını kanıksamış olacağız. bi 300 yıl sabredin diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar