IV. Ankara "Güneş Duası" Buluşması (resim eklendi)

amblem7vr.jpg

18 Şubat Cumartesi Saat 16:13 Konur 2 Sokak No: 59 ASMAALTI CAFE

Motosiklet.NET Haber'den iyi günler. Ben spikeriniz Prometheus :p

Ülkemizin üstüne çökmüş olan soğuk ve kar yağışlı havanın dağılıp yerine güllük gülistanlık bir bahar havası gelmesi için gerekli çalışmaları başlatmayı kendisine vazife edinen yurtsever Motosiklet.NET Ankara Grubu "Güneş Duası"na çıkmaya hazırlanıyor.
Günlerdir tüm yurdu olduğu gibi Ankara'yı da etkisi altına alan soğuk hava dalgası, motosiklet camiasını canından bezdirmek üzere. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Motosiklet.NET Ankara üyelerinden just_life "hohlaya hohlaya nefesimiz tükendi, artık ellerimizi ısıtamıyoruz; Güneş Duası'ndan başka çaremiz kalmadı" dedi. Yine gruptan burakara13 ise "Mozaik'in çayları olmasa çoktan donmuştuk, herkesi hem Güneş Duası etmeye, hem de Mozaik'in çaylarından içerek kendine gelmeye davet ediyorum" şeklinde görüş bildirdi. Grubun yeni üyelerinden buz hokeyi oyuncusu argalad ise grup içi muhalefet oluşmaması nedeniyle konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

Haberleri sunduk, hepinize bol güneşli günler dileriz. :p

resim2bs.jpg

BULUŞMA RESİMLERİ EKLENDİ
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=151282#post151282

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aminnn ....... :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aminnn... inşallah güneş çıkar oralara da sizde gezersiniz. zaten oralarda güneş göründümü izmirlerde de denize girmeye başlarız biz...:p :mrgreen:

Amin diyerek evde başlıyorum dua etmeye zaten Ankara da bizim dua etmemizi bekliyo şehir de üşüdü çaresiz,ne diyeyim verilen tarihte görüşmek üzere.

amin ,,ama hala kar yağıyor . 24 saati geçti yollarda arabaları bile göremez olduk

Yav ne bitmez kışmış bu be... :silent:

Bu son artık erimeye başladı karlar diyoruz, baştan başlıyor... :pr:

Devlet büyüklerinden acilen bu işe el atmalarını bekliyoruz :p

Ben kış mevsiminin kısaltılmasıyla ilgili bir yasa tasarısı hazırladım bile... :queen:

Benim Ankaralı olarak dualarınıza ihitiyacım var. Güneş duası buluşmasında ücretsiz pilav ve hoşaf dağıtılacak inşallah :)

Kara kışa ve yağmura ihtiyacımız olduğu kadar güneşe ve sıcak esen rüzgarada ihtiyacımız var....

Amin wallaaa:mrgreen: az önce arkadaşım aradı kar yüzünden yol kapanmış 3 saattir bekliyomuşş. Güneşi geçtik yollar açılsa o bile yeter:bounce:

arkadaşlar bravo ya,,,
yerde 10 cm kar var güneş diyorsunuz... siz en iyisi mi tahmin falan etmeyin :p

Son düzenleme:
Bitsin kar soğuk olsun farketmez yeterki motorlar yatmasın bizde eve hapis kalmayalım.

Grave avatarın çok güzel olmuş. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Topluca Antalya'ya , urfaya , arabistana falan göçelim
sıcak ülkelere gidelim
kuşbeyinli dediğimiz kuşlar bile bizden iyi biliyor bu işleri :)

aklıma geldi,geçmiş senelerde hava ne zaman ısınmış, yağışlar ne zaman bitmiş hava durumu arşivlerinden bulabilirmiyiz acaba?bi arkadaşım hürriyet fln demişti bi araştırayım bakayım.

Evdeki Hesap buluşmasına gelcem diyip de gelemeyen bir arkadaşınız olarak,
bu sefer ihtiyatlı davranıp,söz vermiyorum ama sizlerle tanışmayı da çok istiyorum.
O gün ayrıca A2 sınavım var.Görüşmek dileğiyle diyyeyim.

Ankaralı arkadaşlarım,İzmir güneşli de ne oluyor sanki....kar soğuğundan beter ayaz var...fakat yinede motorlardan vazgeçemiyoruz...Size ASMAALTINDA keyifli toplantılar diliyorum..selamlar

@açıkyol; gel de sınavını beraber kutlayalım işte :)

@aakkreeep; biz kar yağmasa gezeceğiz zaten de kar fena.

Forumdan Uzaklaştırıldı
halay çekecez
mendil bende halaybaşı ben olacam :)

benim gelme ihtimalin %50 arkadaşlar gelmeye calısıcam ama. bugun emek 44 e gıttım adı neydı hatırlayamadım.guzel urunler var ıcerıde mıntlar falanda guzeldı.hjv ıle bı kask markası daha vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar