IV. Ankara "Güneş Duası" Buluşması (resim eklendi)

bayide nolan kask baktım yok dedi.Schuberth var dedi.arai nolan kadar kalitli dedi????:silent: bence biraz sıktı.senın bı bılgın varmı bu kask hakkında

Arkadaşlar ben maalesef gelemiyorum... Fena halde hastayım, iki gündür yatıyorum yatak döşek... Yarın sınava nasıl gideceğim onu bile bilmiyorum... Kendinize iyi bakın! Bir dahaki buluşmada görüşmek üzere!

Burak Dostum geçmiş olsun bende seni merak ediyordum sesin cıkmıyor bugünlerde diye... Ve ayrıca bu hafta eğitimler nasıl gidiyor diye senin ağzından dinlemek istiyordum ee biraz macera yaşadın umarım :p

Tez vakitte kendine gelmen dileği ile havalarda bir kıpırdama var bu arada :)

2move demiş ki:,

bayide nolan kask baktım yok dedi.Schuberth var dedi.arai nolan kadar kalitli dedi???? bence biraz sıktı.senın bı bılgın varmı bu kask hakkında

Schubert, Arai ve Nolan'dan kat kat üstün bir kaskdır.kıyaslanamaz bile, emin ol sıkmamışlardır.Tecrübeyle sabittir.

burakara13' Alıntı:
Arkadaşlar ben maalesef gelemiyorum... Fena halde hastayım, iki gündür yatıyorum yatak döşek... Yarın sınava nasıl gideceğim onu bile bilmiyorum... Kendinize iyi bakın! Bir dahaki buluşmada görüşmek üzere!
Geçmiş olsun Burak, en kısa zamanda aramıza dönersin umarım. Hatta iyileşirsen gelmeye çalış yaf, özledik valla... :rendeer:

Yarın eve 6:30 da geleceğim 7:00 de ancak orda olabilirim kaçta dağılcaksınız ona göre gelsem.

ya bende yeni motor aldım artık yaz gelsee yada hava ısınsada binse kolmuyor böyle arkadaşlar demi

@hido720; abi emin değilim muhabbete bağlı valla. Daha erken gelemez misin?

abi gelmeyi çalışırım ama biliyorum kesin dediğim vakitten önce gelemeyeceğim inşallah muhabbet biraz koyu olur ben de yetişirim tanışamadığım abilerimle tanışma fırsatı yakalarım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu buluşmada yalan oldu yaaaaaaa hade be hadee beeeeee buluşun artık pufff :p

daraldımm :cherry:

İzmir buluşmaları gözüme batıyorsunuz bak biz az ve öz buluşmalar yapıyoruz :) 24 saat onur canlı performans gösteriyor bize :p

Shuberth

2move' Alıntı:
bayide nolan kask baktım yok dedi.Schuberth var dedi.arai nolan kadar kalitli dedi????:silent: bence biraz sıktı.senın bı bılgın varmı bu kask hakkında

SCHUBERTH KASK YAPAR. :cat:

shushu2.jpg

shushu3.jpg

Schumi abimizin kaskı olur kendileri

shushu4.jpg

shushu6.jpg

shushu9.jpg

resimler görünmüyosa:
http://cgi.ebay.co.uk/Michael-Schumacher-Schuberth-replica-helmet-2005_W0QQitemZ5123451648QQcategoryZ27395QQcmdZViewItem

evet, schumacher'in kaskıdır. onun için hayatta almam. biz arai alırız paramız olursa. raikkonen'in kaskını üretir kendileri.

f1-2006-gen-xp-1432.jpg

f1-2006-gen-xp-1433.jpg

f1-2006-gen-xp-1434.jpg

f1-2006-gen-xp-1435.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Prometheus' Alıntı:
Müsait olup da gelmeyen top olsun :p Kar topu :p

hani cem yılmaz GORA filminde elinde sopa sallayarak "sen durrrr sen durrrr dur sennnnnn" diyor ya
"sen durrrr sen durrrr dur sennnnnn"
gelecen di m isen buralara :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar